Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    20. Lipanj 2019. 13:18

Medo2711

ZaraZ

Lilypie

Medo, hoce to tako pred postupak. Ja si mjerim bazalnu temperaturu pa znam točno kad bi trebala dobiti. Možda ti je bila kasna ovulacija. Inače imaš redovne cikluse?
    Zara, da… čula sam već te price. Ne daj se ti. Nakon godinu bezuspješnog pokušavanja imaš pravo na MPO i kraj. Ne daj se obeshrabriti. Možda je ovo taj uspješan pokušaj.

Nadam se prvi i zadnji. Neka sve dalje bude prirodno i bez ikakvih problema. I to od srca svima zelim!

Mlada si,sigurno je ovaj jedan jedini uspjesan.Zelim ti puno srece🙏

Hvalaaa od srca! 🙏❤️

💞girl💞

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 13:21

Hvala na podrsci cure, a one s plusićima da napokon budu sretne...💟....ne znam, ali ja bih inzistirala na daljnjim postupcima, jer i ja sam pocela prije 28 godina, svi govorili mlada si....a sad?! Znam nekoliko zena koje su nakon postupka ostale prirodno trudne, i sa ne bas sjajnim nalazima, ali i one koje su cekale, pa nista...tako mislim da ne treba cekat. Suprug mi ima astenooligo....meni je uglavnom sve bilo u redu , nakon gubitka trudnoce (u lucingera) malo sam pauzirala, pa onda miom, pa opet pauza, pa neuspjeli ivf(  3 testa pokazala +, ali beta ba kraju 2.2) i sad zelim opet pokusat....ali bojim se da nemam vise snage za sve....eto, zato cure koje su mladje neka ne cekaju previse....

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 13:24

Sad pijem novalac....a prije sam pila folnu od 5 mg, muz je na profertilu....za vrijeme stimulacije treba jesti dosta cikle...

• thinkpink1
    20. Lipanj 2019. 13:28

Anamaria1979

Hvala na podrsci cure, a one s plusićima da napokon budu sretne…💟….ne znam, ali ja bih inzistirala na daljnjim postupcima, jer i ja sam pocela prije 28 godina, svi govorili mlada si….a sad?! Znam nekoliko zena koje su nakon postupka ostale prirodno trudne, i sa ne bas sjajnim nalazima, ali i one koje su cekale, pa nista…tako mislim da ne treba cekat. Suprug mi ima astenooligo….meni je uglavnom sve bilo u redu , nakon gubitka trudnoce (u lucingera) malo sam pauzirala, pa onda miom, pa opet pauza, pa neuspjeli ivf( 3 testa pokazala +, ali beta ba kraju 2.2) i sad zelim opet pokusat….ali bojim se da nemam vise snage za sve….eto, zato cure koje su mladje neka ne cekaju previse….

Samo hrabro dalje! Cula sam da cito ima dobre rezultate i da je dr. Poljak jako dobar, ali ili sjedne ili ne sjedne. Mozda da se jave curke koje imaju iskustva sa cito.
    Sto se Lucija tiče, ako si radila test prije nego što si trebala vadit betu i test ti je bio pozitivan, to je zbog boostera koje Luci daje jer sami boosteri sadrže hcg pa treba vremena da izađe iz organizma, al kolko sam cula da i Poljak daje boostere.

• thinkpink1
    20. Lipanj 2019. 13:30

Anamaria1979

Sad pijem novalac….a prije sam pila folnu od 5 mg, muz je na profertilu….za vrijeme stimulacije treba jesti dosta cikle…

Po mom misljenju, mislim da je Novalac nedovoljan za popravljanje kvalitete js, ne kazem da su ti loše kvalitete js, ali uvijek može biti bolje.

Lilypie
    20. Lipanj 2019. 13:34

MakiST, zao mi je draga 😢
    Medo mjerim ispod jezika. 36,8 bi meni bila jako visoka temperatura. Možda najviša jer meni je iza ovulacije 36,6. Ne znam kako je kod tebe. Nisi vadila betu?
    Sto se tiče popravljanja kvalitete js, ja se držim onog da u stimulaciji ne uzimam ništa a prije nje q10, gynositol i omega 3.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 13:41

Thinkpink vjerovatno je od boostera, ne znam...uglavnom bila sam na gonalima blaga stimul, dobila cetiri, vracene dvije..ali desetak god prije kad sam ostala trudna bila sam na spreju superf, gonal i menop...puna stimulacija, dobila sest/sedam, oplodjene i vracene dvije....nikad nisam bas imala puno jajnih stanica ....a inace uvijek uredni ciklusi i ovulacije.... sad cekam ciklus pa cu pocet sa letrizolom i injekcijama, ne znam jos kojim.....

• Medo2711
    20. Lipanj 2019. 13:41

Lilypie

MakiST, zao mi je draga 😢
    Medo mjerim ispod jezika. 36,8 bi meni bila jako visoka temperatura. Možda najviša jer meni je iza ovulacije 36,6. Ne znam kako je kod tebe. Nisi vadila betu?
    Sto se tiče popravljanja kvalitete js, ja se držim onog da u stimulaciji ne uzimam ništa a prije nje q10, gynositol i omega 3.

Mjerila ispod jezika i 37.0 je.Neznam nisam prije bas mjerila to.Nisam ako ne dode do sutra.Idem ju vaditi privatno. 

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 13:44

Tako mi je doktor rekao, pa zato pijem....pokusat cu jos nesto naci...

• Anamaria1979
    20. Lipanj 2019. 13:45

Medo nisam sve citala, kasni ti, testovi negat...a nisi vadila betu jeli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.