Medo nisam sve citala, kasni ti, testovi negat…a nisi vadila betu jeli?
Da..nisam.Misla sutra vaditi da vidim 🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Tako mi je doktor rekao, pa zato pijem….pokusat cu jos nesto naci…
Vec si bila na konzultacijama? Kad bi krenuli?
Sto se tiče popravljanja kvalitete js, ja se držim onog da u stimulaciji ne uzimam ništa a prije nje q10, gynositol i omega 3.
Slazem se s tobom, ja bi samo dala udarne doze jos Vit.C (1gr), vit. D (1000 IU), vit. E (400 IU), B complex kako bi se stanična energija popravila i pocela obnavljat.
Curke, ne dajte da vas testovi poljuljaju psihički, samo je beta vjerodostojna tako da nema predaje!!!🙏🙏🍀🍀
Tako mi je doktor rekao, pa zato pijem….pokusat cu jos nesto naci…
Zao mi je sta tako dugo prolazis svasta teskoga.Nadam se da ce uskoro sreca doci.Iznenaduje me tvoja pozitivna strana nakom toliko godina🙏.Ja sam mlada od tebe ima amh 0.6.Nema to veze.Dobila si super j.stanica.Ja npr ni jednu.Regirala na terapiju nikako.Pijem od vitamina sve i svasta.Ali sam sad prestala kako mi kasni vec 7 dana.🤗🙏
Lh 8.3
🤞🤗
Medo, opusti se, sve je u Bozjim rukama, sutra po betu🙏
Hvala draga❤
Lh 8.3
🤞🤗
Pila sam svasta svih ovih godina, ali vjerujte da osim folne i naravno normalne prehrane nista nije sigurno da ce pomoc, cak je jedan dr rekao da nije dobro ni podizati previse imunitet zeni, dok je za supruga vaznije da je pun energije....znam oko sebe prijateljica koje su loseg zdravlja, cesto bolesne, fizicki slabe, ali ostanu trudne bez problema, a jedna prijateljica mi je nakon 6 god braka ostala trudna kad je bas bila lose....tako da ja sad mislim da je jednostavno ono kad Bog hoce, da se treba borit i da ce On odlucit kad je najbolje.....opustite se, pogotovo kad krenete u stimulaciju, pa nece se u tih par dana nista promjenit, nego jedite ciklu radi endometri....i folnu obavezno kakvu god...
Medo, da prosla sam vise nego sto mozete zamislit....ali tako je to u zivotu, netko prodje sve, netko nista....nema veze, bitno je nastavit, bit sretan s malim stvarima, veselit se lijepome, ne mislit samo na najgore, vjera i nada su me uvijek drzale, uvjerena sam da cete sve uspjet, samo ne odustajte!!!! Pokleknem nekad, ali opet se vratim....tako treba....
Sortiraj odgovore
Najstariji