Lilypie po zakonu nije dozvoljeni vracati tri zametka osim u opravdanim slucajevima, a to ti je neki veci broj godina plus neuspjesi. Zato bas ne citas o tome.
Nekad se i 5 vracalo. Ja ti zelim da se max 2 prime i da se prime! Osobno ne bih voljela trojke i to ne zbog onog sto se dogadja nakon poroda nego zbog toga sto zelim doci do poroda i ne prepreranog. Sretno, neka bude dobitno!
Lilypie po zakonu nije dozvoljeni vracati tri zametka osim u opravdanim slucajevima, a to ti je neki veci broj godina plus neuspjesi. Zato bas ne citas o tome.
Nekad se i 5 vracalo. Ja ti zelim da se max 2 prime i da se prime! Osobno ne bih voljela trojke i to ne zbog onog sto se dogadja nakon poroda nego zbog toga sto zelim doci do poroda i ne prepreranog. Sretno, neka bude dobitno!
Da, znam za to ali ovdje nas ima nekoliko plus 38 sa dva tri neuspjela postupka i svejedno nisu vraćena tri. Zato to i pitam.
Ako jedan ostane kod mene ja ću biti presretna. A da će se sva tri primiti poslije dva neuspješna postupka u kojima ni jedan embrij nije dospio do blastice, teško!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie😂😂 strasna si, na prvu sam pomislila kakvi zeno simptomi prvi dan, ja ih ni sad nemam a ona odmah prvi dan😂😂. Vidis kako je kod svakog razlicito, meni rekli bez mirovanje, sve normalno, samo bez umaranja i naprezanja, polako piskiti i tako to😂.. Bez lezanja ako ne osjecam potrebu, jer kao bitnija je cirkulacija. Jel pijes Magnezij, meeni je moja odmah rekla i to udarnu dozu da mi opusti maternicu.?
Ma to mirovanje je preporučeno isključivo radi jakih bolova u trbuhu. Nema to veze s implantacijom. Ja sam skroz na skroz opuštena, kao da se dogadja nekom drugom a ne meni. Dan prije transfera sam se uzbudila zbog 2. dana vraćanja i to smo prežvakali, ujutro ustala kao druga žena 😎 Danas me manje boli pa sam ful vesela 🤞 Kako se ti osjećaš? Jeste kome već rekli?
Jesam vama 😂😂😂
Obitelji nismo jos, jer nismo nikome niti rekli da idemo na ovo, kad srceko 💗zakuca pa cemo sviju obradovati. Sto se tice mene ja bi cijelom svijetu vristala da imam plusic, ali mm veli necemo dok nebudemo sigurni da je sve ok. On je jos pod upitnikom do bete 😁
2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.
(3) Kod žena starijih od 38 godina života, žena s nepovoljnim testovima pričuve jajnika, ponavljanog neuspjeha u liječenju, onkoloških bolesnika i težeg oblika muške neplodnosti, dopušten je unos tri zametka u spolne organe žene.
A mislim da se ne usude doktori, ne znam ni sama. Moj je meni rekao 3 nikako. Imala sam 38 i tri neuspjeha iza sebe. Oni procijene po nekom iskustvu. Makar eto od dva se meni jedan primio.
Ma Betaplus to ne bi samo tako napravili tako da nema brige.
Nikitta pijem progynovu, to je za zadebljanje endometrija, 2 mg 3 puta na dan
Da, sastavom je kao i Estrofem. Tko te od mpo prati ovdje?
Na Sv Duhu sam, mislim radim tamo uzv i ništa više, doktorica je pavelic turudic
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.
(3)Kod ženastarijih od 38 godina života, žena s nepovoljnim testovima pričuve jajnika, ponavljanog neuspjeha u liječenju, onkoloških bolesnika i težeg oblika muške neplodnosti, dopušten je unos tri zametka u spolne organe žene.
Kad sam bila u Petrovoj u postupku, curka koja je imala 38god., vratili su joj 3, makar biologica nije bila za to, ali su mpo ginicka i pacijentica izglasale da se vrate 3.
Kod L. se moze vratiti 3, curka se tako dogovorila, dakle on vraca po dogovoru...
Nikitta pijem progynovu, to je za zadebljanje endometrija, 2 mg 3 puta na dan
Da, sastavom je kao i Estrofem. Tko te od mpo prati ovdje?
Na Sv Duhu sam, mislim radim tamo uzv i ništa više, doktorica je pavelic turudic
Da, sjecam se da saljes sve van.
Za tu dr.nisam cula nista lose...nadam se da ce se zadovoljiti uvjeti za transfer 🍀🥰
Pošto ne radim tu ništa više osim pregleda, onda mi nije bilo bitno kod koga sam, a na duhu sam bila na pregledima za rizičnu trudnoću i slala plod sa kiretaže na obradu pa sam se zato odlučila za njih, a dalje ako dođe do trudnoće ići ću kod svog soc ginek koji mi je super, samo da se primi danas cijeli dan ruta mi je kuhinja i wc ali nedam se
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji