Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    19. Lipanj 2019. 12:43

Je, prvi put pa jos nista ne razumim.heh
    Rekla sam, al brzo me otkantala da to rijesim sa svojom ginekologicom. 
    U bolnici su mi rekli da otpusno dobivam tek nakon transfera pa cu onda nakon toga otic ponovo u nje da promine sifru. 

💞girl💞

• Jenn
    19. Lipanj 2019. 12:46

MakiST bojkotira sa testovima 😂
    Ja i dalje imam fetis na testove pa cekam 🤞
    Nego, ja vadim betu tek 28.6. Tek kad dobijem betu zovem i narucujem se na pregled? Grizli ti ces znati kako ide kod nas..koji si ti bila tjedan kada su te narucili za pregled?

• thinkpink1
    19. Lipanj 2019. 13:11

ZaraZ

U bolnici su mi rekli da otpusno dobivam tek nakon transfera pa cu onda nakon toga otic ponovo u nje da promine sifru.

Nakon kolko su ti rekli da vadis betu?

Lilypie
    19. Lipanj 2019. 13:12

ZaraZ

Ne znam, teško će ti dati više od uobičajenih 14 dana. Neka me ispravi netko ako zna. Eventualno nakon što se ustanovi trudnoća komplikacije ili kako se već zove. A sad da će ti netko otvoriti bolovanje na mjesec dana dok ti vidiš jesi ili nisi trudna...teško, daj bože! U svakom slučaju javi kako je prošlo.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    19. Lipanj 2019. 13:15

ZaraZ gin otvara bolovanje najcesce do dana bete. Nama koje smo u Ri pise neku drugu sifru pa se dobije 21 dan jer toliko moramo cekat do bete. Tako da sve ovisi kad imas termin za betu, ako je nakon tih 14 dana onda idi odnjet nalaz pa bi morala imat duze, ako je 14 dana dan vadjenja bete onda nakon pozitivnog nalaza ides gin da ti otvori komplikacije.
    Jenn ja sam poslala mail odmah cim sam nalaz dobila sa slikom nalaz i dali su mi termin 7 dana kasnije. Obicno cekaju da se udje u 7tt jer se onda vec i vidi srce. I za to ti jos vrijedi D1 na koju si bila u postupku. 

Meto
    19. Lipanj 2019. 13:29

ZaraZ ja sam Bo otvorila dva dana prije punkcije jer od bolova nisam mogla nista. Otisla kod svoje gin koja je upoznata sa svime i otvorila mi bez problema na sifru A0, i nakon transfera donila papir gdje pise da 14dana treba mirovati kod kuce, da zena ima pokrice. Beta mi bila (-) i ostala jos tjedan da malo dodjem sebi. 
    Sad sam isto prije Feta otvorila par dana cisto da se "ocistim". . Sad sam na komplikacijama.

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Mala_martina1990
    19. Lipanj 2019. 13:39

Hej cure,evo mene s VV. Danas 8 dan ciklusa dobila terapiju Ovaleap da nastavim i dalje pikat  i Cetrotide da pikam zajedno s Ovaleap....Malo mi je to sve novo,prvi mi je IVF, kad sam vidla da taj Cetrotide moram sama mućkat i punit uhvatila me panika. Dali je koja cura to koristila,?🙄🙄

• Medo2711
    19. Lipanj 2019. 13:40

nymeria

Medo2711

Negdje sam citala po forumu da su cure imale negativne testove a pozitivnu betu…sad neznam🙄

Mislim da postoji mogućnost i toga. Kak imam hrpu različitih testova danas opet ponovila i jedan i dalje negativan, jedan crta se super vidi, i jedan izmedju sjene i crte. 😂
    Mislim da ti ovisi sve o tom kolko je osjetljiv, ovaj jedan moj na njemu piše 10 nečega osjetljivost što je jako osjetljivo i bome već u ponedjeljak popodne dao sjenu uz vjerojatno malecku betu.
    Držim ti fige na najjače da ipak test pogrešno kaže 🤞

Hvala ti na savjetu.Probala dva razlicita testa iz dm i ljekarne.Hvala i ja se nadam necem ljepome.🤗...probat cu napraviti jos koji sutra jutro.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Jenn
    19. Lipanj 2019. 13:54

Hvala Grizli, znaci imam jos dobrih 15-20 dana cekanja i strepnje. Ja zaista nisam mislila da ce ovaj prirodni upaliti, mi smo uplatili i ljetovanje da se maknemo iz Rijeke malo nakon sto nismo nigdje bili 5 god, ne znam sto da radim sada, da odgodim putovanje? I ovi praznici sada, sto s plazom i kupnjem u moru? Izbjegavati?
    Mala martina, ja sam sama muckala menopur, mislim da je to sve isti princip i stvarno nije problem, izvuces sa spricom onu ‘tekucinu’ i ubacis u drugu ampulu sa prahom, rastopi se u sekundi..
    Medo mozda je bilo rano, drzim fige za ipak pozitivan test 🍀👍

• Babylove
    19. Lipanj 2019. 14:16

Grizli

Nymeria super samo da se betiva podupla i da sve ide u pravom smjeru. U pravilu u trudnoci se ne bi predozirala progesteronom tako da ne boji se za to. Drzim fige na najjace!
    Babylove to sto ti nude nije maticna mlijec cista nikako. Maticna mlijec je skupa i svakako se ne prodaje na kile jer za kilu maticne bi trebala valjda 10000 kosnica. To je vjerojatno neki pripravak od meda u kojem ima i maticne, a mozda i peludnih zrnaca. Najbolje ti je maticnu uzimat samostalno jer onda je najucinkovitija. Pa mozda da prvo nju drmas, pa kad potrosis dozu od mjesec dana ides na penatale i vit D. Naravno sve bi bilo to idealno da se odvija maticna 3 mj prije postupka, pa do postupka ostalo. Muz moze cijelo vrijeme samo nju uzimat ne treba ostalo uz nju. Kod njega je vazno da je imunitet jak. A kod tebe nije pozeljno da je jak. Sretno.
    Sunshine uzivaj na najjace, opusti se! Najbolje je poslusat svoje tijelo. I onda da budes spremna za cari trudnoce u 9 mj.

Ma to je ta mjesavina neka.. za smrznutu neku kockicu mi je rekao da je 80 kn.. nisam ga bas pohvatala...
    Pa zato mislim da uzimam istovremeno sve cijeli 7 mj pa onda samo prenatale i vitamin d posto bi u prvim tj 9 mj u postupak... a muzu bi isto da koristi to uz tablete.. neznam ni sama.. luda sam od razmisljanja sto da koristimo da nam pomogne a da financijski mogu sve to podnjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.