Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    06. Srpanj 2019. 13:28

Cure, dobila sam nalaz hormona, ako se tko razumije bi stavila tu :/ 

skoljka
    06. Srpanj 2019. 13:42

Nada88

Skoljka koliko si magnezija pila i u koje doba dana?

Pijem ga od dana transfera, pijem od Twinlaba 375g i pijem jos Almagea Prenatal sa omega3, u njemu ima jos 50g. Ja to sve skupa popijem u jutro da se nemislim sta sam popila sta nisam.

Cure koje vi prenatalne tablete pijete, meni je pve preporucila privatna dr. gin, pa se drzim njih?
    Jel setreba piti A vitamin, ili jos neki dodatno? 

skoljka
    06. Srpanj 2019. 13:44

Vuky AMH ti je jedino snizen, ostali su ok ako ja dobro citam

Grizli
    06. Srpanj 2019. 13:47

Lilypie hahaha sad kad ti sva tri uspiju kao ono za inat 3 neuspjela pa sad 3 uspijela! 🤣 Nema veze samo da bude plusic i da bude beba... Znam da je rizika sa viseplodnima... E a znas li ti da ivf pacjenitice imaju vecu sansu id a se podijele embriji iako je 1 vracen! Tako da ti zapravo imas sansu 1-6 pa se nadam da si dovoljno visoka osoba 😳😘 malo te moram zezat oprosti... Al od srcat ti zelim da uspije onoliko embrija koliko si ih zelis!
    Nada ja sma sad u dobitnom od 3 dana prije FET-a pila yasenka mg sa vit c i b6, 375 mg svaku vecet 1 tabletu i tako do 6tt nikakvih grceva nisam imala, dok ranije sam znala u tim prvim fazama imat jake grceve maternice. Mg je jako dobra potpora za implantaciju inace. 
    Skoljka u trundoci ne smijes unositi dodatni vit A, znaju ga imat prenatali al niske doze, previse je opasno. Cak se u ranim trudnocama zbog njega ne savjetuje jesti jetre zivotinja. 
    Vuky koliko imas godina? Nalazi su ok koliko vidim osim TSH koji ne bi smio biti preko 2.5

vuky
    06. Srpanj 2019. 13:50

3 dan ciklusa... a za tsh znam, pijem eutirox 75 par godina, od 2-3,5 mi je na terapiji, neće mi dignuti dozu, mogu jedino sama dignuti.... :/ endokrinolozima je to ok....

Zanima me, da li sniženi AMH znaci da ne mogu prirodnim putem ostati trudna? Spermiogram isto nije idealan... ja sam spremna za potpomognuto, dragi misli da ćemo prirodno uspjeti ....

vuky
    06. Srpanj 2019. 13:50

37 godina imam.... 

• thinkpink1
    06. Srpanj 2019. 13:58

vuky

Cure, dobila sam nalaz hormona, ako se tko razumije bi stavila tu :/

Uglavnom ok nalaz, curke sa nizim AMH su ostale trudne, a kod tebe je nesto niži od idealnog, tak da no sikiriki. MPO ginici gdje god sam isla traze da TSH u postupku bude između 1-2.

vuky
    06. Srpanj 2019. 14:01

Ovaj mjesec sada mi je bio izrazito stresan... i očekivala sam visi tsh, blesaca, trebala sam dignuti eutirox... 

Grizli
    06. Srpanj 2019. 14:05

Vuky u kontekstu tvojih godina to je dobar amh, nista zabrinjavajuce. To moze samo ukazivat da kod stimulacije neces dobit hiper vjerojatno jer ces imat tipo max 7-8 folikula, al vjeruj nije to malo i moze se. Meni je amh oko 7, a imam 33 i moja mpo se uopce nije zabrinula rekla malo nisi za godine, al da sam samo 2 godine starija rekla je da bi to smatrala urednim nalazom. Sretno

vuky
    06. Srpanj 2019. 14:14

Hvala svima! Probati ću se opustiti sada i pomalo vidjeti sto i kako dalje ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.