Pa bome meni su komplikacije od place nize za 60tak posto tako da je meni bolje A0 bolovanje gdje dobijem 70% place, ali hebiga nema toga kad si trudna.
Evo i mene....iako sam otvorila novu temu( nisam vidjela ovu, hvala Medu na preporuci)....uglavnom planiram u cito, pa cu vam javljat detalje....zanima me ima li koja sretnica sa + cetrdeset da je uspjela ostvarit trudnocu?! Naime ja s a m u mpo vodama od dvadesetih, ali nije islo, nazalost....tri neuspjesna ivf, jedan pobacaj u 12 tjednu, zadnji pokusaj prije godinu i nesto...operacija mioma u 35. toj.....i td....amh sada mi je 3, dr je rekao da je to slabo, pa se pitam imam li uopce vise sanse....😢
Nita999 cestitam na srceku, zelim ti najbezbrizniju trudnocu!!!
nymeria oooo, crtica bas lijepo tamni. Bit ce to lijepa beta cekamo te s lijepim vijestima. Sretno!!!!
Prekrasne vijesti u zadnje vrijeme. Puno srčeka, a tome sve težimo. 💓 Sretno do kraja...
Anamaria - nisam popamtila koje su godište cure, ali mislim da baš iz ovog zadnjeg vala imamo trudnicu te dobi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Anamaria1979 zašto nebi bilo šanse, poznajem osobno žene koje su sa +40 i prirodno i potpomognuto ostale trudne! Sve je moguće dok imaš menstruaciju! Sretno!
Anamaria1979 uvijek postoji šansa i mogućnost, nikad ne treba odustajati ili biti sumnjičav pogotovo zbog nižeg AMH. Ne daj da te poljulja taj AMH. Žene sa nižim vrijednostima i starije životne dobi su ostajale trudne, ili prirodno ili uz pomoć MPO-a. U razgovoru sa jednim dobrim prijateljem prije samog mog ulaska u MPO vode, koji je gin.po struci, rekao je da se definitivno kvaliteta i DNA se mijenja nakon 35.godine života, tj.pada. Zato treba obavezno poraditi na kvaliteti. Trebas početi piti, ako već nisi, sve što popravlja kvalitetu jer bi trebala piti cca 3 mjeseca da se pomaknes s mjesta. Tako i kod supruga, ako mu nije bas sjajan spermiogram.
Primjer, kolegica s posla mi je ostala prirodno trudna u 46.godini života.
U svakom slucaju sretno 🍀❤
Što se tiče putnog naloga, može vama sestra njega dati, doktori uredno ispuniti, ali kad ga predate - odbit će vas.
Ako je Iskra stvarno uspjela dobiti isplatu (nadam se da jesi i drago mi je), onda stvarno nije fer prema nama drugima koji putujemo 300+ km u jednom smjeru.
Stvarno nezzz ali meni je dr.(opće prakse),rekao da imam pravo ići di hoću i da ujedno imam pravo i na putni nalog.
Nisam ga još predavala i sad nezzz vidit ćemo što će biti kad predam😔
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Nita cestitam!!!
Nymeria ma to je to, crtica bas lijepo tamni!
Anamaria ja cu jos malo 40 (isto smo godiste), i evo u ovom ciklusu nam stigao plusic, i to je bio prirodni ciklus! Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji