Danas sam biila na aspiraciji. Dobila sam brevactid. Ovo mi je 5 aspiracija i prvi put sam to dobila. Ima li koja iskustva s time?
Jel si dobila danas brevactid? Ili jos moras dobiti za koji dan i decapeptyl?
Thinkpink znam za L, al to je protuzakonito, no dobro. Citala sam da se u Australiji najveca komplikacija MPO smatra viseplodna trudnoca. I kako su smanjili postotak viseplodnih i to se smatra velikim uspjehom.
Opcenito se viseplodne trudnoce smatraju visokorizicinima, pa cak i tu kod nas.
Danas sam biila na aspiraciji. Dobila sam brevactid. Ovo mi je 5 aspiracija i prvi put sam to dobila. Ima li koja iskustva s time?
Danas brevactid. Za dalje neznam
Mrva ja dam va primala kao stopericu, al znaju ga dati kao neku potporu trudnoci. Ne mozeodmoc jedino ne mozes test raditi prerano jer je ta injekcija HCG.
Brevactid 1500 je hcg, neki zovu booster i daje se kao potpora trudnoci. Decapeptyl 0,1 ako se dobro sjecam daje 6 dno kao potpora žutom tijelu.
Brevactid 1500 je hcg, neki zovu booster i daje se kao potpora trudnoci. Decapeptyl 0,1 ako se dobro sjecam daje 6 dno kao potpora žutom tijelu.
Sorry, jedno pisem drugo mislim. Decapeptyl se daje kao potpora endometriju.
Sorry, jedno pisem drugo mislim. Decapeptyl se daje kao potpora endometriju.
Za endometrij imam estrofem. Prekjucer je bio 9.6mm, za danas sam upamtila samo da je krasan 😊 citala sam da je dobro uzimati magnezij pa sam danas pocela. Valjda nece skoditi🙄
Lilypie pazi samo na plazi da je more cisto. Provjeri kakvocu mora tamo di idete. Saf bas neko energicno plivanje mislim da nije pozeljno, al ako malo se bucnes u vodu cisto da se osvjezis mislim da nece biti lose. Obavezno cim izadjes iz mora promjenis kupaci da nisi u mokrome i drzis se hlada. Posebno na suncu pazi trbuh da nije jako osuncan ili da ne bi pocrvenila jer meni je gin rekla da dugotrajno izlezavanje na suncu u ranim tjednima moze stetit posteljici posebno kod zena jako svijetle puti. Obazeno puno vode, visok zastitni faktor i krema sa mehanickom zastitom a ne kemijskom.
Joj cure 😂 vi pisete kao da će se sva tri primiti. Živu me isprepadaste! Citala sam sad jedan stariji forum. Tema su tri vraćena zametka. Niti jedna od tih žena nije imala trojke. Najviše ih je bilo jednoplodnih. Realno, šanse da se sva tri prime su jako male. Kad mi je rekla da biolog preporučuje tri jer smatra da nisu savršeni, nisam se dugo premišljala.
Ispunjavamo tri preduvjeta za 3 zametka; starija sam od 38, dva neuspjela postupka i teška muška neplodnost tako da mislim da apsolutno nema pretjeranog straha da će se meni kao takvoj primiti sva tri. Na kraju krajeva, i kad vrate dva postoji mogućnost da će se podijeliti pa nitko ne paničari sto su dva vraćena.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Grizli, hvala ti na odgovoru. Tako sam i planirala. Malo osvježenja i u hlad. I inače nisam nešto sklona sunčanju jer sam ionako tamna kao cigancica 😂
Kako ti podnosiš ove vrućine?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji