Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    19. Lipanj 2019. 17:29

Cure jel tko kupovao u zadnje vrijeme sta sa Iherb a,ja narucila vitamine i danas dobijem poruku da su na carini i da moram neki obrazac popunit pa se to onda carini,znam da prije nije bilo tako 😏

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• thinkpink1
    19. Lipanj 2019. 17:39

Nika5555

Cure jel tko kupovao u zadnje vrijeme sta sa Iherb a,ja narucila vitamine i danas dobijem poruku da su na carini i da moram neki obrazac popunit pa se to onda carini,znam da prije nije bilo tako 😏

Ja sam prosli tjedan, ali si kombiniram pakete da mi cjelokupan iznos ne prelazi 160-180kn, da mi baš iz tog razloga ne opale carinu. Narucim si vise paketa sa manjim iznosima. Ako preparat koji sam za sebe kosta toliko ili vise, onda njega zasebno narucujem, bez kombinacija, pa kud puklo da puklo.
    Inace, do sad sam mozda 2-3 puta platila carinu, ali sve na posti. To je ocito nesto novo ili kako mi je teta na posti rekla za carinjenje, ovisno na koga naletite, neko ce vas ocarinit a netko nece.

sunshine25
    19. Lipanj 2019. 17:42

Što se tiče putnog naloga, može vama sestra njega dati, doktori uredno ispuniti, ali kad ga predate - odbit će vas. 
    Ako je Iskra stvarno uspjela dobiti isplatu (nadam se da jesi i drago mi je), onda stvarno nije fer prema nama drugima koji putujemo 300+ km u jednom smjeru.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Grizli
    19. Lipanj 2019. 17:45

Jenn da do pregleda prodje dosta, al vjeruj mi ljepsi mi je osjecaj kad sam dosla i vidila na onoj plazim srce i profa mi sve objasnjavala. Nego da sam prerano isla i vidila samo GV. Ja ju pitala rekla da mogu putovat koliko hocu samo da izbjegavam bas duge letove avionom, al ja sam i tako mislila autom pa je rekla da ako je uredna trudnoca da je se necu tako lako rijesiti i da ne moram brinuti da nece se nis dogoditi. Tako da odi na GO ako je sve ok, uzivaj, opusti se. Meni je preporucila puno tekucine, hladovinu i da odmaram kad me tijelo trazi. Nismo bolesne trudne smo to je rekla 100 puta. Tako da mislim da bezbrizno možeš. Curama dopuste i kupanje bez problema samo moras paziti da voda nije ledena i odmah kad izadjes iz mora promjeniti suh kupaci, zastiti faktor i ne prziti se bas na direktnom suncu. Bazeni nis lu preporucljivi nikako.
    Lilypie ma nikakve drame sa Elonvom. Ima da kao neki feder lad istisnes cijeli sadržaj moras drzat gornji dio dok vadis iglu iz koze i onda otpustis pa se feder okrene i uvuce iglu unutra i ne moze vise izac van. Al vjeruj nije to nis extra vrlo jednostavno kao i sve ostalo to se dogodi kad izvadis iglu. Samo opusteno i nek krene dobitna ludnica u jajnicima. 😊

• Jenn
    19. Lipanj 2019. 19:21

Super, onda cu pustiti rezervaciju pa cemo vidjet sto ce mi reci, samo da bude sve ok, lako i za godisnji i sve ostalo 🙏

• Nita9999
    19. Lipanj 2019. 22:07

pozdrav,curke! 
    javljam da je obavljen prvi uzv i vidjeli smo srčeko kako kuca 😍😍 

ipak nisu blizanci kako je vecina vas,a i lijecnika pretpostavila,ali hvala Bogu sve je u redu.
    Komplikacije su odmah otvorene,novi pregled za tjedna 😀

19. Lipanj 2019. 22:10

Nita9999 fino je čuti ovako nešto! Čestitam i bezbrižnih devet mjeseci želim !!!

• Nita9999
    19. Lipanj 2019. 22:16

Nada88

Nita9999 fino je čuti ovako nešto! Čestitam i bezbrižnih devet mjeseci želim !!!

hvala puno...
     također sve isto želim

Boa35
    19. Lipanj 2019. 22:23

thinkpink1

Terra

thinkpink1 Jel znaš možda jesu ti plaćali puni iznos plaće za to vrijeme? Ja sam koristile N97 2 puta, ali po 7 dana i bila mi je ipak manja plaća, iako me sestra uvjeravala da bi trebala biti puna…

Kao što je Kenguricarekla, dok je obično bolovanje (na doznaci označeno sa AO), placa je umanjena i dobivas 70% od place. Kada se otvori bolovanje kao komplikacije u trudnoći (na doznaci označeno sa GO), dobivas punu placu, tj.bolovanje 100% placeno, ali opet maksimalan iznos od 4.250,00kn.
    Znam da su neki uspjeli s poslodavcem i liječnikom dogovoriti da se drže na običnom bolovanju ako im je prosječna placa veca od tih 4.250,00kn i onda kada im se puna placa umanji za tih 30%. Npr.ako imaju placu 7.000,00kn, odbije im se na obicnom bolovanju 30% i dobe placu 4.900,00kn, što je još uvijek više od max.iznosa od 4.250,00kn koje se dobivaju za komplikacije u trudnoći.

Da se nadovežem za bolovanje..od kad sam bila na pregledu do kiretaže mi prošlo 6 dana i dali mi bolovanje pod šifrom GO komplikacije u trudnoći. Taj papir sam nosila na hzzo s listom iznosa zadnjih šest plaća..i oni mi isplatili za tih 6 dana prema prosjeku moje plaće..znači iznos identičan kao što bi dobila i da sam radila tih 6 dana..
    Sad sam bila opet na bo 6 od punkcije i opet ću tako nositi.. oni navodno pod tom šifrom računaju prosjek plaće i prema tome isplate plaću za te dane. Ostale šifre za mpo nisam koristila, tako da ne mogu znati.. 

Boa35
    19. Lipanj 2019. 22:25

Nita9999

pozdrav,curke!
    javljam da je obavljen prvi uzv i vidjeli smo srčeko kako kuca 😍😍

ipak nisu blizanci kako je vecina vas,a i lijecnika pretpostavila,ali hvala Bogu sve je u redu.
    Komplikacije su odmah otvorene,novi pregled za tjedna 😀

Čestitaaam i sretno!! 😍🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.