Treća sreća 😁 krenulo je! Premijerno je piknut prvi Decapeptyl.
ZaraZ, bas čudno da ti nitko nije spomenuo anesteziju. Ne znam koliko folikula imaš ali zna bit jako bolno.
Ja sam do sad bila sva put, oba s općom a i evo treću sam već dogovorila s anestezijom.
4 folikula. Pitat cu odma ujutro
💞girl💞
Lilypie sretno!
ZaraZ koliko folikula imas? Nisam uocila gdje si u postupku?
4. Kbc split
💞girl💞
Koliko znam do 4 bez aneatezije idu bar na kbc rijeka. A za anesteziju treba biti dogovor vec na dan davanja stoperice. Al probaj sutra vidjet dal ima sanse da ga dobijes. Sretno
Nikitta drago mi je da si probala.Ja sam misla ulje uzeti da si masiram u jajnike.Cula se sa sestrama ivf,rekli da pricekam koji jos dan.Meni vec debelo kasni.Usla 34 dan menge nigdje.Koja je mogucnost da je negativan test a pozitivna beta?Misla sam mozda vaditi🙄
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Koliko znam do 4 bez aneatezije idu bar na kbc rijeka. A za anesteziju treba biti dogovor vec na dan davanja stoperice. Al probaj sutra vidjet dal ima sanse da ga dobijes. Sretno
Stopericu sam dobila na odjelu, od sestre koja uopce ne radi doli u ambulanti, pa zato nije nista ni rekla, doduse nisam ja ni pitala, ali eto sutra cu saznat iz prve ruke hehe
Hvala!
💞girl💞
ZaraZ za anesteziju se dogovaras sa mpo doktorom. Tako da nema veze ko ti je dao stopericu. Ajde drzim fige za sutra!
Nikita ma kakvi, shvatim kad me zamanta i sad navecer kad si moram dat heparin a trbuh ki se vec nazire.
Grizli uvijek najbolje slušati sebe, pa kako bude neka bude. Jesi se privikla da si trudna? 😊
Medo2711 koliko dugi su ti inače ciklusi? Meni su inače na 25-27 dana, ali znalo je najduže kasniti do negdje 35 dc, nije bilo trudnoće, ali sam išla vaditi betu i to jutro kad sam je izvadila - eto menge. Ne znam koje su šanse da je test negativan, a beta pozitivna, sve je moguće… ček, ti si bila u stimuliranom pa ti zato kasni jel? Sad planirate prirodnjak? Ili sam krivo zapamtila… Ja sam jedino koristila ulje ricinusa do ovulacije, ali to je meni totalno sjebalo ciklus i ciste navuklo vodene, tako da sam odustala brzo od toga… nisam čula za ulje vitex, za što bi to uzimala, za nešto specifično ili ovako za uravnoteženje hormona i plodnost?
Inace su 27-28 dana.Nikad vise,prije manje.Proslo je 3 mj skoro od stimuliranog.Poslje postupka dobila normalno vec dve menge.Sad moja mpo dr hoce probati prirodni.Sefica mi rekla da je dobro ulje i kocetrat za zenske probleme.Ali za piti vise ne od 1 ml.A ulje bi si umasirala za jajne stanice i folikule.Da malo to poticem.A i krenula sam na masaze organa sta je Natsy isla.Srecom si brzo skuzila da ti smeta🤗
Lh 8.3
🤞🤗
Negdje sam citala po forumu da su cure imale negativne testove a pozitivnu betu...sad neznam🙄
Lh 8.3
🤞🤗
Nikitta, nisam u dugom protokolu. Barem mi tako ne piše u kartonu; kratki protokol s agonistom. Mislila je na početku ali se predomislila. Počela sam 23. dc s estrofemom a nastavljam 1. dc s decapeptylom, elonva 3.dc i od 6. dc menopur.
Meni je ovo dugi protokol 🤔😂 ali eto.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta tako mi je žao pročitati koje bolove trpiš svaki dan 😕 vjerujem da si umorna od svega, ja nisam prošla postupaka koliko i ti ali osjetim da su me nanizani neuspjesi ove godine baš iscrpili i da mi treba predah. Nakon samo godinu i po dana u mpo priči zaboravila sam više kako je izgledao moj život prije planiranja trudnoće i liječenja, prije stalnog razmišljanja deset koraka unaprijed i planiranja plana za dalie. Sad samo želim vratiti onu staru sebe, moto mi je "u sretnom tijelu sretne stanice" 😁 Tako i ti, posveti se sad malo sebi, udovolji sebi, pij pilule ako treba da se osjećaš dobro u svojoj koži svaki dan jer iz nje van ne možeš 😉 A onda na jesen se nadam da ćemo nastaviti zajedno dalje se boriti i pisati neke ljepše priče 🙏❣
Inače, ja sam vitex ili kapi konopljike koristila za snižavanje fsh i ravnotežu hormona.
Sortiraj odgovore
Najstariji