A sto se tice pauza.radila sam ih po 3 mj.najvise da mi se tijelo odmori.a zadnje 2 pauze su bile na 2 god.jer me je bilo strah novov postupka,novog razocarenja a iskreno i lova je upitna bila.jer ne idemo u drzavne bolnice.za ovaj 5 postupak sam imala velika ocekivanja jer su vracene 2 blast.koje su bile zamrznute od 2013 god.i koje su super reagirale na odmrz.i opet nista.al se nisam opteretila ni s ovom.negativnom betom.cak sam je i dobro primila.svasta mi zene prodjemo samo trebamo vjerovati da cemo imat nase malo klupko u rukama.sretno nam.svima😊😊❤❤
Bas da svasta prodjemo.. Ja imam dvije prijateljice i mamu koje sve znaju.. I samo mi kazu da mi se dive, da one to ne bi mogle.. A iskreno da mi je netko sve ovo rekao sto cu proci rekla bih mu da je lud…
A eto… Sve mi prezivimo… Ni ne znamo koliko smo jake dok nam to ne postane jedini izbor…
I ja bi mu rekla da je lud.uvijek sam razmis.imat cu 4 djece.svasta sam prosla u ovim vodama.od najgoreg pa do najboljeg.tako i od doktora.jednog dr nebi pozelila nikome.od nepristojnosti do bacanja nalaza po ordinaciji.a da ne kazem samo cekanje njegovo da primi nas zene na konzult.uzas zivi dobro tad volju nisam izgubila za dalje.al uvijek kazem sve to ide u zivotno iskustvo.samo treba imat nadu i vjerovat u to.jake mso mi lavice😂
Wau
Marijaivati ideš sad u 6 mj ponovno?! Grizli i ja nekako osjećam da je tebi ovaj dobitni 🤞🤞
Marijaivati ideš sad u 6 mj ponovno?! Grizlii ja nekako osjećam da je tebi ovaj dobitni 🤞🤞
Sad cekam mengu trebam dobit za vikend i na fet..
Kak je netko napisao idemo po posljednje mohikance😜😄..
Dosta mi je vise... 2 prirodna, 5 stim. Postupaka, brdo transfera iskreno nekad se i po gubim dok si brojim koliko ih je bilo mislim 10,tri spontana, 3 kiretaze...
Onaj fascikl s papirima nalazima mi je prepun..
Dogovorili smo se muz i ja sad ovo i kak Bog da.. Bude bude ne n.. Dali smo sve od sebe...
A Mozda se jednom tamo s 40 predomislim🤔🧐😂
Ja sam u poliklinici IVF.
Htjela sam ja napisati i post sto bi bila prednost bolnice, ali sam zaspala, al ima i toga.
Npr. Ipak si u bolnici pa nek nesto podje po zlu imas odmah skrb. Mozes vadiri estradiol i progesteron i isti dan doktor dobije nalaze i to ubrzo.
Ne bih ja htjela da me se krivo shvati da ja smatram da su privatnici puno bolji i da treba ici k njima. Ja sam samo ove neke objektivne stvari izbacila kao neradne vikende.
Meni Vuk nije ostao u losem sjecanju. Doktorica me tamo puno vise mazila i pazila nego tu di smo bili. Bila je jako srcana i trudila se oko nas, nimalo nije bilo dojma da smo joj broj. Nekako je vise bio problem povezati sve sto nama treba u cjelinu. I znam trudnice s Vuka dvije koje su samnom bile na postupcima.
Ja pokusavam curi koja je pitala izvuci objektivne crte. Da ne mijesamo osjecaje ili to da li su njezni i simpaticni. Ja nisam mimoza, vec sam u zivotu par puta lezala u bolnici i znam uvjete u kojima rade. Ali to je subjektivno ako pricamo, u kojim uvjetima rade super su. Znaci uvjeti objektivno nisu najbolji. To zelim istaknuti, ne popljuvati niti doktora niti neku ustanovu.
