Cure ja sa pregleda i nije dobro 😢😢prestajem sa terapijom. Cure koje ste imale spontani da li se je prirodno očistilo, da li imate preporuku za neki čaj ili nešto. I može link za Marinu mlječ. ❤️ Mi umire kako je ovo teško 😢😢😢😢😢😢
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Skoljka ❤️
Marta zao mi je. Prosla sam to nedavno, ja sam zavrsila na kiretazi jer mi je dio posteljice ostao, pokusavali na sve nacine da me ne kiretira ali nije pomoglo. Ja sam ti pila andol i vjezbala, trcala po stepenicama da izbacim sto je ostalo al bezuspjesno.
Trrbalo bi s prestankom terapije pocet krvarenje i u slucaju da bude jako odmah na hitnu da se ne zakomplicira nesto. .
Nemam ti neke rijeci utjehe ali ono sto mene drzi jest to da sad znamo da mozemo imati bebu, ovo je korak naprijed bez obzira sto nije uspjelo i sad kad pogledam u nebo nasmjesim se jer znam da beba andjeo cuva mamu i tatu i moli da uskoro imamo bracu ili seku. .❤️
Nemoj zadrzavati emocije u sebi, samo vristi i placi ma sto god osjecas jer ti to sada treba. .
😘😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Skoljka❤️
Martazao mi je. Prosla sam to nedavno, ja sam zavrsila na kiretazi jer mi je dio posteljice ostao, pokusavali na sve nacine da me ne kiretira ali nije pomoglo. Ja sam ti pila andol i vjezbala, trcala po stepenicama da izbacim sto je ostalo al bezuspjesno.
Trrbalo bi s prestankom terapije pocet krvarenje i u slucaju da bude jako odmah na hitnu da se ne zakomplicira nesto. .
Nemam ti neke rijeci utjehe ali ono sto mene drzi jest to da sad znamo da mozemo imati bebu, ovo je korak naprijed bez obzira sto nije uspjelo i sad kad pogledam u nebo nasmjesim se jer znam da beba andjeo cuva mamu i tatu i moli da uskoro imamo bracu ili seku. .❤️
Nemoj zadrzavati emocije u sebi, samo vristi i placi ma sto god osjecas jer ti to sada treba. .
😘😘
Teško je teško je preteško je 😢😢😢😢😢u kojoj si bolnici radila kiretažu jel strašno
Marta zao mi je, drzi se, koji si tjedan? Meni kad je srce stalo u 8 i 9 tt isla sam na kiretazu,nisam nikad ni malo krvarila tako da nije kretalo samo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marta - pa kako? Jel te boljelo što ili je to zbog onog krvarenja? Baš mi je žao...
Školjkice - barem kod tebe odlične vijesti. Mada nisam ni sumljala jer je par dana prije s bebicom bilo sve o. k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Marta zao mi je, drzi se, koji si tjedan? Meni kad je srce stalo u 8 i 9 tt isla sam na kiretazu,nisam nikad ni malo krvarila tako da nije kretalo samo
6 t i 3 dana ja stalno krvarim pomalo nadam se da će se sad očistiti skroz kad prestanem sa terapijom. Koliku si pauzu radila za drugi postupak. Ovo je grozno koliko straha i tuge stane u jedno ❤️😢😢😢
Marta - pa kako? Jel te boljelo što ili je to zbog onog krvarenja? Baš mi je žao…
Školjkice - barem kod tebe odlične vijesti. Mada nisam ni sumljala jer je par dana prije s bebicom bilo sve o. k.
U nedjelju mislim da je krenulo kad me je nešto presjeklo i i pojavila se krv i ugrušak
Cure ja sa pregleda i nije dobro 😢😢prestajem sa terapijom. Cure koje ste imale spontani da li se je prirodno očistilo, da li imate preporuku za neki čaj ili nešto. I može link za Marinu mlječ. ❤️ Mi umire kako je ovo teško 😢😢😢😢😢😢
A sranje...bas mi je žao, neopisivo...😔😢😢😢
Ja sam se kod tako niskih tjedana sama ocistila, tako da se nadam da ces bar kiretažu izbjeći...😢😢😢😢😢😢
Sortiraj odgovore
Najstariji