Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 23:14

Za muski problem ako ne trebate urologa mozda Radoncic jer je nesto njegov biolog bas strucnjak za spermice.

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 23:16

Isabela ma sve te upalice se rijese antibiotikom. Nakon njega uzmi acidosalus vaginalete da obnove floru.

Vaki
    13. Kolovoz 2019. 02:33

Simba - tko je embriolog kod Alebića? Kao što kaže Kengurica, on je super doktor, ali vama treba i dobar embriolog zbog muškog faktora. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Babylove
    13. Kolovoz 2019. 06:54

isabelagregorijan

Dobila sam nalaz briseva koje sam radila kao pripremu za postupak i imam beta hemoliticki streptokok pozitivan. Pa ja ne znam, mene bog mrzi 😥

Biti ce sve ok draga.. kako cure kazu sve ce rijesiti ljekovi... ne brini Bog nikoga ne mrzi... samo iz nekog razloga ima planove za svakoga od nas... sretno i da se beta podupla i da 💗 junacki zakuca 💗
    U jednoj sam grupi na faceu... i evo jedna cura je rodila blizance... bila je u ivf postupku 2 puta i nista . I dok je cekala novi spontano zatrudnila i bum 2 srca zakucala 💗 tako da sve je moguce samo treba strpljenja i treba vjerovati .... 
    Moja predzadnja M ove godine je stigla, obilnija no ikad (a inace je ekstra obilna) sa takvim ugruscima i komadima necega da je to strasno... imala sam u noci izljev ugrusaka da mi je sve probilo iz uloska.. koma... ali no dobro cekamo sljedecu.. zadnju za naresnih god dana nadam se 😂😂 idemo u nove pobjede 💪💪

Simba 1989
    13. Kolovoz 2019. 07:42

VAKI kod podobnika je biolog Davor Štimac, navodno jako dobar.. Za repromed nisam čula, ali ako se nevaram Patrik je bio u petrovoj biolog.. Iskreno mislim da ništa od ničega dok se masno ne plati, ako i tada 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    13. Kolovoz 2019. 07:46

flower93

Simba

Vaki

Simba - ja sam ti bila kod dr. Alebića kad je još bio u državnoj klinci. Meni je on jako drag, a i ostala sam trudna kad je on preuzeo postupak.

Vidjela sam da si ostvarila svoj san i čestitam ti od srca.. Samo hrabro dalje 💞
    Znači zadovoljna si?? S obzirom na dijagnozu od muža mislim da nam treba netko tko će nam se više posvetiti i nekako me srce vuče tamo

Simba, koja vam je dijagnoza?
    Mi smo danas bili na prvim konzultacijama u Beta+. Suprug zadovoljan i on vise ne bi trazio druge poliklinike. Kod nas je problem OAT i stalno me kopka da li bi nam negdje drugdje mozda bilo bolje.
    Za sad je plan da prikupimo jos par nalaza, nabildam svoje jajne stanice i podignem vitamin D pa krajem godine u postupak.

Flower93 kod nas je dijagnoza oligoasthenoteratozoospermija, sa petrovom baš i nisam zadovoljna jer su mi govorili da nema potrebe da pijem ista od vitamina jer je kod supruga problem.. Ja vec dosta tražim, istrazujem i nekako me srce vuče podobniku.. U slučaju da ne uspije idemo na donaciju 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    13. Kolovoz 2019. 07:48

Kengurica

Za muski problem ako ne trebate urologa mozda Radoncic jer je nesto njegov biolog bas strucnjak za spermice.

Kengurica nisam to znala.. Imaš iskustva s njima ili tebi netko blizak?? Cca cijena i nešto više iz prve ruke volim čuti 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

flower93
    13. Kolovoz 2019. 08:10

Simba

flower93

Simba

Vaki

Simba - ja sam ti bila kod dr. Alebića kad je još bio u državnoj klinci. Meni je on jako drag, a i ostala sam trudna kad je on preuzeo postupak.

Vidjela sam da si ostvarila svoj san i čestitam ti od srca.. Samo hrabro dalje 💞
    Znači zadovoljna si?? S obzirom na dijagnozu od muža mislim da nam treba netko tko će nam se više posvetiti i nekako me srce vuče tamo

Mi smo danas bili na prvim konzultacijama u Beta+. Suprug zadovoljan i on vise ne bi trazio druge poliklinike. Kod nas je problem OAT i stalno me kopka da li bi nam negdje drugdje mozda bilo bolje.
    Za sad je plan da prikupimo jos par nalaza, nabildam svoje jajne stanice i podignem vitamin D pa krajem godine u postupak.
    Flower93 kod nas je dijagnoza oligoasthenoteratozoospermija, sa petrovom baš i nisam zadovoljna jer su mi govorili da nema potrebe da pijem ista od vitamina jer je kod supruga problem.. Ja vec dosta tražim, istrazujem i nekako me srce vuče podobniku.. U slučaju da ne uspije idemo na donaciju

Onda imamo isti problem sa muske strane.. Nama je bas jucet dr. Braclin rekla kako je zapravo za kasniji razvoj najvaznija kvaliteta mojih jajnih stanica i da moram nekih 5kg izgubit, jer sam unazad godinu do dvije dobila 10 kg i moram pocet sa vitaminom D koji mi je snizen. Nije napominjala za mene posebne vitamine, ali je svakak naglasila zdraviju prehranu i vise kretanja. 

Simba 1989
    13. Kolovoz 2019. 08:14

flower93

Simba

flower93

Simba

Vaki

Onda imamo isti problem sa muske strane.. Nama je bas jucet dr. Braclin rekla kako je zapravo za kasniji razvoj najvaznija kvaliteta mojih jajnih stanica i da moram nekih 5kg izgubit, jer sam unazad godinu do dvije dobila 10 kg i moram pocet sa vitaminom D koji mi je snizen. Nije napominjala za mene posebne vitamine, ali je svakak naglasila zdraviju prehranu i vise kretanja.

A koliko si visoka i kg?? Nažalost meni to nisu rekli mi u vinogradskoj ni u petrovoj.. Od danas pijem vitamine.. Jeste uspjeli možda sa nečime malo se dignuti?? Mislim na suprugovo stanje.. Cijena u Beti?? 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

flower93
    13. Kolovoz 2019. 08:23

Simba, moja visina je 168cm, a tezina 65kg. S obzirom da mi je pred par mjeseci ustanovljena i inzulinska rezistencija, to mi je odmah korelirano sa dobivenom tezinom od 10kg i rekla mi je doktorica da bi bilo idealno se spustit do 57kg, ali da bi 60kg bilo vec super. Slazem se skroz s njom jer se i ja sama koma osjecam sa ovim viskom kila. Nisam pretila, ali se bome ni ne osjecam ugodno s tim kilama.
    Suprug je na multivitaminima i multimineralima i uspjeli smo nesto sitno popravit stanje ali i dalje nedovoljno za bilo sta osim ICSI. Cijena u Beti je nekih 12tis bez lijekova. Takodjer je rekla doktorica da idemo odmah na punu stimulaciju da me bezveze ne muci sa prirodnim pokusajima, ili blagim stimulacijama. AMH mi je super, nekih 44pmol/L,pa ocekuje dobar odaziv jajnih st pa i time se nadamo da cemo imat nekaj za FET, ali to cemo tek vidjet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.