Nado - mene je pomagao magnezij. Navečer bih popila 1 šumeću od 375 mg (Natural Wealth), a ujtro trk na wc.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Imam jedno pitanje, nemojte mi se sad smijati 😎 vi koje ste trudne, sta vam znaci kad napisete 4+1 ili 5+7, jel to 4 tjedna i 1 dan ili 5tjedana i 7 dana, ili nesto drugo 😁😁
Nece ti se niko smijati sve razumimo ni ja nisam znala sta znaci cervix mislim prepoatavljala sam dobro prepostavila vi mi objasnile😁 ni ja neznam sta to znaci danas sutra ako budem pa i mene zanima bravo za pitanje!!🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Thinkpinkhvala, probat cu! Al inače jel smeta implataciji naprezanje?
Po meni što manje naprezanja to bolje, jer ako je maternica u grču ili se napreže kao mišić, vjerojatno je manja mogucnost implantacije.
Joj ja muku mucim s tvrdom stolicom i nista mi od navedenog ne pomaZe. Pomirena sam da mjesecima vec imam tvrdu stolicu. Inace ima sto recepata. Magnezij, datulje, suhe sljive, kuhane suhe sljive, psyllium, lan, kefir, sve od ovoga normalnim ljudima pojedinacno pomaze. Meni nazalost ne.
Joj ja muku mucim s tvrdom stolicom i nista mi od navedenog ne pomaZe. Pomirena sam da mjesecima vec imam tvrdu stolicu. Inace ima sto recepata. Magnezij, datulje, suhe sljive, kuhane suhe sljive, psyllium, lan, kefir, sve od ovoga normalnim ljudima pojedinacno pomaze. Meni nazalost ne.
Ja sam ti isto sve živo isprobavala, od kompota od suhih šljiva, jela suhe šljive, kefira sa laneninm sjemenkama, zobene mekinje, magnezij i sva cuda... Kad sam to sve prije trpala u sebe, veli mi dragi, jbt meni se da ne kažem kaj kad te vidim kaj sve meces u sebe, a sta bi bilo tek da to pojedem i popijem kaj i ti...😂😂😂 tak da na kraju mi za taj sok rekla jedna trudnica, i meni isto fakat djeluje, a nije skup.
Dobro jutro! ☕
Vidim da uveliko pisete o probavi, vi koje ste gadljive oprostite, al mozda ce jos neka imati ovaj problem pa mozda pomogne. Znate ono napuhnuto sto mene muci na likevoj strani izgleda da je ipak do crijeva( izgleda da ste bile upravu thinkpink1 i Nikita. Maloprije kad sam se digla da stavim utric vidim da se to povuklo prema sredini ali je mnogo manje, ali je zato gore blize kuku tocno gdje prolazi debelo crijevo iskocilo i tvrdo je. A stomak napuhnut. I sad razmisljam o probavi zadnjih tjedan dana. Ja imam stolicu mekanu, tome vjerovatno pomaze magezij, ali po par puta dnevno po malo. I kad jedem u par navrata me zedudac toliko zazigao,npr. sinoc kad sam jabuku pojela. Pa se sad mislim ja imam probavu ali vjerovatno ne dovoljnu, pa se nakuplja u crijevima pa sve ovo moje muke 😰. Jel bi sljive, jogurt, palenta, ili neto drugo pomoglo da mi crijeva prorade ili je to samo za tvrdu stolicu. Ili trebam nesto iz ljekarne.
Dobro jutro! ☕
Vidim da uveliko pisete o probavi, vi koje ste gadljive oprostite, al mozda ce jos neka imati ovaj problem pa mozda pomogne. Znate ono napuhnuto sto mene muci na likevoj strani izgleda da je ipak do crijeva( izgleda da ste bile upravu thinkpink1 i Nikita. Maloprije kad sam se digla da stavim utric vidim da se to povuklo prema sredini ali je mnogo manje, ali je zato gore blize kuku tocno gdje prolazi debelo crijevo iskocilo i tvrdo je. A stomak napuhnut. I sad razmisljam o probavi zadnjih tjedan dana. Ja imam stolicu mekanu, tome vjerovatno pomaze magezij, ali po par puta dnevno po malo. I kad jedem u par navrata me zedudac toliko zazigao,npr. sinoc kad sam jabuku pojela. Pa se sad mislim ja imam probavu ali vjerovatno ne dovoljnu, pa se nakuplja u crijevima pa sve ovo moje muke 😰. Jel bi sljive, jogurt, palenta, ili neto drugo pomoglo da mi crijeva prorade ili je to samo za tvrdu stolicu. Ili trebam nesto iz ljekarne.
Jao kolko bih ja trebala nakupit u crijevima da ih vidim od ovog spekeca na trbuhu😁 malo sale... Meni ti to zvuci za odlazak doktoru. Ako i je crijevo nije bas normalno da se tak vidi
Cure sramota me to pitat ali.. Dali koja odvas puši. Ja nikad nisam pušila puno, tipa 2 kutije na tjedan. Ali nikako da prestanem. Smanjila sam na 1-2 na dan kad sam krenula sa stimulacijom i onda me savjest pece kad zapalim🙄
Ja isto imam problema sa stolicom, kad ne ide onda ne ide makar pojela i popila sve što ste već nabrojale. Ali evo sad kad pijem ovu ciklu ja idem po 2 puta dnevno pa možda nekome pomogne, i jedem stvarno dosta voća i magnezij svaki dan i eto tek sad se nešto pokrenulo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A čepići koji ne izazivaju ovisnost i koji su sigurni za trudnice su Eva qu. To mi je ginekolog rekao da bolje da stavim čepić nego se mučim po tjedan dana
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji