Marta zao mi je draga 😢 Nemam rijeci utjehe jer znam da te ništa sada ne tješi. Nadam se da ćete biti dobro. Ovo je prestrašno!
Skoljka drago mi je da je sve u redu s bebicom. Ja imam sljedeći pregled u četvrtak i jedva čekam 😍 Uvijek je lakše poslije UZV-a 😊
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure ja sa pregleda i nije dobro 😢😢prestajem sa terapijom. Cure koje ste imale spontani da li se je prirodno očistilo, da li imate preporuku za neki čaj ili nešto. I može link za Marinu mlječ. ❤️ Mi umire kako je ovo teško 😢😢😢😢😢😢
A joooj Marta 😢, pa jesi ti bila na pregledu onaj dan kad si rekla za krvarenje, to je bilo dan prije mene, a meni si savjetovala da odem. Tako mi je zao, koliko sam sretna zbog sebe toliko sam sad tuzna radi tebe. Nemam rijeci 😢
Marta zao mi je, drzi se, koji si tjedan? Meni kad je srce stalo u 8 i 9 tt isla sam na kiretazu,nisam nikad ni malo krvarila tako da nije kretalo samo
6 t i 3 dana ja stalno krvarim pomalo nadam se da će se sad očistiti skroz kad prestanem sa terapijom. Koliku si pauzu radila za drugi postupak. Ovo je grozno koliko straha i tuge stane u jedno ❤️😢😢😢
Meni su to bile prirodne trudnoce, između kojih sam cekala dva mj.,ne znam sto se preporuča kad je novi postupak u pitanju
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdrav,zna li koja od Vas ako je Vuk Vrhovac počeo s radom?nikako da ih dobijem..a kod zadnjeg pregleda je rečeno da počinju s radom 15.8. Puno hvala. :)
Školjka laganini sad ❤
Marta žao mi je. 😔 prošla isto prošli mjesec. Trudnoća 6 tjedana i sitno…sama sam se očistila nije trebala ni planirana tableta. Nadam se da će i s tobom biti tako da barem ne moraš na kiretažu. Šaljem zagrljaj, drž se ❤
Hvala ti ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Evo cure ja danas bila na punkciji. 5 jajčeka! Nažalost na lijevom jajniku nije bilo niš radi endometrioze.
Marta moja kako mi je samo žao. Isplači se slobodno.
Skoljka odlicno!
Marta zao mi je, sad si samo zelim da se sama ocistis pa da ne moras prolazit kiretazu 💓
Balonka dobar rezultat, kad ces znat kako napreduje? Držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Marta zao mi je, sad si samo zelim da se sama ocistis pa da ne moras prolazit kiretazu 💓
Balonka dobar rezultat, kad ces znat kako napreduje? Držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Hvala! Sutra u 10 moram nazvati i dogovoriti se!
Sortiraj odgovore
Najstariji