Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    14. Kolovoz 2019. 13:50

Vaki

Nita9999 - nije me htio primiti soc. ginekolog. Rekao je da se strpim do zakazanog pregleda kod MPO doktora. Tako da sam još na čekanju…
    Ja se dosta užasavam bazena baš zbog raznih bakterija, ali ako imaš te med. tampone onda bi trebalo biti sigurno. 😉

onda cekam taj tvoj pregled k'o ozeblo sunce 😀 

Grizli
    14. Kolovoz 2019. 14:12

Nita meni su i soc. gin i mpo rekle da nikako ne idem u bazene, javne pogotovo ne jer se putem te vode moze prenjet i ureaplazma i e.coli. Dovoljno da udju u rodnicu i stvar se zakomplicira. Drugo klor koji se stavlja u bazene poremeti dodatno pH rodnice sta je isto lose, a obicno javni bazeni budu bas jako klorirani. Ne znam kakvi su ti ti tamponi, al ako slroz zatvaraju ulaz u rodnicu bas bas ond a možda iako ja nisam pokeras pa se ne bi ni kockala s time. 

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 14:52

Cure 😭odem maloprije na wc, pocelo smedjarenje

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 15:28

Nikitta

skoljka kako smeđarenje? Uh, je li puno? To je stara krv, moguće da je neka žilica pukla, pa tek sad izlazi. 😱

Onak sluzavo smedje pomjesamo sa iscjetkom od utrica mi je bilo na ulosku. Joj kako sam se uplasila sva sam se tresla kad sam to vidjela, sad sam se malo smirila. U AHR nisam nikog dobila vjerojatno kraj radnog pa sam zvala svoju gin, veli da strogo mirujem, a utrice svakako koristim najjacu dozu, ako slucajno pocne svjeza krv da idem na hitnu ginekolosku.
    I ja se nadam da je samo stara krv, pa da se cisti

Lilypie
    14. Kolovoz 2019. 15:52

Skoljka draga, mogu mislit kako si se uplašila 😕 Poslušaj onda doktoricu i miruj.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Nita9999
    14. Kolovoz 2019. 15:58

hvala cure,
    ni ja nisam bila za,ali me vuce ova vrucina i inace imamo i privatni bazen gdje mi dolazi nekoliko trudnica, pa me one jos vise mame i onda se mislim jel moguce da se nitko osim mene ne boji bakterija.

hvala svakako,mislim da preskacem ovu godinu u potpunosti

• thinkpink1
    14. Kolovoz 2019. 16:06

Skoljka bitno da nije svjeza, ti samo miruj, uzimaj th. i probaj se smirit, znam kak ti je...Mi sve bi mogle imat PTSP od nasih odlazaka na wc i stresa nakon brisanja. Cuvaj se!🙏🍀🤗🥰😘

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 16:09

Cure hvala 😙 nemogu opisat kako sam se uplasila, sad me strah otici na wc
    Nymeria oprosti sto te podsjecam, nemogu se sjetiti kako je kod tebe pocelo, sa svjezom krvi ili sa smedjarenjem

Lilypie
    14. Kolovoz 2019. 16:25

Ja mislim da se mi MPO trudnice nikada ne opustimo i da ću cijelu trudnoću zavirivat u gaćice čim me nešto zigne 😔
    Danas sam počela smanjivat utrice pa me malo strah.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Malizvrk2
    14. Kolovoz 2019. 16:42

Skoljka ja sam smedjarila negdje od 6-7 tjedna pa sve do 12 tako kabi znala duze stajati doktori nikad nista nisu vidjeli tako da niti sam mjenjala terapiju niti dobila cuvanje trudnoce 
    Jesi ti bila na ultrazvuku ja nemogu sve popamtiti 
    Bit ce to sve dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.