Nikitta pijem progynovu, to je za zadebljanje endometrija, 2 mg 3 puta na dan
Da, sastavom je kao i Estrofem. Tko te od mpo prati ovdje?
Jel tko imao iskustav sa embryo glue?
Hvala
Pozdrav
Ja sam na svom prvom IVF-u uzela embrioglue na svježi transfer ali na žalost ni to nije pomoglo,sad sam išla na FET i opet sam tražila embrioglue pa ćemo vidjeti,ja se nadam da će pomoći...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Skoljka, zao mi je sto se mučiš. I ja mislim kao i cure da to ne bi trebalo biti ništa strašno. Uradi betu u ponedjeljak, zasto ne?! Plus imaš 😚
Ja sam i mislila otici u ponedjeljak, ali sinoc kad sam se cula sa med. sestrom sa mpo, ona veli da nema potrebe da to nije nista sto bi utjecalo na plod, niti bi trebalo boto povezano sa maternicom, pa preporucuje da dodjem u srijedu po planu na betu, a i taj dan je moja mpo dr. u ahr tako da odmah sa njom porazgovaram i obavim pregled ako treba.veli ako ppcne boljeti odmah na njihovu hitnu, ako ne bez panike.
Hvala, ma taj glue se ne spominje nigdje previše, on ganje spomenuo ako želimo, vidjet ću još... Želim vam svima sreću, javim se kada završim s postupkom 😘
Neki biolozi kazu da je embryoglue cisti marketing. Navodno na Vuk Vrhovcu ide po defaultu i meni nije tamo uspjelo. U drugoj klinici bez njega je. Ja mislim da je stvar trudnoce u 99% slucajeva dobar embrij i receptivna maternica. Ostalih 1% da ce takva neka stvar kao embryo glue uciniti razliku. Ja bih rekla, cuvaj pare.
Lilipeye test tek 11.7 ako do tad ne dobijem,a sutra trebam dobit🙈
Nikitta da 21 dan ciklzsa radjena inseminacija jer sam ovulirala a jutros kad sam stavila utric pari mi malo tvrdje neznam vise ni sama i sidila po ure nakobysta sam stavila a nakon uru vec malo mi izislo utrica kad sam isla na wc dali to mora tako neznam nisam bas optimusticna cas se nadam cas ne🙈
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Danas 1dnt i simptomi su 😂😂😂😂😂😂
Šalim se malo 🥴
Jučer su je zvali s klinike, nema infekcije hvala Bogu tako da mi je samo preporučeno mirovanje i dosta tekućine. Danas me manje boli trbuh iako je strašno napuhnut ali me vise boli dolje. Lagano se krećem po kući jer mene mirovanje izluđuje ...čak sam malo u prašinu brisuckala. Dragi se ljuti pa sam opet zalegla.
Nešto razmišljam, ne sjećam se da sam u skorije vrijeme ovdje pročitala da su nekome vratili trio 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Slazem se, i ja sam svaki put do sad kad mi nije uspjelo tvrdila da embrio nije dobar iako oni kazu super je, da je super bar bi se primio i otisao, a kod mene beta svaki put bila 0,5 sto znaci da se bas nista nije desavalo. Pa radila biopsiju endometrija, nalaz savrsen, zato sam bila ubjedjena da embrio nije bio dobar.
Lilypie😂😂 strasna si, na prvu sam pomislila kakvi zeno simptomi prvi dan, ja ih ni sad nemam a ona odmah prvi dan😂😂. Vidis kako je kod svakog razlicito, meni rekli bez mirovanje, sve normalno, samo bez umaranja i naprezanja, polako piskiti i tako to😂.. Bez lezanja ako ne osjecam potrebu, jer kao bitnija je cirkulacija. Jel pijes Magnezij, meeni je moja odmah rekla i to udarnu dozu da mi opusti maternicu.?
Lilypie😂😂 strasna si, na prvu sam pomislila kakvi zeno simptomi prvi dan, ja ih ni sad nemam a ona odmah prvi dan😂😂. Vidis kako je kod svakog razlicito, meni rekli bez mirovanje, sve normalno, samo bez umaranja i naprezanja, polako piskiti i tako to😂.. Bez lezanja ako ne osjecam potrebu, jer kao bitnija je cirkulacija. Jel pijes Magnezij, meeni je moja odmah rekla i to udarnu dozu da mi opusti maternicu.?
Ma to mirovanje je preporučeno isključivo radi jakih bolova u trbuhu. Nema to veze s implantacijom. Ja sam skroz na skroz opuštena, kao da se dogadja nekom drugom a ne meni. Dan prije transfera sam se uzbudila zbog 2. dana vraćanja i to smo prežvakali, ujutro ustala kao druga žena 😎 Danas me manje boli pa sam ful vesela 🤞 Kako se ti osjećaš? Jeste kome već rekli?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji