Cure sramota me to pitat ali.. Dali koja odvas puši. Ja nikad nisam pušila puno, tipa 2 kutije na tjedan. Ali nikako da prestanem. Smanjila sam na 1-2 na dan kad sam krenula sa stimulacijom i onda me savjest pece kad zapalim🙄
Meni su na VV rekli da samo smanjim,i sad kod dr.Alebice kad sam bila i rekla da pusim par na dan uhvatio je histerizirat,povisio ton i naravno naredio prestanak pusenja.Trudim se prestat al ono 5 dana ne zapalim i onda zapalim.Al najvise kad me uhvate živci kad cujem nesto na sti puknem,Eto npr...od mog zeta trudne su sestra,sestricina i od bratica zena i sve tri nose curice...i one su toliko razocarane(pogotovo sestra mu jer vec ima dvije kceri)...i sto rec neg ono poludim od muke nek ju meni donese 🤣...
A isti tako poznam par koji su isli u postupke na VV obasvoje puse ka turcini...i imaju 1 deckica,i blizance..i jos ih ima da ne nabrajam...tako da je meni cista glupost histerizirat za 2 do 3 na dan...al eto ja se trudim
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mrva1986 ja sam pušač, u stimulaciji u 2 mj. sam pušila Punooooo od nervoze i svega, sad sam nakon transfera prestala, zato mi probava i je katastrofa 😂😂
Čuj najbolje bi bilo bez njih al evo ja imam konkretno dvije najbolje prije, koje se u i nakon transfera dimile po kutiju i oba puta iz prve transferi uspješni! A da ne pričam o prirodnim trudnoćama oko mene i sve bez problem zatrudnila i rodile zdravu i živu dječicu , tako da.../
Skoljka za svaki sl odi to provjerit, a sto se probave tice. . Ja i po 10,15 dana ne bi isla, onda sam ujutro pocela doruckovat: skuham 4 zlice zobenih u vodi (taman da prekriju pahuljice), u tanjur zgnjecim jednu bananu i pomijesam s kasom od zobenih pah. U to ubacit mljeveni lan, chia sjemenke il nesto sl. Prvih par dana to jedem ujutro i na vecer, poslije samo ujutro. Probava mi se popravila, ugl puno vlakana.
Mrva ja sam prestala oba puta pred transfer. Dr. me pitao jel pusim i da odmah prestanem. Pokusala tokom stimulacije i na dan trsnsfera samo bacila. Kad nije uspjelo nakon par dana opet pocela. Nedavno prije Feta, nastavila s nekoliko duhana dnevno i opet na dan transfera sam ih odbacila. Sad se trudim da ne uzmem iako mi je jako tesko, svi oko mene puse, ali opet ispocetka prolazit krizu mi se ne da. Od 25.05. nisam zapalila 😎🙆 sad pusem na sve, ne mislim da su cigarete puno stetnije od hrane i zraka kojeg disemo ali upravo ovo sta sve prolazim, ne zelim da se pitam jesam ja kriva zbog tog i tog, a opet, kod mene svi u obitelji puse i imaju po nekoliko djecice. . Tako da, tko zeli nek izvoli 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Dobro jutro! ☕
Vidim da uveliko pisete o probavi, vi koje ste gadljive oprostite, al mozda ce jos neka imati ovaj problem pa mozda pomogne. Znate ono napuhnuto sto mene muci na likevoj strani izgleda da je ipak do crijeva( izgleda da ste bile upravu thinkpink1 i Nikita. Maloprije kad sam se digla da stavim utric vidim da se to povuklo prema sredini ali je mnogo manje, ali je zato gore blize kuku tocno gdje prolazi debelo crijevo iskocilo i tvrdo je. A stomak napuhnut. I sad razmisljam o probavi zadnjih tjedan dana. Ja imam stolicu mekanu, tome vjerovatno pomaze magezij, ali po par puta dnevno po malo. I kad jedem u par navrata me zedudac toliko zazigao,npr. sinoc kad sam jabuku pojela. Pa se sad mislim ja imam probavu ali vjerovatno ne dovoljnu, pa se nakuplja u crijevima pa sve ovo moje muke 😰. Jel bi sljive, jogurt, palenta, ili neto drugo pomoglo da mi crijeva prorade ili je to samo za tvrdu stolicu. Ili trebam nesto iz ljekarne.
