Ja sam krenula na mpo u petrovu sa tsh 2.5. Uveli su mi eutirox i snizila sam ga na 1.55. Sad sam kod dr Alebica i on ima stav da je snizavanje bilo nepotrebno i da mi on nebi dao eutirox ali je rekao sada i dalje uzimati jer bi s prekidom doslo do porasta tsh
Kako si zadovoljna s dr.Alebicem?Ja nakon 8 postupaka na VV,krenula u 5 mj kod njega,iskreno tad mi bas nije nesto posebno ,,sjeo,,...i sad u cetvrtak tek suprug ide na spermiogram...dr. se vodi po njegovom nalazu starom 5 god...nije htio ni radit spermiogram u 5 mj bez obzira sto sam narucila ga za sve pretrage sto se kod njih mogu napraviti vezano uz muza...al on nije nista htio radit do sad...i spominje zamrzivanje sjemena sad...ono hello...mm bio 2× na punkciji...nalazi katastrofalni u zadnjih 1.5 god...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Imam jedno pitanje, nemojte mi se sad smijati 😎 vi koje ste trudne, sta vam znaci kad napisete 4+1 ili 5+7, jel to 4 tjedna i 1 dan ili 5tjedana i 7 dana, ili nesto drugo 😁😁
Imam jedno pitanje, nemojte mi se sad smijati 😎 vi koje ste trudne, sta vam znaci kad napisete 4+1 ili 5+7, jel to 4 tjedna i 1 dan ili 5tjedana i 7 dana, ili nesto drugo 😁😁
Nema smijanja...ne znaju svi sve...
Prva brojka oznacava broj tjedna trudnoce, a drugi broj dana...
Znaci, 4+1 je trudnoca 4 tjedna i 1 dan.
Trudnoca se ginekoloski broji od prvog dana zadnje menstruacije.
Ja sam krenula na mpo u petrovu sa tsh 2.5. Uveli su mi eutirox i snizila sam ga na 1.55. Sad sam kod dr Alebica i on ima stav da je snizavanje bilo nepotrebno i da mi on nebi dao eutirox ali je rekao sada i dalje uzimati jer bi s prekidom doslo do porasta tsh
Kako si zadovoljna s dr.Alebicem?Ja nakon 8 postupaka na VV,krenula u 5 mj kod njega,iskreno tad mi bas nije nesto posebno ,,sjeo,,…i sad u cetvrtak tek suprug ide na spermiogram…dr. se vodi po njegovom nalazu starom 5 god…nije htio ni radit spermiogram u 5 mj bez obzira sto sam narucila ga za sve pretrage sto se kod njih mogu napraviti vezano uz muza…al on nije nista htio radit do sad…i spominje zamrzivanje sjemena sad…ono hello…mm bio 2× na punkciji…nalazi katastrofalni u zadnjih 1.5 god…
Meni je bas sjeo. MM ima katastrofa spermiogram, al taj dio dogovaramo s biologom tamo Štimcem. Ja pak imam nizak amh, smanjenu rezervu jajnika, kratki ciklus i sve sto uz to ide. Meni se njegov pristup bas svidio odmah na prvom pregledu ove zime i sad sam u drugom postupku kod njega pa cemo vidjeti. Odmah je pogledao sve nalaze moje i od mm, cak je trazio i neke koje do sad nismo radili. Vidim da je totalno druga skola od petrove i meni bar trenutno odgovara
Kako si zadovoljna s dr.Alebicem?Ja nakon 8 postupaka na VV,krenula u 5 mj kod njega,iskreno tad mi bas nije nesto posebno ,,sjeo,,…i sad u cetvrtak tek suprug ide na spermiogram…dr. se vodi po njegovom nalazu starom 5 god…nije htio ni radit spermiogram u 5 mj bez obzira sto sam narucila ga za sve pretrage sto se kod njih mogu napraviti vezano uz muza…al on nije nista htio radit do sad…i spominje zamrzivanje sjemena sad…ono hello…mm bio 2× na punkciji…nalazi katastrofalni u zadnjih 1.5 god…
Meni je bas sjeo. MM ima katastrofa spermiogram, al taj dio dogovaramo s biologom tamo Štimcem. Ja pak imam nizak amh, smanjenu rezervu jajnika, kratki ciklus i sve sto uz to ide. Meni se njegov pristup bas svidio odmah na prvom pregledu ove zime i sad sam u drugom postupku kod njega pa cemo vidjeti. Odmah je pogledao sve nalaze moje i od mm, cak je trazio i neke koje do sad nismo radili. Vidim da je totalno druga skola od petrove i meni bar trenutno odgovara
Napominjem da sam u petrovoj bila na 3 punkcije i dobila sveukupno 1 jajnu stanicu zrelu za oplodnju, kod dr Alebica u proslom postupku 6, neke se nisu oplodile, 3 su se oplodile, od tog 2 su imale kromosomske greske i na kraju za transfer je bila 1 al na zalost beta 0, al meni je i to nevjerojatan uspjeh nakon neuspjesnih punkcija. Druga stvar, u petrovoj su mi rekli da imam endometriozu, on tvrdi da to ne vidi i da mi je lijevi jajnik nesto manji i na njem je dobio dobrih folikula, a u petrovoj nista (tvrdili su zbog endometrioze)
Kako ste rješavale zatvor i tvrdu stolicu od progesterona, ovo mi se prvi put dešava i bojim se ici na wc natezat (kad moram bas tako grubo reci) 😂
Curke, meni danas 1dnt i počelo me sad podvečer lagano probadati na lijevoj strani..nisam se previše kretala danas, ručak skuhala i muvam se po stanu..s tim da mi je dr rekla da se normalno krećem samo bez pretjeranih napora.. Ne boli me, ali smeta, jer svakih 20tak sec osjetim lagano..imala koja nešto slično?
Kako ste rješavale zatvor i tvrdu stolicu od progesterona, ovo mi se prvi put dešava i bojim se ici na wc natezat (kad moram bas tako grubo reci) 😂
Meni je super izregulirao stolicu sok od suhe šljive iz DM-a, ujutro popijem čašu i naravno puno tekucine tijekom dana.
Curke, meni danas 1dnt i počelo me sad podvečer lagano probadati na lijevoj strani..nisam se previše kretala danas, ručak skuhala i muvam se po stanu..s tim da mi je dr rekla da se normalno krećem samo bez pretjeranih napora.. Ne boli me, ali smeta, jer svakih 20tak sec osjetim lagano..imala koja nešto slično?
Ja sam znala osjecat kao neku napetost u maternici i jos neki osjecaj koji ne mogu definirati, a nije grcenje. Znala sam si popit 1xdnevno magnezij i Normabel 2mg kada sam to osjecala, da mi opusti misice maternice i olakša implantaciju.
Thinkpink hvala, probat cu! Al inače jel smeta implataciji naprezanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji