Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2019. 07:19

Nymeria baš lijepo iznenađenje 🤗😊 Sretno i da se beta lijepo dupla, sigurna sam da hoće!!

• Babylove
    19. Lipanj 2019. 08:12

Cure uzela sam si Novalac i koristim taj delux il kak vec sprej za vitamin D… 
    Planirala sam iduci tj jos i maticu mlijec uzet, bas sam danas sa poznanikom pricala oni imaju i nije skupa kila je 110 kn… (otopljena je i smjesana sa svime sto ide unutra, nabrojao mi je sto ali zaboravila sam) dali mogu prenatale i maticnu istovremeno koristiti? Naravno i muzu uz tablete bi dala da koristi...

Sretno svima u postupcima, sa punkcijama i cekanjem bete 💖💖🤞🤞🤞

• Medo2711
    19. Lipanj 2019. 08:24

Nikitta http://www.velvetpepperstudio.hr/ 

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

sunshine25
    19. Lipanj 2019. 09:57

Curke, došla sam vas pozdraviti i poželjeti sreću 💚
    Lilypie, sretno u postupku, držim fige na najjače 🤞🤞 Grizli, neka bude školski do kraja 💚 
    Ostalim curkama na čekanju bete, postupaka i s pozitivnim testovima, 🤞🤞🤞🤞
    Mm i ja smo odlučili malo pauzirati, jučer sam zvala dr., kaže odlično i slaže se s mojom odlukom. Tako da ćemo na more, uživanje na najjače pa u 9.mj fet. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Grizli
    19. Lipanj 2019. 10:34

Nymeria super samo da se betiva podupla i da sve ide u pravom smjeru. U pravilu u trudnoci se ne bi predozirala progesteronom tako da ne boji se za to. Drzim fige na najjace!
    Babylove to sto ti nude nije maticna mlijec cista nikako. Maticna mlijec je skupa i svakako se ne prodaje na kile jer za kilu maticne bi trebala valjda 10000 kosnica. To je vjerojatno neki pripravak od meda u kojem ima i maticne, a mozda i peludnih zrnaca. Najbolje ti je maticnu uzimat samostalno jer onda je najucinkovitija. Pa mozda da prvo nju drmas, pa kad potrosis dozu od mjesec dana ides na penatale i vit D. Naravno sve bi bilo to idealno da se odvija maticna 3 mj prije postupka, pa do postupka ostalo. Muz moze cijelo vrijeme samo nju uzimat ne treba ostalo uz nju. Kod njega je vazno da je imunitet jak. A kod tebe nije pozeljno da je jak. Sretno.
    Sunshine uzivaj na najjace, opusti se! Najbolje je poslusat svoje tijelo. I onda da budes spremna za cari trudnoce u 9 mj. 

• thinkpink1
    19. Lipanj 2019. 10:44

Curke šta se tice maticne mlijeci, ja bas u nju i ne vjerujem jer sam ju probala i nije davala neke rezultate. Mozda da probate od casne iz Posušja, mislim da je tamo najmanje dirnuta priroda pa je mozda i bolja kvaliteta. To je samo moje misljenje i prijedlog vama...😊

Meto
    19. Lipanj 2019. 10:56

Nikitta bas tako, iz dana u dan. Vrijedi za sve 😊
    Grizli hvala 😊 Sretno i tebi
    Lilypie sretan i uspjesan postupak☺️
    Thinkpink ajme nisam ni znala tvoju pricu. Nek se odsad odvija sve kako treba, bezbrizno uzivanje u trudnoci! 🤞💫
    Meni je stanje isto, a dr mi rekao ako nije previse da utrice ipak stavljam. Rekla sam da mi je lose kad ih pijem, a dupho. mi nije spomenio uopce. . Izbacio mi je andol. 
    Sunshine uzivaj i odmori se fino 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lilypie
    19. Lipanj 2019. 11:48

Sunshine hvala ti draga  samo se ti lijepo odmaraj. I meni je potreban odmor i to prijeko potreban. Nadam se ipak da ću na odmor s bebicom u trbuhu 
    MakiST, ne znam jesam li propustila tvoj post ali jesi li radila test ženo? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Zaraa
    19. Lipanj 2019. 12:33

Cure, jos jedno pitanje, danas sam bila na punkciji, iza mi je muz otisao otvori bo kod ginekologice, dala mu je sifru AO, ocekivano trajanje 14dana?
    To znaci da bi se prije bete tribala vratit radit, sta nezelim, iza sebe imam 3 spontana, i radim sa otrovima, ne pada mi napamet vratit se radit (do stvari, koje se nadam da nece doc).
    Sta da radim? Da je zovem za drugu sifru ili dan prije isteka da je zovem da produzi??

💞girl💞

Lilypie
    19. Lipanj 2019. 12:38

ZaraZ, moram te pitati; je li tebi ovo prvi postupak? 
    Ja nisam koristila bolovanje jer ne radim težak posao ali mislim da si svom MPO doktoru trebala reći na kakvom poslu radiš pa bi on napisao na otpusnom pismu preporučeno trajanje bolovanja jer ne znam kako to ide...mislim da po zakonu imaš pravo na tih 14 dana a ako trebaš više, onda bi vjerojatno MPO doktor trebao preporučiti duže.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.