Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    20. Lipanj 2019. 11:13

Evo mog napretka 😍

• Jenn
    20. Lipanj 2019. 11:26

7.6., danas mi je 13dnt

• Jenn
    20. Lipanj 2019. 11:35

Ma bit ce, mora biti 💪

Lilypie
    20. Lipanj 2019. 11:36

Dala Elonvu, u pravu si Grizli, ništa nije drugačija od drugih.
    Nije valjda da sam ja jedina trenutno u stimulaciji 🤨 Tko ima još? U ponedjeljak prvi UZV. Šesti dan je u nedjelju pa su prebacili na ponedjeljak.
    Meni je u svim postupcima najveći stres punkcija i anestezija 🥴 Kod Skvorca je bio super anesteziolog i već sam se bila naviknula a sad nova klinika pa ne znam sto me očekuje. 
    Nema MakiST, nije valjda da će nas ostaviti u neizvjesnosti 😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Medo2711
    20. Lipanj 2019. 11:50

Cure moje javljam da je i danas test negativan.35 dan,menge nigdje na vidiku.Sutra saljem email Petrovoj opet.Cestitam curama na lijepim plusicima i svu srecu vam zelim🤗🙏

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Zaraa
    20. Lipanj 2019. 11:54

Lilypie

Dala Elonvu, u pravu si Grizli, ništa nije drugačija od drugih.
    Nije valjda da sam ja jedina trenutno u stimulaciji 🤨 Tko ima još? U ponedjeljak prvi UZV. Šesti dan je u nedjelju pa su prebacili na ponedjeljak.
    Meni je u svim postupcima najveći stres punkcija i anestezija 🥴 Kod Skvorca je bio super anesteziolog i već sam se bila naviknula a sad nova klinika pa ne znam sto me očekuje.
    Nema MakiST, nije valjda da će nas ostaviti u neizvjesnosti 😁

Ja sam sutra na transferu, prvi put.
    Od 3 folikula oplodila se samo jedna. 
    Malo sam tuzna, i sretn u isto vrijeme.
    Ocekivala sam barem dvije, kao vise sanse, al nadam se da je ova jedna dobitna. 
    Jel neko zna jel trebam bit nataste ujutro ili? Rekli su mi samo punog mjehura.

💞girl💞

• Jenn
    20. Lipanj 2019. 11:57

Lilypie sretno!!!
    Medo zao mi je 😕😕
    Zara ne trebas biti nataste, samo punog mjehura. Sretno!!

Lilypie
    20. Lipanj 2019. 12:11

Medo, zao mi je zbog testa. Koji ti je ovo postupak bio?
    Zara, samo 3 stanice iz stimuliranog postupka? Čini se jako malo. Sto si koristila u stimulaciji?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Zaraa
    20. Lipanj 2019. 12:13

Lilypie

Zara, samo 3 stanice iz stimuliranog postupka? Čini se jako malo. Sto si koristila u stimulaciji?

Samo klomifen sam pila. 4 folikula su bila, jedan je bio prazan i od 3 sto su oplodili samo jedan je bio uspjesan.

💞girl💞

Zaraa
    20. Lipanj 2019. 12:13

ZaraZ

Lilypie

Samo klomifen sam pila. 4 folikula su bila, jedan je bio prazan i od 3 sto su oplodili samo jedan je bio uspjesan.

Meni se isto cini malo medutim u bolnici su mi rekli da je to odlicna rekacija na klomifen

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.