Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 10:17

Grizli kako ide pikanje?

• Mrva1986
    07. Srpanj 2019. 11:05

Jao!! Evo sad mi javili da imamo za sad 3 mrvice koje se lijepo igraju. Transfer u utorak. 

• thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 11:16

Mrva1986

Jao!! Evo sad mi javili da imamo za sad 3 mrvice koje se lijepo igraju. Transfer u utorak.

Juppppiiii❣❣❣ neka budu sve tri skolske i neka bude uspjesan i ucinkovit transfer🥰🥰🥰❤❤❤ 
    Jel ti rekao dal su isli ivf ili icsi?

Lilypie
    07. Srpanj 2019. 11:18

Mrva1986

Super 🍀😍 neka je sa srećom 🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    07. Srpanj 2019. 11:19

Lilypie iskreno ne vjerujem da bi embriolog i mpo dr vracali 3 embrija pa su sigurni da ce tebi to ugroziti trudnocu. Dakle bez panike uzivaj i da ostavirs trudnocu! Ma dosta ok podnosim vrucine, vecinom sam od 11 do 18 u zatvorenom sa klimom na 26 pa ne patim se previse. Jucer sam prvi put otisla do plaze u 18, palo noge mocila u plicaku, legla u hlad na lezalju i to je to dovoljno mi bilo.
    Skoljka tocno tako 4+1 je 4 tjedna i 1 dan i racuna se do 4+6, a onda ide 5. Nema 4+7 tj to je 5tt!
    Nada meni je pomagao magnezij navecer, i tokom dana vece kolicine mlijeka. Dobro dijeluje i zobena kasa. Naprezanje nece ometat implantaciju, bar je meni tako receno jer da ometa pol trudnoca s ne bi dogodilo. 
    Karla svi oblici bockanja, boli i sl su normalne, samo da ne boli previse! Sretno!
    Thinkpink pikanje ide! Nije bas da skacem od srece, al odradim to svaku večer vec po rutini sad. Jedino sto mi ostaju modrice po trbuhu pa izgledam ko da me netko pretukao, al trudit cu se u trbuh dokle god budem mogla jer je na njemu najbolja apsorpcija. 

• Mrva1986
    07. Srpanj 2019. 11:22

thinkpink1

Mrva1986

Juppppiiii❣❣❣ neka budu sve tri skolske i neka bude uspjesan i ucinkovit transfer🥰🥰🥰❤❤❤

Icsi. Imamo tako los spermiogram da ostalo nema smisla. Joj tako sam uzbudena... Nikad nismo tolko dobili.. Jos da se barem 1 uhvati i ja sam najsretnija na svijetu.. Evo vec se sad smijem i placem i neznam sto bi..dal da se veselim ili bojim sta dalje... Uff

• ruška
    07. Srpanj 2019. 11:33

Curke evo mojih simptoma nakon et.od jucer me boli u donjem djelu leđa,nije jako ali me drži konstantna bol.ide mi na živce.bila u prirodnom postupku,od hormona nije,jedino ako nije od crinone gela.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Kengurica
    07. Srpanj 2019. 11:36

Thinkpink i taj sok sam probala 🤦‍♀️ Nedavno sam ga htjela kupiti, ali nije bilo u nijednom dm i nisu znali da li je skroz ukinut ili se mijenja ambalaza. Da li si ga kupovala ovih dana? Ja uvijek imam doma glicerinske cepice i kad zagusti si pomognem.

• thinkpink1
    07. Srpanj 2019. 11:56

Mrva1986

thinkpink1

Mrva1986

Icsi. Imamo tako los spermiogram da ostalo nema smisla. Joj tako sam uzbudena… Nikad nismo tolko dobili.. Jos da se barem 1 uhvati i ja sam najsretnija na svijetu.. Evo vec se sad smijem i placem i neznam sto bi..dal da se veselim ili bojim sta dalje… Uff

Davor je super, i dat ce sve od sebe da dođe do dobitne kombinacije🥰🥰🥰
    Znam kako ti je, euforija šora na sve strane...🙃🙃

skoljka
    07. Srpanj 2019. 12:01

Evo opskrbila sam se cepicima, odradili su svoj posao 🤣🤣🤣🤣, hvala na preporukama. Jeste vi to koristile jednom dnevno par dana da se malo to sve pokrene ili?
    thinkpink1 ti si najsvjezija trudnica ako sam dobro popratila, imam pitanje, neznam jesul tebi redovni ciklusi bili, ugl u vrijeme kad si kao trebala dobiti mengu, jesi li dole osjecacala lagani pritisak kao kad imas mengu? Meni je jucer bio 29dc, i to mi je bio dan kad bi inace procurila, pa svako par sati dole osjetim lagani pritisak, neznam jel to normalno, NADAM SE DA JESTE 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.