Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2019. 18:18

Nada88

Sunshine držim fige da je to to 🤞 Marijaiva kad trebaš dobiti menga, aj da se u ovom postupku i tebe riješimo 🤞

Cekam ju cekam😬😬😬
    Danas mi 28dc😜

• ruška
    11. Svibanj 2019. 18:34

Grizli

Sunshineeto sljedim te znaci u simptomima. Meni bas ko ono pred punkciju kad me jajnici bockaju. A ja ti uvijek cesto piskim kad sam na crinone tako da meni to nije nista novo s time da ja uvijek imam mokrace dosta, al ja jako puno i pijem. A za testic da kako ne pa to je realno 12 dana od ovulacije nam to bi i u prirodnoj trudnoci već se moglo stogod nadzirat

Da podijelim simptome...jucer bio fet,danas me boli u donjem djelu leda,ko da cu mengu dobiti.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• malicvijet
    11. Svibanj 2019. 18:49

Zdravo svima..
    Primala sam ovaj mjesec po 1 komifen 5-9 dan ciklusa, na 23 dan dva zuta tijela po 28 mm i jedan folikul 16 mm i sve to na jednom jajniku. Endometrij 14 mm. Preporuceno mirovanje, kaze doktorica mozda je trudnoca🙄 zbog dobrog izgleda endometrija, ali veliko opterecenje na jajniku. Da li je neko imao slican slucaj?

11. Svibanj 2019. 19:06

https://youtu.be/vpGn2wJS9QY

11. Svibanj 2019. 19:07

marijaiva

https://youtu.be/vpGn2wJS9QY

Nadam se da moze te otvoriti link
    Eto taman ja o donaciji a ovo mi izbaci na fejsu

11. Svibanj 2019. 19:12

malicvijet

Zdravo svima..
    Primala sam ovaj mjesec po 1 komifen 5-9 dan ciklusa, na 23 dan dva zuta tijela po 28 mm i jedan folikul 16 mm i sve to na jednom jajniku. Endometrij 14 mm. Preporuceno mirovanje, kaze doktorica mozda je trudnoca🙄 zbog dobrog izgleda endometrija, ali veliko opterecenje na jajniku. Da li je neko imao slican slucaj?

Izvadi betu i sve ce ti biti jasnije
    Sretno

Nasty
    11. Svibanj 2019. 19:35

Hani

Nasty, postala si legenda na odjelu! Priča o tvom slučaju je ohrabrenje prije transfera, a dobitni pripravci i masaže skoro da ulaze u službeni protokol😂 sad kad mi je embriologica savjetovala da probam s alternativom, nema mi druge, tako da se službeno priključujem tvom kultu👸😉
    Jučer sam čak počela malo surfat o donaciji jajne stanice. Jeste li razmišljale o takvoj opciji?

Hani, ma daj.. Ma embriologica i sestre su bile stvarno super prema meni i kad sam im vraćala lijekove naravno pitale su me što sam radila pa sam im ispričala i dala link, dva. I tada je bila jedna cura koja je bila na folikulometriji čini mi se i odmah su je zvale da dođe, pa sam i njoj rekla što sam radila. Al nisam baš mislila da će emriologica i dalje preporučivati drugim ženema te masaže i alternativu. A gle, skupo nije (bar ne još) a između postupaka se stvarno isplati pokušat pa i kao pripremu za postupak. Ja sam isto prije razmišljala o donaciji. Ali nisam proučavala previše. 

Lemon
    11. Svibanj 2019. 20:07

Skakavac sretno 😊 
    Grizli i Sunshine pratite se do kraja, neka obadvije ugledate plus uskoro 
    Ja čekam mengu da vidim kada će doći, valjda se nije jako poremetilo od punkcije, trebala bi doći za dva dana a ja imam iscjedak kao da je ovulacija 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 20:20

Nikitta

Medo2711 ako nisi došla po otpusno pismo, pošalji im mail da ti ga dostave poštom. Moj gin mi ne može dati novu d1 bez otpusnog.e

Hvala,zvat cu ih u ponedeljak.Da sam znala bi dosla☺

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 20:21

Ako sad nebude nista jajnih stanica,onda sigurno idem na donaciju..🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.