Probaj sa suhim šljivama ili još bolje kompotom ujutro natašte i natači se donatom, te obicnom vodom (bar 2L dnevno), naravno da nece odmah krenut, daj vremena 2-3 dana. Ako nema pomaka, kao što je Lemon spomenula odlicni su Eva/qu cepici koji se preporucuju i trudnicama i dojiljama , efektni su, ali mislim da nisu trajno rješenje. Ja sam se tovarila sa svimebi svacime, al sam stvarno uspjela regulirat stolicu sa sokom od suhe šljive iz DM-a. Iako, ne znam zašto nisam reagirala na domaci kompot od šljiva, s obzirom da sam jela šljive iz kompota i pila tekucinu od kompota. Sad sam ko urica, popijem taj sok i kavu i trcim na wc🙈🙊😂
Dobro jutro! ☕
Vidim da uveliko pisete o probavi, vi koje ste gadljive oprostite, al mozda ce jos neka imati ovaj problem pa mozda pomogne. Znate ono napuhnuto sto mene muci na likevoj strani izgleda da je ipak do crijeva( izgleda da ste bile upravu thinkpink1 i Nikita. Maloprije kad sam se digla da stavim utric vidim da se to povuklo prema sredini ali je mnogo manje, ali je zato gore blize kuku tocno gdje prolazi debelo crijevo iskocilo i tvrdo je. A stomak napuhnut. I sad razmisljam o probavi zadnjih tjedan dana. Ja imam stolicu mekanu, tome vjerovatno pomaze magezij, ali po par puta dnevno po malo. I kad jedem u par navrata me zedudac toliko zazigao,npr. sinoc kad sam jabuku pojela. Pa se sad mislim ja imam probavu ali vjerovatno ne dovoljnu, pa se nakuplja u crijevima pa sve ovo moje muke 😰. Jel bi sljive, jogurt, palenta, ili neto drugo pomoglo da mi crijeva prorade ili je to samo za tvrdu stolicu. Ili trebam nesto iz ljekarne.
Jao kolko bih ja trebala nakupit u crijevima da ih vidim od ovog spekeca na trbuhu😁 malo sale… Meni ti to zvuci za odlazak doktoru. Ako i je crijevo nije bas normalno da se tak vidi
Mislim da nema panike za doktora, ako nema bolova i ako bar nesto izađe. Doktor joj ionako ne može nista napravit, vec samo dati iste upute za regulaciju stolice i to je to. Moze eventualno preporučiti Duphalac koji se takoder daje trudnicama i dojiljama. Na tu temu sam diplomirala jer sam u jednoj fazi života morala na kolonoskopiju.
Moja probava je prije bila ko urica točna, jutarnja kavica i 2 cigare i to je to! Sad ne pušim i ne pijem kavu i uz to Utrići i to je katastrofa! Probat cu sa svim tim šta ste napisale, magnezij mi ne pomaze !
Cure sramota me to pitat ali.. Dali koja odvas puši. Ja nikad nisam pušila puno, tipa 2 kutije na tjedan. Ali nikako da prestanem. Smanjila sam na 1-2 na dan kad sam krenula sa stimulacijom i onda me savjest pece kad zapalim🙄
Meni su na VV rekli da samo smanjim,i sad kod dr.Alebice kad sam bila i rekla da pusim par na dan uhvatio je histerizirat,povisio ton i naravno naredio prestanak pusenja.
On je dosta tvrd sto se tice pušenja, nije baš ni za kavu, ali biolog kaže da može 1-2 kave dnevno.
Ja popijem jednu ujutro da me glava ne boli (jer sam migrenaš) i naravno za predhodno spomenutu probavu🙊🙈😂
Sad idem do ljelarne pa cu uzet te cepice., a pahuljice, suho voce, orasaste svakako jedem za dorucak
Think ti si svasta prosla. . 😯💖
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Think ti si svasta prosla. . 😯💖
Glavno da je to sve iza mene i da je glava na ramenima😂😂
Moram se malo sprdat na svoj racun.
Najbitnije mi je da mi je mrva u buši dobro i da lijepo raste. Jos da prestane u potpunosti cmoljenje i smeđarenje, al nek je svo zlo u tome i nitko sretniji...❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji