Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    07. Srpanj 2019. 12:03

Mrva1986

Jao!! Evo sad mi javili da imamo za sad 3 mrvice koje se lijepo igraju. Transfer u utorak.

Super 😍🥰

• thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 12:05

Kengurica

Thinkpinki taj sok sam probala 🤦‍♀️ Nedavno sam ga htjela kupiti, ali nije bilo u nijednom dm i nisu znali da li je skroz ukinut ili se mijenja ambalaza. Da li si ga kupovala ovih dana? Ja uvijek imam doma glicerinske cepice i kad zagusti si pomognem.

Kako me taj sok spašavao i istina nije ga bilo za kupit jedno vrijeme jer su mijenjali ambalažu. Ja sam poslala mail dm-u s upitom dal ce ga vratit u prodaju, rekli da budu i samo da se sve forme zadovolje. Vratili ga prije jedno 2 tjedna. Stavit cu tu sliku od prijasnje ambalaže i sadasnje.

ovo je nova ambalaža

Najbitnije mi je da imaju istu funkciju i da su mi učinkoviti😂😂😂

skoljka
    07. Srpanj 2019. 12:05

ruška

Curke evo mojih simptoma nakon et.od jucer me boli u donjem djelu leđa,nije jako ali me drži konstantna bol.ide mi na živce.bila u prirodnom postupku,od hormona nije,jedino ako nije od crinone gela.

Koji ti je dan nakon ovulacije/punkcije, nakon transfera? 

• ruška
    07. Srpanj 2019. 12:11

skoljka

ruška

Curke evo mojih simptoma nakon et.od jucer me boli u donjem djelu leđa,nije jako ali me drži konstantna bol.ide mi na živce.bila u prirodnom postupku,od hormona nije,jedino ako nije od crinone gela.

Koji ti je dan nakon ovulacije/punkcije, nakon transfera?

Punkcija bila u pon.a transfer u četvrtak

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 12:14

skoljka

Evo opskrbila sam se cepicima, odradili su svoj posao 🤣🤣🤣🤣, hvala na preporukama. Jeste vi to koristile jednom dnevno par dana da se malo to sve pokrene ili?
    thinkpink1 ti si najsvjezija trudnica ako sam dobro popratila, imam pitanje, neznam jesul tebi redovni ciklusi bili, ugl u vrijeme kad si kao trebala dobiti mengu, jesi li dole osjecacala lagani pritisak kao kad imas mengu? Meni je jucer bio 29dc, i to mi je bio dan kad bi inace procurila, pa svako par sati dole osjetim lagani pritisak, neznam jel to normalno, NADAM SE DA JESTE 🤨

Neka si se ti olakšala...👍👌
    Jel splasnula buša?
    Imala sam uglavnom redovite cikluse (28-32). To sto osjecas je normalno, jer je tijelo naviklo na bioritam ciklusa dobivati u određenim vremenskim intervalima tako da se nemoj s time previse zamarati. Ja kad sam tako pocela osjecati, drmnula sam magnezij i normic, legla i po mogucnosti odspavala, taman za to vrijeme prošo taj pritisak, tako da nisam pridavala tome toliku pažnju. Samo relax😉😘

Grizli
    07. Srpanj 2019. 12:21

Skoljka normlano je to i pratit će te neko vrijeme.
    Ruska bol u donjem dijelu ledja je jaaako dobar znak! 🤞

• thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 12:23

Grizli

Thinkpink pikanje ide! Nije bas da skacem od srece, al odradim to svaku večer vec po rutini sad. Jedino sto mi ostaju modrice po trbuhu pa izgledam ko da me netko pretukao, al trudit cu se u trbuh dokle god budem mogla jer je na njemu najbolja apsorpcija.

Probaj se što laganije i sporije ubrizgavat NMH, jer ce na taj nacin i masnice biti manje. Ja ti recimo prije pikanja udahnem, i pokusavam sto manje i plice disat dok si dajem injekciju da se abdomen sto manje mice i time se isto sprijecavaju hematomi.
    Ne znam dal si pod kontrolom hematologa, ali ja si inace dajem Clexane ujutro, jer se radi posebna pretraga na aktivnost heparina koja se zove anti-Xa, a radi se isključivo nakon davanja injekcije i uzorak krvi se uzima od 3-4h maximum od davanja heparina, ni prije 3h ni poslje 4h od aplikacije lijeka.
    Stavit cu ti upute da imas za svaki slucaj.

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 12:26

Thinkpink enciklopedijo hvala!

Grizli
    07. Srpanj 2019. 12:29

Thinkpink nisam radila tu pretragu. Mene je ma to stavio fetalni i hematolog istovremeno su bili u ambulanti ald sam dosla na pregled. Na kojem si ti ja imam fragmin 2500. Polako ja to dajem bas skroz sporo, al svaki toliko ocito pogodim kakvu kapilaricu ili sta pa mi ostane bas velila masnica koja traje i traje. Nije mi jos nestala ni ona prva od prvog davanja. I skuzila sam da na lijevoj strani mi cesce se to dogodi nego na desnoj ne znam zasto. Mislim imam mozda 4 masnice sve skupa al su velike i u svim bojama od plave do smedje. A ne cudi me jer meni oduvijek lako dodju masnice i isto mi traju beskrajno dugo pa valjda zato je to tako. 

skoljka
    07. Srpanj 2019. 12:32

Tinkpink1 nije jos splasnula, al je meksi dosta, osjecam olaksanje 😂, tesko da cu zaspat, ali nije problem malo ljencarit😁
    Geizli ok, znaci bez moje panike vec sam nekoliko puta pomislila pa nije valjda da cu procurit 😫
    Ruska ja sam taj bol osjetila 9dnp, s tim da je to kod mene trajalo pola minute, isprobadalo me po ledjima kao da cu se ukocit i po stomaku i vise nije. Vjerujem da nije kod svakog ista reakcija i da nije kod svakog u istim danima, nekom prije nekom poslije. Tebi je sad 6dnp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.