Btw VV je bez doktorice Jukic skoro ostao prije godinu dana. I onda opet imas doktore koji imaju malo iskustva u MPO. Zato sam rekla da su strucnjaci kod privatnika jer su svi iskaljeni. Da kalili su se u bolnicama, al su sad iskaljeni. A ja ne bih da se netko uci bas na meni. Zao mi je, radi se o mom zivotu i mojoj buducnosti.
Ja sam u poliklinici IVF.
Htjela sam ja napisati i post sto bi bila prednost bolnice, ali sam zaspala, al ima i toga.
Npr. Ipak si u bolnici pa nek nesto podje po zlu imas odmah skrb. Mozes vadiri estradiol i progesteron i isti dan doktor dobije nalaze i to ubrzo.
Ne bih ja htjela da me se krivo shvati da ja smatram da su privatnici puno bolji i da treba ici k njima. Ja sam samo ove neke objektivne stvari izbacila kao neradne vikende.
Meni Vuk nije ostao u losem sjecanju. Doktorica me tamo puno vise mazila i pazila nego tu di smo bili. Bila je jako srcana i trudila se oko nas, nimalo nije bilo dojma da smo joj broj. Nekako je vise bio problem povezati sve sto nama treba u cjelinu. I znam trudnice s Vuka dvije koje su samnom bile na postupcima.
Ja pokusavam curi koja je pitala izvuci objektivne crte. Da ne mijesamo osjecaje ili to da li su njezni i simpaticni. Ja nisam mimoza, vec sam u zivotu par puta lezala u bolnici i znam uvjete u kojima rade. Ali to je subjektivno ako pricamo, u kojim uvjetima rade super su. Znaci uvjeti objektivno nisu najbolji. To zelim istaknuti, ne popljuvati niti doktora niti neku ustanovu.
Neradni vikendi su zbilja uzas i nadam se da ce i to promijeniti sad kad renoviraju odjel.. Meni je isto tako Npr. Punkcija bas trebala biti u nedjelju po estradiolu i prebacili je u ponedjeljak... I Tad sam dobila 14 stanica 5 blastica (2 trudnoce) a ja vec skoro oplakah postupak...
Dobro plakala sam poslije no to je vec drugi par cupela🙄🙄🙄...
Privatno isto punkcija bas u nedjelju i samo su zbog mene morali doc no sto bi im ja platila sam😜😂
Opet isti broj stanica, blastica manje, trudnoce 0,niti mi je rekao da moram vadit estradiol koliko znam ni lucinger to ne prakticira tak da... Nema ali nema pravila...
Grizli da li si dobila crinone gel?zasto piješ Andol 100? Ja sutra imam fet i od utorka stavljam crinone.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
E a znas sta je zanimljivo. Alebic i Lucinger su s Vuka i fakat cure koje znam da tamo idu vidim obrazac lijecenja s Vuka. Moji su Petrova i bas se kuzi. Tocno se nekako vidi tko je gdje ispekao zanat.
Marijaiva ja kad čitam tvoje postove osjećam te do kraja, mislim da to najviše boli kad je sve super od blastice do endometrija, i doktori i biolozi se oduševljavaju a ono opet i opet nista, da znaš da imaš zdravstveni problem liječila bi ga i do sad bi sigurno uspila, ovako sve je u redu al nikad nista! Užas je to! Jesi razmišljala o nekim dodatnim pretragama?
Marijaivaja kad čitam tvoje postove osjećam te do kraja, mislim da to najviše boli kad je sve super od blastice do endometrija, i doktori i biolozi se oduševljavaju a ono opet i opet nista, da znaš da imaš zdravstveni problem liječila bi ga i do sad bi sigurno uspila, ovako sve je u redu al nikad nista! Užas je to! Jesi razmišljala o nekim dodatnim pretragama?
Mila moja nemam ja vise Sta radit sve sam po vadila a od terapije nema sto mi nisu vec davali i tokom simulacije i nakon transfera.. Propuhivanje jajovoda, dijagnosticka laparaskopija, dijagnosticka histeroskopija, endo scraching, imunologiju, trombofiliju, secer stitnjacu....
Jedino nam preostaje PGD no Buduci da, sam ja sve postupke preko HZZO ispucala nemam pravo, novaca nemam a iskreno mi zivaca...
Sortiraj odgovore
Najstariji