Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    13. Kolovoz 2019. 18:42

Nymeria- Sljedeci put ce sigurno biti u redu, treba vjerovati u najbolje, nema nam druge 😊 Možda je onda ono moje stvarno bila laboratorijska “greska”, mozda ponovno probam uzimati, imam jos 35 g u zamrzivacu 😊. Sad samo muz pije..

Gea123

• Babylove
    14. Kolovoz 2019. 06:48

Nikitta

Babylove ufff, možda ti je tako obilna i od ovih nesnosnih vrućina. Dao Bog da ti je ovo zadnja i da ćeš napokon biti 🤰🏻💕
    marinam kao što ti je rekla Balonka, začeće, čak i prirodno, je moguće uz endometriozu, ali evo u mom primjeru je tako da ometa i satare sve živo u meni. Jbg. Za sad svakako neću na operaciju, a i ta tvoja cista nije alarmantna, pa ja sam živjela sa 7,5 cm i nikom niš. Ok, umirala sam od bolova, ali za mene to nije nikakva novost. Nažalost kod mene ona je duboko uznapredovala do živaca u zdjelici, i posvuda, zato je toliko bolna. Nije svakome tako, neke žene imaju endometriozu a da ni ne znaju. Nisam ta sretnica. 😬

Ja ti mislim da sam se ja ovom M ocistila u potpunosti od zadnje stimulacije.... nema vise takve napuhnutosti, kile krenule dolje, pristici se povukli, ponovno mi se vratio simptom pred M kako sam prije imala (blago bolne M... inace odkako sam u postupcima su me bolile samo tijekom stimulacije i nakon transfera.. pred M bi prestale boliti... i poslije vise nista, nikakva bol pred idjednu drugu M).. ciklus mi se evo pomjero po dan dan unazad i dosao ponovno na 29 dc... a odkako sam u postupku bio je cak do 35 dc... ovo mi i je sad nekako najduza pauza izmedu postupaka...  samo neka prode 8 mj neka dode sljedeca da krenemo 💪💪💪
    Sretno svima 💗

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 09:57

Babylove - lijepo da se sve posložilo i došlo u normalu. Još malo pa po mrvu... ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Nita9999
    14. Kolovoz 2019. 12:49

curke drage! 
    Sad skrecem s teme,ali da vas pitam za kupanje u bazenu.13+5 sam i skinuta s utrogestana, soc. gin.je rekla da u nacelu nema nista protiv,a mpo sam zaboravila pitati za misljenje. 
    Kakva su vasa iskustva i misljenja? 

cak sam dobila i medicinske tampone koni nisu klasicni tamponi,nego sluze bas tome da ne upijaju nista ,nego naprave kao čep i time spriječavaju ulazak bakterija pa nisam sigurna sto ciniti. Austrijski su proizvod pa na nasem trzistu nitko i ne zna za njih.

Hvala svima

• Nita9999
    14. Kolovoz 2019. 12:50

Vaki, citala sam sve stranice unatrag,ali ne vidim da si isla na uzv. 

jel mi promaknulo ili jos cekas?

isabelagregorijan
    14. Kolovoz 2019. 12:55

nymeria

isabelagregorijan pa to su divne vijesti ❤
    Mislim da je beta ok…još je rano bude narasla.
    Meni je12dno bila 84,68 isto nisko i to su mi bili rekli da je ok tak da vjerujem da je i tvoja ok. Najvažnije je da se pravilno dupla što nažalost kod mene nije bio slučaj pa nije na kraju dobro ni završilo.
    Nadam se da će se tvoja do sutra lijepo poduplati. 🤞 samo opušteno i mirno, znam da je teško al probaj se čim više opustiti i smiriti. ❤

Cetjaj, 12 dan nakon ovulacije ti je bila 84? Znaw kaj ti se dogodilo, al ipak je to dobra beta za taj dan! Koliko ja znam

[/url

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 13:04

Nita9999 - nije me htio primiti soc. ginekolog. Rekao je da se strpim do zakazanog pregleda kod MPO doktora. Tako da sam još na čekanju... 
    Ja se dosta užasavam bazena baš zbog raznih bakterija, ali ako imaš te med. tampone onda bi trebalo biti sigurno. 😉

🤞❤️🙏

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 13:07

isabelagregorijan

nymeria

isabelagregorijan pa to su divne vijesti ❤
    Mislim da je beta ok…još je rano bude narasla.
    Meni je12dno bila 84,68 isto nisko i to su mi bili rekli da je ok tak da vjerujem da je i tvoja ok. Najvažnije je da se pravilno dupla što nažalost kod mene nije bio slučaj pa nije na kraju dobro ni završilo.
    Nadam se da će se tvoja do sutra lijepo poduplati. 🤞 samo opušteno i mirno, znam da je teško al probaj se čim više opustiti i smiriti. ❤

Cetjaj, 12 dan nakon ovulacije ti je bila 84? Znaw kaj ti se dogodilo, al ipak je to dobra beta za taj dan! Koliko ja znam

Njoj je kasnije počela zaostajati beta. Prvo se dobro duplala, a onda mrvicu manje. Zato se toliko brinula i više puta vadila betu. 

🤞❤️🙏

• Blacky89
    14. Kolovoz 2019. 13:11

Cure drage, pa ovaj forum postaje jedno čarobno mjesto 😊 imamo sve vise i vise trudnica! 😍 
    Nisam vas uspjela sve popratit, vratila sam se s godišnjeg pa me dočekala hrpa posla, a i fjaka od odmora je jos uvijek prisutna 😂 malo sam usporena. Uglavnom čestitam novim trudnicama 🍀🎉
    Marinam dobrodošla, znaci sad smo 4 iz KBC OS, i sve kod prof. Uglavnom, nadam se da ce ti uspjeti prvi IVF pa neces morati na LPSC endometrioze, iako ja mislim da bi on to vise u slučaju neuspjeha IVF-a htio napraviti da vidi kakva je situacija s endo. Moja frendica je proljetos operirala endometriozu kod njega, oporavak brz, no bila je rasprostranjenija puno vise nego se vidjelo na uzv. Tako da bi mozda i radi toga on radio LPSC. 

• Blacky89
    14. Kolovoz 2019. 13:12

Isabelagregorijan jel ti danas ponavljaš betu? Držim 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.