Koje vitamine si pocela uzimat? Jer rekla je nek pocinjem uzimat folnu, dal zasebno il u sklopu nekih vitamina, svejedno.
I pitanje za ostale cure koje su uzimale vit. D, dobila sam recept od doktorice za Oleovit kapi. Jel koja uzimala te kapi?
Flower moj muz nije imao oat, ali je imao jako mali postotak pokretnih spermija i u nekoliko navrata i mali volumen. Probao je svasta od preparata, al najveci pomak na bolje je dobio sa konzumacijom maticne mlijeci. Uzimao je 2.5 mjeseca prije davanja uzorka i sa svega 2—3 % pokretnih i smanjenog volumena. Dosao mu nalaz od zadnjeg ivf-a na 30% pokretnih od toga oko 15% progresivnih sto prije je bilo naucna fantastika od nalaza, a volumen normalan. Taj put cak nisu uopce radili icsi sto je mene iznenadilo al biologica rekla da nije bilo potrebe. Doduse moj nema problema sa morfologijom, al bas se pokretljivost i brojnost drasticno popravila. Tako da je nama to zaista bilo uspješno.
Flower moj muz nije imao oat, ali je imao jako mali postotak pokretnih spermija i u nekoliko navrata i mali volumen. Probao je svasta od preparata, al najveci pomak na bolje je dobio sa konzumacijom maticne mlijeci. Uzimao je 2.5 mjeseca prije davanja uzorka i sa svega 2—3 % pokretnih i smanjenog volumena. Dosao mu nalaz od zadnjeg ivf-a na 30% pokretnih od toga oko 15% progresivnih sto prije je bilo naucna fantastika od nalaza, a volumen normalan. Taj put cak nisu uopce radili icsi sto je mene iznenadilo al biologica rekla da nije bilo potrebe. Doduse moj nema problema sa morfologijom, al bas se pokretljivost i brojnost drasticno popravila. Tako da je nama to zaista bilo uspješno.
Razmisljam i o tome, samo nitko ne polaze nade u popravak spermiograma jer je suprug imao dosta kasno spustanje testisa pa ne polazu nade u popravak nalaza. No, necemo samo tak odustat, isprobat cemo svakak.
Sad vidim da pitas i za vit D. Meni najbrze manjak rijesio sprej better you dlux 3000. Jako brza apsorpcija je kod njega i meni se popravilo kroz 15-tak dana stanje. Ja sma isto uzimala maticnu mjesec dana pa mjesec dana pauza i onda smo isli u postupak. Evo to je taj vit d https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/dlux-d3-vitamin-spray-15ml-4308/, a sa ovim sto si dobila od dr nemam iskustva.
Flower93, moj muž ima OAT i uspjeli smo u Beti nakon dva neuspješna kod Skvorca. Imaju odličnu biologicu s puno iskustva. Kod koga si bila na konzultacijama?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Flower93, moj muž ima OAT i uspjeli smo u Beti nakon dva neuspješna kod Skvorca. Imaju odličnu biologicu s puno iskustva. Kod koga si bila na konzultacijama?
Kod dr. Bračlin. Bila je stvarno susretljiva, sve detaljno pojasnila i na sva nasa pitanja strpljivo odgovarala. Tako da je prvi dojam stvarno super, a i citala sam o njihovoj biologici. Tvoj uspjeh tamo me i potaknuo da njih odaberemo za prve konzultacije 😊
Kod dr. Bračlin. Bila je stvarno susretljiva, sve detaljno pojasnila i na sva nasa pitanja strpljivo odgovarala. Tako da je prvi dojam stvarno super, a i citala sam o njihovoj biologici. Tvoj uspjeh tamo me i potaknuo da njih odaberemo za prve konzultacije 😊
Dr. Bračun? Da, divna je doktorica. Bas je draga! Ja sam dugo proučavala klinike i njihove biologe jer sam znala da nam je to najbitnija stvar kod naše dijagnoze. Hvala Bogu da smo dobro odabrali i da se sve posložilo. Ako tebi nije na prvu sjelo, odi još negdje na konzultacije. Treba nekad slušati svoj instinkt 😉
Zao mi je sto ja svoj nisam poslušala kod Skvorca.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Dr. Bračun? Da, divna je doktorica. Bas je draga! Ja sam dugo proučavala klinike i njihove biologe jer sam znala da nam je to najbitnija stvar kod naše dijagnoze. Hvala Bogu da smo dobro odabrali i da se sve posložilo. Ako tebi nije na prvu sjelo, odi još negdje na konzultacije. Treba nekad slušati svoj instinkt 😉
Zao mi je sto ja svoj nisam poslušala kod Skvorca.
Da da, dr. Bračun, tipfeler prije 😊 sjela mi je doktorica plus pozitivni komentari i njihova stopa uspjesnosti mi daje povjerenja u njih. Samo je kod mene prisutan strah jer ce nam ovo bit prvi postupak, pa k tome i strah da li smo dobro odabrali s obzirom da mi je ovo sve novo. No, al necemo u postupak prije zime. Trebamo jos kariogram odradit i te vitamine da potrosimo, taman mi u 12mj istice probni rok na poslu, pa cemo onda u akciju 😊
Beta plus je privat, ne ide preko hzzo-a jelda?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Beta plus je privat, ne ide preko hzzo-a jelda?
Ima par mjesta slobodnih, ali samo za blagu stimulaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji