Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Balonka
    15. Kolovoz 2019. 09:51

Skoljka meni je mpo dr rekla da mogu sve pospremat, ali ne usisavat. Onda baš rade ti mišići. Možda imaš kombinaciju rada mišića i hematomića. Nadam se da bude sve ok. Sad malo više odmaraj. Sretno! 🙏🏼

skoljka
    15. Kolovoz 2019. 10:45

thinkpink1

Skoljkakako je danas?

Evo za sad je jos dobro, kad se brisem samo zuckast trag na papiru, nadam se da danas bude sve ok

Balonka

Skoljka meni je mpo dr rekla da mogu sve pospremat, ali ne usisavat. Onda baš rade ti mišići. Možda imaš kombinaciju rada mišića i hematomića. Nadam se da bude sve ok. Sad malo više odmaraj. Sretno! 🙏🏼

• thinkpink1
    15. Kolovoz 2019. 10:53

skoljka

thinkpink1

Skoljkakako je danas?

Evo za sad je jos dobro, kad se brisem samo zuckast trag na papiru, nadam se da danas bude sve ok

Balonka

A moze biti i to, jer sam prekjuce usisala dva kata i obrisala pod, znaci na veliko su radili ti misici, al opet vec sam to koliko vec puta radila u ovih skoro 10tt pa nije nista bilo

Sad miruj, muž nek radi sve kaj treba po doma, ti samo naređuj...nadam se da ce se uskoro u potpunosti smiriti, a i kad se skroz smiri i dalje miruj...bit cete vi ok🤗🥰😘❤

Meto
    15. Kolovoz 2019. 13:19

Isabela Znam da je jos rano i da se bojis ali moras misliti pozitivno. Prirodna trudnoca, pa to je predivno! Ocito su stvari legle na svoje mjesto i sad je ono pravo. . Cestitam ti i zelim srecu do kraja😍🤗
    Skoljka joj kako posizim na te glupe iscjetke😖
    Sad odmaraj i samo polako, sve ce biti u redu😘
    Cure, kako je lijepo citati da se polako selimo na neke ljepse teme😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

skoljka
    15. Kolovoz 2019. 13:53

Hvala cure 🤗😘 evo odmaram cijeli dan, ili sjedim ili lezim. A i muz koristi priliku da i on cori🤪
    Da bas su glupi jos od  punkcije svaki dan prvo sta radim kad skidam gace je da gledam da slucajno nema nesto. Vjerujem da to sve radimo. Da super je na trudnickim temama🥰

• thinkpink1
    15. Kolovoz 2019. 14:27

skoljka

Hvala cure 🤗😘 evo odmaram cijeli dan, ili sjedim ili lezim. A i muz koristi priliku da i on cori🤪
    Da bas su glupi jos od punkcije svaki dan prvo sta radim kad skidam gace je da gledam da slucajno nema nesto. Vjerujem da to sve radimo. Da super je na trudnickim temama🥰

Ja ti ne bi preporucila sjedenje, bar su meni tako rekli, što manje sjedit...samo horizontala😉 

skoljka
    15. Kolovoz 2019. 14:59

thinkpink1

skoljka

Da bas su glupi jos od punkcije svaki dan prvo sta radim kad skidam gace je da gledam da slucajno nema nesto. Vjerujem da to sve radimo. Da super je na trudnickim temama🥰

Ja ti ne bi preporucila sjedenje, bar su meni tako rekli, što manje sjedit…samo horizontala😉

A jel, to sam ja i pomislila reko opet se stomk grci kad se sjedi 

skoljka
    16. Kolovoz 2019. 10:52

Evo da javim, bila sam jutros na pregledu, bebica plese, srceko kuca, raste, sve je uredu 🥰, smedjarnju uzrok ili onaj odnos dan prije ili naprezanja, pa pukla neka zilica, nema hematoma. Nemoram 100% mirovat, al sve lagano i bez keksa i usisavaca 🤪

• Balonka
    16. Kolovoz 2019. 11:12

skoljka

Evo da javim, bila sam jutros na pregledu, bebica plese, srceko kuca, raste, sve je uredu 🥰, smedjarnju uzrok ili onaj odnos dan prije ili naprezanja, pa pukla neka zilica, nema hematoma. Nemoram 100% mirovat, al sve lagano i bez keksa i usisavaca 🤪

Super, glavno da je bebica dobro. Sad nek te svi paze i maze!! ❤

Marta...
    16. Kolovoz 2019. 11:13

skoljka

Super Bogu hvala, sad odmaraj. ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.