Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    13. Kolovoz 2019. 08:31

Koje vitamine si pocela uzimat? Jer rekla je nek pocinjem uzimat folnu, dal zasebno il u sklopu nekih vitamina, svejedno.
    I pitanje za ostale cure koje su uzimale vit. D, dobila sam recept od doktorice za Oleovit kapi. Jel koja uzimala te kapi? 

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 08:33

Flower moj muz nije imao oat, ali je imao jako mali postotak pokretnih spermija i u nekoliko navrata i mali volumen. Probao je svasta od preparata, al najveci pomak na bolje je dobio sa konzumacijom maticne mlijeci. Uzimao je 2.5 mjeseca prije davanja uzorka i sa svega 2—3 % pokretnih i smanjenog volumena. Dosao mu nalaz od zadnjeg ivf-a na 30% pokretnih od toga oko 15% progresivnih sto prije je bilo naucna fantastika od nalaza, a volumen normalan. Taj put cak nisu uopce radili icsi sto je mene iznenadilo al biologica rekla da nije bilo potrebe. Doduse moj nema problema sa morfologijom, al bas se pokretljivost i brojnost drasticno popravila. Tako da je nama to zaista bilo uspješno. 

flower93
    13. Kolovoz 2019. 08:36

Grizli

Flower moj muz nije imao oat, ali je imao jako mali postotak pokretnih spermija i u nekoliko navrata i mali volumen. Probao je svasta od preparata, al najveci pomak na bolje je dobio sa konzumacijom maticne mlijeci. Uzimao je 2.5 mjeseca prije davanja uzorka i sa svega 2—3 % pokretnih i smanjenog volumena. Dosao mu nalaz od zadnjeg ivf-a na 30% pokretnih od toga oko 15% progresivnih sto prije je bilo naucna fantastika od nalaza, a volumen normalan. Taj put cak nisu uopce radili icsi sto je mene iznenadilo al biologica rekla da nije bilo potrebe. Doduse moj nema problema sa morfologijom, al bas se pokretljivost i brojnost drasticno popravila. Tako da je nama to zaista bilo uspješno.

Razmisljam i o tome, samo nitko ne polaze nade u popravak spermiograma jer je suprug imao dosta kasno spustanje testisa pa ne polazu nade u popravak nalaza. No, necemo samo tak odustat, isprobat cemo svakak. 

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 08:36

Sad vidim da pitas i za vit D. Meni najbrze manjak rijesio sprej better you dlux 3000. Jako brza apsorpcija je kod njega i meni se popravilo kroz 15-tak dana stanje. Ja sma isto uzimala maticnu mjesec dana pa mjesec dana pauza i onda smo isli u postupak. Evo to je taj vit d https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/dlux-d3-vitamin-spray-15ml-4308/, a sa ovim sto si dobila od dr nemam iskustva. 

Lilypie
    13. Kolovoz 2019. 11:17

Flower93, moj muž ima OAT i uspjeli smo u Beti nakon dva neuspješna kod Skvorca. Imaju odličnu biologicu s puno iskustva. Kod koga si bila na konzultacijama?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

flower93
    13. Kolovoz 2019. 11:25

Lilypie

Flower93, moj muž ima OAT i uspjeli smo u Beti nakon dva neuspješna kod Skvorca. Imaju odličnu biologicu s puno iskustva. Kod koga si bila na konzultacijama?

Kod dr. Bračlin. Bila je stvarno susretljiva, sve detaljno pojasnila i na sva nasa pitanja strpljivo odgovarala. Tako da je prvi dojam stvarno super, a i citala sam o njihovoj biologici. Tvoj uspjeh tamo me i potaknuo da njih odaberemo za prve konzultacije 😊

Lilypie
    13. Kolovoz 2019. 11:33

flower93

Lilypie

Kod dr. Bračlin. Bila je stvarno susretljiva, sve detaljno pojasnila i na sva nasa pitanja strpljivo odgovarala. Tako da je prvi dojam stvarno super, a i citala sam o njihovoj biologici. Tvoj uspjeh tamo me i potaknuo da njih odaberemo za prve konzultacije 😊

Dr. Bračun? Da, divna je doktorica. Bas je draga! Ja sam dugo proučavala klinike i njihove biologe jer sam znala da nam je to najbitnija stvar kod naše dijagnoze. Hvala Bogu da smo dobro odabrali i da se sve posložilo. Ako tebi nije na prvu sjelo, odi još negdje na konzultacije. Treba nekad slušati svoj instinkt 😉
    Zao mi je sto ja svoj nisam poslušala kod Skvorca. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

flower93
    13. Kolovoz 2019. 11:40

Lilypie

flower93

Lilypie

Dr. Bračun? Da, divna je doktorica. Bas je draga! Ja sam dugo proučavala klinike i njihove biologe jer sam znala da nam je to najbitnija stvar kod naše dijagnoze. Hvala Bogu da smo dobro odabrali i da se sve posložilo. Ako tebi nije na prvu sjelo, odi još negdje na konzultacije. Treba nekad slušati svoj instinkt 😉
    Zao mi je sto ja svoj nisam poslušala kod Skvorca.

Da da, dr. Bračun, tipfeler prije 😊 sjela mi je doktorica plus pozitivni komentari i njihova stopa uspjesnosti mi daje povjerenja u njih. Samo je kod mene prisutan strah jer ce nam ovo bit prvi postupak, pa k tome i strah da li smo dobro odabrali s obzirom da mi je ovo sve novo. No, al necemo u postupak prije zime. Trebamo jos kariogram odradit i te vitamine da potrosimo, taman mi u 12mj istice probni rok na poslu, pa cemo onda u akciju 😊

Samara
    13. Kolovoz 2019. 12:27

Lilypie

Beta plus je privat, ne ide preko hzzo-a jelda? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

flower93
    13. Kolovoz 2019. 13:15

Samara

Lilypie

Beta plus je privat, ne ide preko hzzo-a jelda?

Ima par mjesta slobodnih, ali samo za blagu stimulaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.