Medo, zao mi je zbog testa. Koji ti je ovo postupak bio?
Zara, samo 3 stanice iz stimuliranog postupka? Čini se jako malo. Sto si koristila u stimulaciji?
Samo klomifen sam pila. 4 folikula su bila, jedan je bio prazan i od 3 sto su oplodili samo jedan je bio uspjesan.
Meni se isto cini malo medutim u bolnici su mi rekli da je to odlicna rekacija na klomifen
Imate li dijagnozu neku?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zara, samo 3 stanice iz stimuliranog postupka? Čini se jako malo. Sto si koristila u stimulaciji?
Samo klomifen sam pila. 4 folikula su bila, jedan je bio prazan i od 3 sto su oplodili samo jedan je bio uspjesan.
Meni se isto cini malo medutim u bolnici su mi rekli da je to odlicna rekacija na klomifen
Imate li dijagnozu neku?
Ne, svi nalazi idealni, i meni i muzu.
A imala 2 spontana, oba u 6 tt i jednu vanmaternicnu, odstranjen desni jajovod. I 27 godina imam.
I ovaj postupak sam morala isforsirat jer cim vide moje nalaze i godine otkantaju me da provajemo jos prirodno. Uzas.
💞girl💞
Hvala..nisam jos postupku.Trebala ovaj mj biti ali nikako da dobim i krenem.Pa neznam sta se dogada😡
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medo, hoce to tako pred postupak. Ja si mjerim bazalnu temperaturu pa znam točno kad bi trebala dobiti. Možda ti je bila kasna ovulacija. Inače imaš redovne cikluse?
Zara, da... čula sam već te price. Ne daj se ti. Nakon godinu bezuspješnog pokušavanja imaš pravo na MPO i kraj. Ne daj se obeshrabriti. Možda je ovo taj uspješan pokušaj.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Medo, hoce to tako pred postupak. Ja si mjerim bazalnu temperaturu pa znam točno kad bi trebala dobiti. Možda ti je bila kasna ovulacija. Inače imaš redovne cikluse?
Zara, da… čula sam već te price. Ne daj se ti. Nakon godinu bezuspješnog pokušavanja imaš pravo na MPO i kraj. Ne daj se obeshrabriti. Možda je ovo taj uspješan pokušaj.
Prvi postupak u stimulativnom sa dobila normalno.Ima uvijek 27-28 dana.Sad si bas mjerila i temp 36.8 jel znaci sta ili?Mozda neznam..vidjet cemo sta kazu ovi ih Petrove u petak.
Lh 8.3
🤞🤗
Zara, da… čula sam već te price. Ne daj se ti. Nakon godinu bezuspješnog pokušavanja imaš pravo na MPO i kraj. Ne daj se obeshrabriti. Možda je ovo taj uspješan pokušaj.
Mjeris temp ispod jezika ili normalno?
Lh 8.3
🤞🤗
Nadam se prvi i zadnji. Neka sve dalje bude prirodno i bez ikakvih problema. I to od srca svima zelim!
💞girl💞
Nadam se prvi i zadnji. Neka sve dalje bude prirodno i bez ikakvih problema. I to od srca svima zelim!
Mlada si,sigurno je ovaj jedan jedini uspjesan.Zelim ti puno srece🙏
Lh 8.3
🤞🤗
Cure kod mene veliki debeli MINUS 11.dnt
Zao mi je...mozda je jos prerano za test🙏
Lh 8.3
🤞🤗
Ma pokazalo bi barem nesto jer sam 2 embrija imala, ma eee znaci ni sjenina sjena 🤦🏼♀️
Neznam tocno koja cura pisala u vezi testova.Napisala da joj je jedan bio negativan a drugi pozitivan.Ovisi koliko ima osjetljivost.Pokusaj za koji dan..🤗..nemoj gubiti nadu...ja tebe tjesim a danas ni sebe nemrem utjesiti zbog minusa🙄
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji