Grizli, ćuti 😂 jutros sam s mužem bas pričala da postoji šansa da se koji i podijeli. Oznojio se 😂😂😂
S blizicima bi bila prezadovoljna, a trio... uh, iskreno, ne daj mi boze!
Meni je 39, prošle godine vadjen AMH, 14,2 p/MOL. Skvorc prvi put rekao.. ah, to se i očekivalo! Meni prvi put pa sam mislila da je stvarno nizak. Poslije vidjela da su cure s puno manjim ostajale trudne. Vuky meni se isto čini da je sve ok osim TSH.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samo da se nadovežem na TSH, ja nisam na terapiji, prvi nalaz koji sam slala u Belgiju TSH je bio 3,5, a drugi 3,22 i dva puta sam ih pitala za to i oni su mi tamo rekli da je to ok i išli smo u postupak. Tako da je možda ovo samo kod nas što vi spominjete
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Samo da se nadovežem na TSH, ja nisam na terapiji, prvi nalaz koji sam slala u Belgiju TSH je bio 3,5, a drugi 3,22 i dva puta sam ih pitala za to i oni su mi tamo rekli da je to ok i išli smo u postupak. Tako da je možda ovo samo kod nas što vi spominjete
Mozda zato sto nisi na th.ili oni to stvarno ne obraćaju pažnju na to, ne znam. Meni je i sam endokrinac kad mi je bio TSH 2,5 rekao idemo ga sniziti da nemate s ginicima problema u postupku. Tako i bi. Svi gledaju taj TSH.
Thinkpink znam za L, al to je protuzakonito, no dobro. Citala sam da se u Australiji najveca komplikacija MPO smatra viseplodna trudnoca. I kako su smanjili postotak viseplodnih i to se smatra velikim uspjehom.
Vuky moze se i s 1 Amh u kucnoj radinosti ostati trudna.
Ja sam krenula na mpo u petrovu sa tsh 2.5. Uveli su mi eutirox i snizila sam ga na 1.55. Sad sam kod dr Alebica i on ima stav da je snizavanje bilo nepotrebno i da mi on nebi dao eutirox ali je rekao sada i dalje uzimati jer bi s prekidom doslo do porasta tsh
Danas sam biila na aspiraciji. Dobila sam brevactid. Ovo mi je 5 aspiracija i prvi put sam to dobila. Ima li koja iskustva s time?
Lemon pcito oni imaju neku drugu prkasu. Kod nas bas svi tupe pp tom tsh. Ja nemam nikakvu dijagnozu stitnjace pa su isto mi rkeli da je 2.5 granica za ulazak u postupak. Tko ce znatbzasto to u belgiji ne gledaju.
Skoljka joj ja ti svasta uzimam, al po uputi dr. Prenatale recimo sad ne trebas omegu jer plod ga treba teg iz 12 tt, sad su ti bolji prenatali sa 800 mg folne, koji imaju magnezij, zeljezo, fosfor, b komoleks... Ja sam dobilanza probu jednu plocicu almegea prenatala al recimo od njih kad sam imala mucnine mi je bilo jos gore. Pa sam po preporuci pila 1 na dan umjesto 2 i uz to 1 i pol tabletu folacin od solgara. Dok posteljica u potpunosti ne preuzme funkciju kazu da beba vrlo malo vitamina i minerala iskoristava od tog sto unesemo. A omega joj uopće ne treba, vec iza 12tt treba omega. Izmedju 10-13tt najbitnije je povećati unos kalcija i kalija jer se onda kosti stvaraju. Sto vise voca i povrca jesti, i bjelancevina, a sto manje ugljikohidrata. O sto kroz hranu unese vitamina i minerala ako se pravilno hranis dovoljno je. Najbitnije je da imas bar 400 mg folne al jo bolje je 800 mg.
Lilypie 🤞👩👧👧
Hej cure, sto mislite smijem li se kupati u moru sljedeći tjedan? Mislili smo u utorak put obale pa sad ne znam 🤔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji