Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    09. Svibanj 2019. 07:27

Draga Balonka najbolje ti je otić izvadit betu da prekineš igru sa živcima. 8dnt beta bi trebala nešto pokazati. Ako ne možeš do uputnice, mislim da privatno košta oko nekih 130kn. Mene su testovi izludili, super ako pokaže blagu crticu, ali kad ne pokaže ništa, onda je 100 pitanja u glavi...pa nisu skroz mjerodavni, možda je lažno negativan, možda je beta još preniska pa nije detektirao iz urina.... moj ti je savijet iz vlastitog iskustva skrati si muke. Vibram ti za pozitivan ishod, sretno

09. Svibanj 2019. 07:28

Balonka

Meni je bila ovo jedina blastica na zimovanju i sad razmisljam da odem (ako skupim snage) privatno, ali samo iz razloga da mogu preglede obavljat popodne! Ne znam dal je to uopće moguće. Najgore mi je kad se moram vratiti na posao nakon negativne bete, svi oko mene, a meni onda još teže. Bilo bi mi najbolje da nitko ne zna.

Sve razumijem draga..
    4 god samu Mpo.. Vracene mi hrpe divnie blastice na divan endometrij🙄🙄🙄
    Ne znam odakle si no ja Npr u Repromedu nisam mogla ici samo popodne jer oni imaju svoje radno vrijeme i ako moram ici u Npr. srijedu oni taj da rade ujutro i to je to... 
    Ja sam 10dnt blastica znala vadit betu...
    No ne otpisu ti jos ovaj postupak, ili ponovi test a mozes sutra i betu izvaditi, 19dnt blastice ti mora pokazati neku vrijednost ako je trudnoca... 

09. Svibanj 2019. 07:30

marijaiva

Balonka

Meni je bila ovo jedina blastica na zimovanju i sad razmisljam da odem (ako skupim snage) privatno, ali samo iz razloga da mogu preglede obavljat popodne! Ne znam dal je to uopće moguće. Najgore mi je kad se moram vratiti na posao nakon negativne bete, svi oko mene, a meni onda još teže. Bilo bi mi najbolje da nitko ne zna.

Sve razumijem draga..
    4 god samu Mpo.. Vracene mi hrpe divnie blastice na divan endometrij🙄🙄🙄
    Ne znam odakle si no ja Npr u Repromedu nisam mogla ici samo popodne jer oni imaju svoje radno vrijeme i ako moram ici u Npr. srijedu oni taj da rade ujutro i to je to…
    Ja sam 10dnt blastica znala vadit betu…
    No ne otpisu ti jos ovaj postupak, ili ponovi test a mozes sutra i betu izvaditi, 19dnt blastice ti mora pokazati neku vrijednost ako je trudnoca…

10dnt ne 19🙄
    Danas ti je deveti dan Jel... 

• Leptiric2019
    09. Svibanj 2019. 08:03

Jutro cure....koliko vas je ostvarilo trudnoću nakon što je vraćen trodnevni zametak,ivf?Znam da je veća mogućnost kada ti vrate blastocistu,ali nije pravilo

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

09. Svibanj 2019. 09:15
    Bas sam Isla kopat po papirima.. Dakle pauza izmedju dvije punkcije nije bila ni 3 mj... Jer je bas doktorica komentirala na moje cudjenje kak tak brzo novi stimulirani da mi jajnici lijepo izgledaju i nemam sta cekati...
    Bas sam Isla kopat po papirima.. Dakle pauza izmedju dvije punkcije nije bila ni 3 mj... Jer je bas doktorica komentirala na moje cudjenje kak tak brzo novi stimulirani da mi jajnici lijepo izgledaju i nemam sta cekati...
  • Wau
    09. Svibanj 2019. 10:07

Jutro od mojih 5 postupaka samo je 3 bio dobitan.a svaki put vravene blast.i 3 put je test pokazao pozitivno na 10 dan s tim da sam taj dan imala mrvicu krvarenje.a test sam tad radila u podne.marijaiva ne brini se mozda ti je kasna imp.bila.probaj danas ili sutra.glavu gore nije jos nista izgubljeno.i da taj sam postupak imala spontani.sretno i da ti bude lijepi plus

Wau

• Wau
    09. Svibanj 2019. 10:15

A sto se tice pauza.radila sam ih po 3 mj.najvise da mi se tijelo odmori.a zadnje 2 pauze su bile na 2 god.jer me je bilo strah novov postupka,novog razocarenja a iskreno i lova je upitna bila.jer ne idemo u drzavne bolnice.za ovaj 5 postupak sam imala velika ocekivanja jer su vracene 2 blast.koje su bile zamrznute od 2013 god.i koje su super reagirale na odmrz.i opet nista.al se nisam opteretila ni s ovom.negativnom betom.cak sam je i dobro primila.svasta mi zene prodjemo samo trebamo vjerovati da cemo imat nase malo klupko u rukama.sretno nam.svima😊😊❤❤

Wau

• rita7
    09. Svibanj 2019. 10:30

Kengurica

Grizliimam osjecaj da je to to. Sretno!
    Lucanapisah ogroman post privatnik vs bolnica i obrisah slucajno.
    Neke bolnice ne rade vikendom, nedjeljom tocnije niti im lab radi za blagdane. Veliki minus. Meni je punkcija dva puta padala da se vagalo subota ili ponedjeljak. Prvi puta od 7 stanica 2 ili 3 zrele. Jedno su napisali deugo rekli zato ne znam sto je tocno. To je manje od 50%.
    U nekim bolnicama se izmjenjujun doktori i mnogi su neiskusni. Kod svih hrvatskih privatnika rade vrhunski i iskusni lijecnici kao i biolozi. U dvije klinike su zacetnici ICSI-a u HR, u jednoj je najveci strucnjak za spermice.

Kengurica kod kojeg si privatnika bila ?

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• rita7
    09. Svibanj 2019. 10:31

ps. sretno svima teško mi je na prvu pohvatat tko je u kojoj fazi! :) 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

09. Svibanj 2019. 10:33

Wau

A sto se tice pauza.radila sam ih po 3 mj.najvise da mi se tijelo odmori.a zadnje 2 pauze su bile na 2 god.jer me je bilo strah novov postupka,novog razocarenja a iskreno i lova je upitna bila.jer ne idemo u drzavne bolnice.za ovaj 5 postupak sam imala velika ocekivanja jer su vracene 2 blast.koje su bile zamrznute od 2013 god.i koje su super reagirale na odmrz.i opet nista.al se nisam opteretila ni s ovom.negativnom betom.cak sam je i dobro primila.svasta mi zene prodjemo samo trebamo vjerovati da cemo imat nase malo klupko u rukama.sretno nam.svima😊😊❤❤

Bas da svasta prodjemo.. Ja imam dvije prijateljice i mamu koje sve znaju.. I samo mi kazu da mi se dive, da one to ne bi mogle.. A iskreno da mi je netko sve ovo rekao sto cu proci rekla bih mu da je lud...
    A eto... Sve mi prezivimo... Ni ne znamo koliko smo jake dok nam to ne postane jedini izbor... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.