Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    16. Kolovoz 2019. 12:59

Marta zao mi je draga 😢 Nemam rijeci utjehe jer znam da te ništa sada ne tješi. Nadam se da ćete biti dobro. Ovo je prestrašno!
    Skoljka drago mi je da je sve u redu s bebicom. Ja imam sljedeći pregled u četvrtak i jedva čekam 😍 Uvijek je lakše poslije UZV-a 😊

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    16. Kolovoz 2019. 13:01

Marta...

Cure ja sa pregleda i nije dobro 😢😢prestajem sa terapijom. Cure koje ste imale spontani da li se je prirodno očistilo, da li imate preporuku za neki čaj ili nešto. I može link za Marinu mlječ. ❤️ Mi umire kako je ovo teško 😢😢😢😢😢😢

A joooj Marta 😢, pa jesi ti bila na pregledu onaj dan kad si rekla za krvarenje, to je bilo dan prije mene, a meni si savjetovala da odem. Tako mi je zao, koliko sam sretna zbog sebe toliko sam sad tuzna radi tebe. Nemam rijeci 😢

Lemon
    16. Kolovoz 2019. 13:07

Marta...

Lemon

Marta zao mi je, drzi se, koji si tjedan? Meni kad je srce stalo u 8 i 9 tt isla sam na kiretazu,nisam nikad ni malo krvarila tako da nije kretalo samo

6 t i 3 dana ja stalno krvarim pomalo nadam se da će se sad očistiti skroz kad prestanem sa terapijom. Koliku si pauzu radila za drugi postupak. Ovo je grozno koliko straha i tuge stane u jedno ❤️😢😢😢

Meni su to bile prirodne trudnoce, između kojih sam cekala dva mj.,ne znam sto se preporuča kad je novi postupak u pitanju

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mylady
    16. Kolovoz 2019. 13:32

Pozdrav,zna li koja od Vas ako je Vuk Vrhovac počeo s radom?nikako da ih dobijem..a kod zadnjeg pregleda je rečeno da počinju s radom 15.8. Puno hvala. :)

Marta...
    16. Kolovoz 2019. 13:37

nymeria

Školjka laganini sad ❤
    Marta žao mi je. 😔 prošla isto prošli mjesec. Trudnoća 6 tjedana i sitno…sama sam se očistila nije trebala ni planirana tableta. Nadam se da će i s tobom biti tako da barem ne moraš na kiretažu. Šaljem zagrljaj, drž se ❤

Hvala ti ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Balonka
    16. Kolovoz 2019. 13:59

Marta žao mi je....☹

• Balonka
    16. Kolovoz 2019. 14:01

Evo cure ja danas bila na punkciji. 5 jajčeka! Nažalost na lijevom jajniku nije bilo niš radi endometrioze. 

• Kengurica
    16. Kolovoz 2019. 14:04

Marta moja kako mi je samo žao. Isplači se slobodno. 
    Skoljka odlicno!

• Blacky89
    16. Kolovoz 2019. 14:31

Marta zao mi je, sad si samo zelim da se sama ocistis pa da ne moras prolazit kiretazu 💓
    Balonka dobar rezultat, kad ces znat kako napreduje? Držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

• Balonka
    16. Kolovoz 2019. 14:54

Blacky89

Marta zao mi je, sad si samo zelim da se sama ocistis pa da ne moras prolazit kiretazu 💓
    Balonka dobar rezultat, kad ces znat kako napreduje? Držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

Hvala! Sutra u 10 moram nazvati i dogovoriti se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.