Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 17:33

Nikitta

Thinkpink1Sve jasno, jela sam ja jedan kuhani obrok dnevno, uzimala sam cijeđeni sok od celera ujutro i za doručak smoothie, a ručak i međuobroci sirove salate ili tak, a navečer kuhano ili pečeno povrće, kvinoju, rižu… ali i bez žvakanja sam odmah išla kakat, ma užas. Sad smo već offtopic, uglavnom, da, kako mi se smučila stolica za sva vremena, pomisao da ću se morat isčistit prije pretrage mi dolazi na plakanje, jer brate mili ja sam se čistila svakodnevno 2 godine i zamrzila kakanje do kraja života. Ja kad ne kakam cijeli dan, ja sam sretna žena. Eto, a znam da većina ovdje pati od zatvora, no i kako ja to zovem OTVOR je isto grozan problem. 🙉 Hvala ti svakako na savjetima ❤️

Da vise ne skrećemo s teme, želim ti da skupiš hrabrosti i napraviš pretragu cim prije jer ces samo odugovlačiti s problemom s kojim se moraš suočiti, a prolongiranjem mozes dovesti do raznih stanja i bolesti, o stomi ne želim ni da pomislis.🥰😘❤

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 20:06

Nikitta to ti je opca koja te stvarno uspava na par minuta. Isao je moj partner, a isao je dva puta i bez anestezije i super je s tom anestezijom. 

flower93
    07. Srpanj 2019. 20:32

Djevojke, jedno pitanje - s obzirom da mi suprug ima dosta los spermiogram (OAT), a vidim da vi ovdje dosta spominjete maticnu mlijec, planirala sam mu naruciti pa da probamo s time. E sad, ne mogu se sjetit jeste li pisale kako da to koristi? Koliko grama maticne da narucimo za pocetak, te koliko dnevno da to uzima?

Lilypie
    07. Srpanj 2019. 21:17

Uh ovaj put me bas boli sve dolje 😐 
    Svako sjedanje 😲 Dok stojim ili hodam, sve je ok, ali kad trebam sjesti...

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Mrva1986
    07. Srpanj 2019. 21:37

flower93

Djevojke, jedno pitanje - s obzirom da mi suprug ima dosta los spermiogram (OAT), a vidim da vi ovdje dosta spominjete maticnu mlijec, planirala sam mu naruciti pa da probamo s time. E sad, ne mogu se sjetit jeste li pisale kako da to koristi? Koliko grama maticne da narucimo za pocetak, te koliko dnevno da to uzima?

Mi smo ju koristili oboje. Ja sam uzela onu manju dozu, bila je mrvicu veca od grozdane masti ako se sijecas toga. To se drzi u skrinji. Najbolje je u jutro nataste bar pola sata prije jela na vrhu zlicice ali ne metalne. Mozes u pocetku i popodne, ne preporuca se na vecer jer podize energiju. 

07. Srpanj 2019. 21:50

Cure od čega užasni  vjetrovi nakon transfera, nije simptom trudnoće jer sam imala i u neuspješnim transferima, od Utrica ili???

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 22:44

Lilypie od punkcije? Kolko je proslo od transfera i jesu embrijici dvodnevni?

• delfin85
    07. Srpanj 2019. 22:59

Mrva1986

Cure sramota me to pitat ali.. Dali koja odvas puši. Ja nikad nisam pušila puno, tipa 2 kutije na tjedan. Ali nikako da prestanem. Smanjila sam na 1-2 na dan kad sam krenula sa stimulacijom i onda me savjest pece kad zapalim🙄

Ja sam 18 godina pušila,ne puno 5-6 cigareta dnevno i uvijek sam govorila da nije puno i da ja bez toga ne mogu...
    Prije malo više mj dana sam bila pokupila neku upalu grla i doslovce temperatura me satrala 3 dana sam ležala u krevetu i naravno boljelo me grlo i nisam pušila..
    I tako ležim na treći dan i razmišljam,ako mogu sad radi sebe mogu onda i radi bebe i jednostavno ostavila cigarete i evo do danas nisam zapalila...
    Ja sam sad već u četvrtom postupku i nadam se da će mi i to pomoći...
    Mislim da je sve u našoj glavi,kako si posložimo...
    🤗🤗🤗🤗

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 23:03
    30% u Mandis farmama na nekim Veselim danima. Na webu nadjite adrese i datume. U Srediscu je 11.7.
    30% u Mandis farmama na nekim Veselim danima. Na webu nadjite adrese i datume. U Srediscu je 11.7.

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 23:05

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.