Nikitta - tek 23.8. Dobro se osjećam pa ne brinem toliko kao u početku.
Ja sam u prvoj trudnoći bila bez odnosa zbog straha... Tek u 40.tt mi je ginekolog rekao da bih mogla probati potaknuti otvaranje intimnim odnosima. Onda smo probali, ali mi je bilo jako čudno... Bilo mi je mučno baš cijelu trudnoću pa nisam imala ni neke želje, a mužić je preživio. Njega je isto bilo strah da nešto ne zeznemo.😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cetjaj, 12 dan nakon ovulacije ti je bila 84? Znaw kaj ti se dogodilo, al ipak je to dobra beta za taj dan! Koliko ja znam
Brojka je bila ok al duplanje nije bilo. Bolje imat nižu betu al pravilno duplanje mislim da je to pokazatelj da ide dobro trudnoća.
Tak da ne brini ak je brojka niža…bitno da se dobro dupla.
Držim fige da sve bude kak treba 🤞 javi betu kad napravis.
Školjka bitno da nije svježa krv, ovo smećkarenje je kažu dr normalno i u većini slučajeva je sve ok. Samo hrabro. ❤🤞
Ja javljam današnju betu koja je 129.5. Doktor mi reko da je to neki prosjek i da se pocnem pikat heparinom. U pon cu izvadit jos jednu. Po mojoj neknj racunici mi je danas 17 dpo jer sam se keksala 27.7, pa ajmo rec da je 28 bila 0. Al svejedno me strah. Bilo bi mi draze da je veca. Al u prijasnjim t sam imala velike bete koje su se lijepo duplale, pa svejedno nije dobroo zavrsilo tak da sad cekanje. Imam neke ko blage menstrualne bolove, malo me kriza bole, spava mi se i ko da me malo bradavice peku, al nebi se cdila da sam sve umislila
[/url
Cure hvala puno na podrsci🤗
Isabela ma ne umisljas, to su pocetni simptomi, evo koliko sam pogubljena nemogu se sjetit kolika ti je bila beta prosla oko 40i nesto jel tako, jel sad 2 dana ili tri od prosle? Ako sam ja shvatila, bolje je da je dupla ili visa od duple, samo ne niza od duple, ja nisam ponavljala betu pa samo nagadjam.
Cetjaj, 12 dan nakon ovulacije ti je bila 84? Znaw kaj ti se dogodilo, al ipak je to dobra beta za taj dan! Koliko ja znam
Brojka je bila ok al duplanje nije bilo. Bolje imat nižu betu al pravilno duplanje mislim da je to pokazatelj da ide dobro trudnoća.
Tak da ne brini ak je brojka niža…bitno da se dobro dupla.
Držim fige da sve bude kak treba 🤞 javi betu kad napravis.
Školjka bitno da nije svježa krv, ovo smećkarenje je kažu dr normalno i u većini slučajeva je sve ok. Samo hrabro. ❤🤞
Ja javljam današnju betu koja je 129.5. Doktor mi reko da je to neki prosjek i da se pocnem pikat heparinom. U pon cu izvadit jos jednu. Po mojoj neknj racunici mi je danas 17 dpo jer sam se keksala 27.7, pa ajmo rec da je 28 bila 0. Al svejedno me strah. Bilo bi mi draze da je veca. Al u prijasnjim t sam imala velike bete koje su se lijepo duplale, pa svejedno nije dobroo zavrsilo tak da sad cekanje. Imam neke ko blage menstrualne bolove, malo me kriza bole, spava mi se i ko da me malo bradavice peku, al nebi se cdila da sam sve umislila
Jupiii!!! Znala sam❤❤
Dobra je beta za prirodnu trudnocu!!!🥰🥰🥰
S obzirom da pocinjes s heparinom, nadam se da te ginic pokrio i s progesteronom?
Curke moje, kako je krenulo do nove godine vise nece biti nikog na ovom forumu🥳🥳🥳❤❤❤
Prva je bila prije dva dana46, danas je 129 kaj znaci da je malo vise od dupla. Nadam se da nije preniska. Uzimam utrogestan, andol, folat i heparin i klavocin radi bakterije. Nadam se da ce se malac izborit da ostane ❤
[/url
Da jesam, dr mi je rekla da svakako uzimam najjacu dozu progesterona Prosli petak sam bila na kontroli sve je isptegledala rekla da je sve ok, valjda bi me upozorila na hematom.
Evo jutros sam mirnija, dok sam ustala na wc osjetila sam da curi mislila sam evo opet al na svu srecu samo je bilo prljavo bijelo.
Isabelagregorijan super je beta, sada samo lagano dalje. Bas sam sretna zbog tebe, eto ovaj forum je postao tako pozitivan da vam uspijeva i prirodno. Sad kad sve cure krenu u 9.mj.to ce se samo redati +
Skoljka drzi se, ja sam od odlaska na hitnu i rozog krvarenja imala smedi iscjedak nekih 10 dana, nije ugodno uopće, onda sam već pred kraj vratila vaginalete i jos su zilice izlazile i sad mi je ok
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Isabela pa to je lijepa beta! Cestitam. Simptomi su normalni ne brini. Sretno sa bockanjem heparina, samo polako istisnut injekciju i onaj zrak na kraju pod kozu p nece pec i niti bit modrica. Sretno cijelu trudnoću ti zelim!
Skoljka nadam se da ce prestat pa da budes mirnija. Cuvaj se!
Sortiraj odgovore
Najstariji