E a znas sta je zanimljivo. Alebic i Lucinger su s Vuka i fakat cure koje znam da tamo idu vidim obrazac lijecenja s Vuka. Moji su Petrova i bas se kuzi. Tocno se nekako vidi tko je gdje ispekao zanat.
E a znas sta je zanimljivo. Alebic i Lucinger su s Vuka i fakat cure koje znam da tamo idu vidim obrazac lijecenja s Vuka. Moji su Petrova i bas se kuzi. Tocno se nekako vidi tko je gdje ispekao zanat.
Da da to sam i ja od puno cura cula😂
Marijaivaja kad čitam tvoje postove osjećam te do kraja, mislim da to najviše boli kad je sve super od blastice do endometrija, i doktori i biolozi se oduševljavaju a ono opet i opet nista, da znaš da imaš zdravstveni problem liječila bi ga i do sad bi sigurno uspila, ovako sve je u redu al nikad nista! Užas je to! Jesi razmišljala o nekim dodatnim pretragama?
Mila moja nemam ja vise Sta radit sve sam po vadila a od terapije nema sto mi nisu vec davali i tokom simulacije i nakon transfera.. Propuhivanje jajovoda, dijagnosticka laparaskopija, dijagnosticka histeroskopija, endo scraching, imunologiju, trombofiliju, secer stitnjacu….
Jedino nam preostaje PGD no Buduci da, sam ja sve postupke preko HZZO ispucala nemam pravo, novaca nemam a iskreno mi zivaca…
I naravno kariogram oba partnera, muz mi ima kaze gin spg za pozeljeti🙄
Evo cure jedno pitanjce za mene.5 postupaka.10 blast.3 morule.s tim da dvije morule nisu dobro reagirale na odmrzavanje.receno nam je da bi bilo dobro da napravimo Pdg🤔mislim da sd tako kaze.pa sad mene zqnima zar je stvarno moguce da svaki embrij ima kromosom viska ili nesto drugo.jer je probem sto moj muz ima xxy 46.tj taj x je visak pa su nam zato to i predlozili.rekli su nam da je to po njihovom najveci problem.sve radeno u polikliniki Pronatal Prag Dr Mardesic.sta vi mislite...
Wau
Evo cure jedno pitanjce za mene.5 postupaka.10 blast.3 morule.s tim da dvije morule nisu dobro reagirale na odmrzavanje.receno nam je da bi bilo dobro da napravimo Pdg🤔mislim da sd tako kaze.pa sad mene zqnima zar je stvarno moguce da svaki embrij ima kromosom viska ili nesto drugo.jer je probem sto moj muz ima xxy 46.tj taj x je visak pa su nam zato to i predlozili.rekli su nam da je to po njihovom najveci problem.sve radeno u polikliniki Pronatal Prag Dr Mardesic.sta vi mislite…
Ispravak PGD🤣🙄🙄
Wau
Evo cure jedno pitanjce za mene.5 postupaka.10 blast.3 morule.s tim da dvije morule nisu dobro reagirale na odmrzavanje.receno nam je da bi bilo dobro da napravimo Pdg🤔mislim da sd tako kaze.pa sad mene zqnima zar je stvarno moguce da svaki embrij ima kromosom viska ili nesto drugo.jer je probem sto moj muz ima xxy 46.tj taj x je visak pa su nam zato to i predlozili.rekli su nam da je to po njihovom najveci problem.sve radeno u polikliniki Pronatal Prag Dr Mardesic.sta vi mislite…
Meni su predlozili PGD I sa dobrim kariogramima na temelju 5 stimuliranih(vraceno do sad 11 blastica) tako da.. Ne znam sto pametno reci...
Caooo cure
Samo da vam javim nase ❤️Kuca
Ja i dalje nikakva al nema veze izdrzat cu sve za ovu mali mrvicu ☺️🙈 da je tesko fakat jeste jer ja bukvalno samo do wc-a ustajem
Ljubim vasss sve
Soyseka cestitam! Mucnine ce te muciti neko vrijeme, ne ode to samo tako, ali izdrzi.
Wau jel to Klinefelter sindrom. Jesi fi neki dan pisala da ti muz to ima? Mislim da cak ne jer ta cura je napisala da imaju azospermiu.
Ja ti nemam savjete nazalost, ne kuzim se u to treba li PGD ili ne. Vidim sa u Americkim klinikama puno PGD rade da probaju smanjiti broj neuspjesnih transfera.
Drage moje evo i mene :) 5 dan ciklusa i 7 folikula na desnom jajniku.Na lijevom nema nista. 3 dan kako koristim Gonal po 100 jedinica. 🤞Da li je to normalno da na jednom jajniku nema nista?Rekao je dr da bi bilo super kada ni nebi odreagirao lijevi jajnik jer spadam u grupu sklonu hiperu..
Cure... Meni je danas 7 dnt i sve su mi lađe potonule u vodu .. Bila sam uvjerena da će ovaj put uspjeti sve do danas (2 blastociste su bile) prvo, simptomi su nestali danas, grudi se ispuhale ali ubilo me u pojam, kad sam sad išla staviti utrogestan, sve mi je nekako stisnuto, usko i cerviks tvrd skroz. Jutros mi je još bilo ok. (znam kako mi je zadnji put bilo kad sam imala spontani) kako vama bude, možete lipo tome skužiti?
Bok cure, nova sam na forumu ali pratim sve ☺️. Zanima me je li neka od vas isla na ICSI u Cito kod dr. Poljaka? Kakav vam je protokol dao? jer bi mi na jesen u postupak, a na ljeto bi skupljala sve pretrage. Zna li netko sto mi sve treba i gdje ste to vadili uglavnom da vec krenem lagano?
Hvala vam unaprijed.
Jesi li bila na konzultacijama?
Vezano za pretrage standardno svi traze manje vise isto, zene svi spolni hormoni, papa test brisevi, propuhivanje jajovod, marker na hiv hepatitisa sudu, muz spermiogram i isto markeri..
No to ti vec na konzultacijama kazu a ovisno o dijagnozi i nalazima se odredjuje protokol nije za svakog isti...
Sortiraj odgovore
Najstariji