Bok cure, ne javljam se cesto, al evo citam 😊 Vezano za maticnu mlijec, imam Hashimoto i ipak sam ju isprobala. Nakon mjesec dana TSH je podivljao na 5,89, a bio je oko 1. Prestala sam koristit i nakon mjesec dana se crati na 1,5. E sad, moja endokrinolog misli da ke to bila “greska” laboratorija iako sam ja citala da maticna moze tako djelovati kod Hashimota. U svakom slucaju, ja se bojim opet isprobati.
U tom smislu imam jedno pitanje, ako sam maticnu izimala u lipnju, ima li to utjecaja na jakne stanice u kolovozu odnosno moze li se “popravljati “ jakne stanoce samo neposredno proje ovulacije ili i ranije?
Hvala ako netko zna i napise i puno srece svima u postupcima 😘
Gea123
Simba - tko je embriolog kod Alebića? Kao što kaže Kengurica, on je super doktor, ali vama treba i dobar embriolog zbog muškog faktora.
Istina,planiramo u 9 mj kod dr.Alebica u postupak,i k9d nas je muski faktor,(izmedu ostalog da ne ponavljam),a izabrala sam ih upravo zbog toga sto imaju dobrog embriologa,mlad jest al ima iskustva(citala sam o njemu) i sad smo bili u 7 mj kod njega na razgovoru zbog supruga,meni je super odlican,opusten mos razgovarat normalno,sve objasni...dr Alebica sam prvi put vidjela u 5mj kad smo isli na konzultacije,iskreno mjesaju mi se osjecaji i misljenja o njemu,nemam neki dojam koji bi mogla iznjeti da kojoj pomognem.Pisala sam da mi je dao dijagnozu prije pregleda gdje me je sokirao i ubio svu nadu...da bi na kraju rekao da je sve ok i da nije kako je on mislio...imat cu vise iskustva s njim u 9/10mj pa pisem..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Davor Štimac...i odmah za par sati posalje nalaze,odg na svako postavljeno pitanje
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Simba ja sam isla u polikliniku IVF gdje imaju cak dva biologa. Jednog starijeg samozatajnig koji je navodno sudjelovao ili radio prvi ICSI u HR, ali to isto sam procitala u biografiji embriologice iz Betaplus. Mozda su isti tim bili. U svakom slucaju mi smo imali muski problem i tamo smo uspjeli. Za Radoncica znam zbog dvije zene ciji muzevi imaju koma spermio pa su mi prenijele da je on bas nesto specijaliziran za spermice (Patrik). Cijene su ti svuda slicne, al npr meni su sve folikulometrije ukljucene u tih cca 11000kn, a lijekovi su me sigurno jos 5000 ispali plus ja sam jos neke pretrage radila i prve konzultacije s pregledom cca 800kn. Nakupi se nazalost. Pogledaj na webu od radoncica cijene, ima ih. Negdje je fet skuplji, negdje jeftiji i tako..
Simba - dr. Radončić ti je u Repromedu, a biolog je Patrik Stanić (nekad je bio u Petrovoj).
Više manje su privatnici povukli najbolje embriologe kod sebe pa sad ne znam tko bi vama bio najbolji. Mi smo sad uspjeli u Repromedu, a tamo sam išla najviše zbog Patrika.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
marinam ja nemam isto iskustvo kao ti, imam redovno menstruacije i ovuliram redovito, ali imam endometriozu preko 10 godina. Prošla sam 2 operacije, 2009. i 2013. godine. 2014. sam krenula u postupke, bez uspjeha. Prosla sam do sad 5 stimuliranih ivf postupaka. 2016. mi se vratila endometrioza na L jajniku 7,5 cm, no s prirodnim nekim metodama i sto čudesa, smanjila se na 1 cm i s time hodam u postupke. Imam ja nju i po crijevima, i tak… sad je na 2 cm… uzela sam pilule izmedu postupaka da ne raste od stimulacije i tako… Meni liječnici govore da ne idem na novu operaciju, jer svaka operacija dalje uništava i zdrave jajne stanice…
A joj, i znaci endometrioza smeta za oplodnju? Meni su rekli da ne bi trebala predstavljati problem, ali da cemo tako ako ne uspije od prvi put. A ja bas imam nizak prag boli i malo sam uplasena svega ali samo mi je krajnji cilj u glavi. Kakav je oporavak nakon operacije?
Mene je strah inekcija sto sama moram si davati, jer ne znam kako cu to... a onda pomislim na operaciju pa jos gore. Bas sam pod stresom od svega toga i doktora i pregleda i svega, ovaj mjesec sam slobodna od toga ali sljedeci krece sve zapravo...
Nymeria - ne sjećam se da se tebi nije beta dobro duplala. Čuli ste i srce, zar ne?
🤞❤️🙏
Da, nažalost. Ah, ta intuicija. Mada smo mi sve tu dosta preplašene i oprezne... Sjećam se da si pisala kako osjećaš da nešto ne ide kako treba i da ti testovi nisu dosta tamni. Joj, kako je to grozno. Taman kad se ponadaš... Bit će opet, ali ovaj put uspješno do kraja! 😘
🤞❤️🙏
Marinam i ja imam endometriozu, operirala sam ju 2010 i brzo zatrudnila ivf-om. Još se ona vukla godibama, ali neka mala i nestala prošlu godinu. Išla sam opet u stimulaciju i opet ju dobila, al nije niš smetala. Sad sam opet u simulaciji i na lijevom jajniku nemam niš vrijednih folikula, a desni mi je super. Ali da idem opet na operaciju mi ne preporučuju jer bi definitivno ostala bez jajnika i kad se otklanjaju priraslice nakon nekog vremena one se još više stvaraju i od same operacije. Uglavnom endometrioza je gadna stvar koja sve komplicira, ali nije nemoguće ostvariti trudnoću!!!! Sretno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji