Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    09. Svibanj 2019. 15:00

Lilypie, baš mi je drago da si zadovoljna! Želim ti svu moguću sreću 💚 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Wau
    09. Svibanj 2019. 15:03

Kengurica

Nikitta i da znas da smatram da je u Zg Petrova najkompletnija bolnica za MPO. Osim nedostatka vremena ne vidim mane. Ima vise doktora i svi su vise manje islusnjare, rade vikendom, imaju love jer su kbc Zagreb. Oni su zacetnici MPO. Steta da nemaju urologa inhouse za ove kao ja ;)
    Wau, ajd pliz ponovi koliko si transfera imala i kakvih embrija?

5 transfera.9 blast.i 3 morule.

Wau

Lilypie
    09. Svibanj 2019. 15:09

sunshine25

Hvala draga 😘 bas mi je ulila ponovno pozitivu u to sve. Znaš kako je gore, on puno priča a malo kaže. Kod nje je druga priča. Govori jednostavnim jezikom i ove konzultacije su bile bas to. Govorim ja i govori ona. Nije bilo predavanje 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sunshine25
    09. Svibanj 2019. 15:18

Lilypie

sunshine25

Hvala draga 😘 bas mi je ulila ponovno pozitivu u to sve. Znaš kako je gore, on puno priča a malo kaže. Kod nje je druga priča. Govori jednostavnim jezikom i ove konzultacije su bile bas to. Govorim ja i govori ona. Nije bilo predavanje 😂

Ma ja sam sad stalno kod dr. Lane i preporod! Baš što kažeš - puno priča, a ne sluša što ja govorim.
    Čak je i mm rekao da mu je doktorica super.. 
    Kažem ti, ja sam čula samo pohvale za beta+ i sigurna sam da si dobro odabrala 😘

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    09. Svibanj 2019. 15:19

Wau, a da, dosta embrija je to. E sad jedino sto znam da su zene s takvim slucajevima i imunologiju provjeravale, uvele intralipidnu infuziju. Onda transfer koji pokriva razlicite implantacijske prozore ( tipa trodnevni i petodnevni embrij transferiraju). Pricaj sa svojim dr i o tome ako vec nisi. A mozes poslati nalaze i u PFC u Ceskoj da ti svoju neku ekpertizu nalrave, al navodno se to placa 100eur.

• Wau
    09. Svibanj 2019. 15:25

Kengurica

Wau, a da, dosta embrija je to. E sad jedino sto znam da su zene s takvim slucajevima i imunologiju provjeravale, uvele intralipidnu infuziju. Onda transfer koji pokriva razlicite implantacijske prozore ( tipa trodnevni i petodnevni embrij transferiraju). Pricaj sa svojim dr i o tome ako vec nisi. A mozes poslati nalaze i u PFC u Ceskoj da ti svoju neku ekpertizu nalrave, al navodno se to placa 100eur.

Kengurice hvala ti puno na tome.probat cemo i to.iako sam odlucila i do Zg otici u doktora po misljenje.jer iskreno dr u Pragu uvijek isto gov.a mene ni jedan nalaz nisu trazili osim papa i briseva.ostale nalaze sam sve na svoju ruku radila.sta sam vidila po netu i sta mi je moja dr dala.ja se ne predajem.a njih cu to upitati bas

Wau

Grizli
    09. Svibanj 2019. 15:38

Ruška crinone sam dobila od nedjelje za stavlja tj 3 dan nakon ovulacije. Andol 100 su mi uveli preventivno imam inace pai-1 trombofiliju kao za koju nis ne treba al sad nakon 5.neuspjela et da pokusaju i to ukljuciti.
    Soyseka odlicno! Cestitam!
    Tina sretno! 
    Lilypie super kad si zadovoljna nek ti to donese ogromnu sreću!
    Sunshine dobro sam osim sta mi se spava da jedva gledam. Bila danas redovno na poslu ko da jučer nisam imala fet. Cak sam stigla i zaboraviti na sve. Ono bas laganini. Tu i tamo ne nesto strcne u trbuhu al ne pridajem paznje previse jer to mi bude nakon svake ovulacije nekih 6-7 dana iza sta je sada tako da nista neuobicajeno. Doduse zadnjih 3 mj od kad sam bila na histero imam osjecaj da me u tom periodu kao nesto pecka unutar maternice, al sve skupa super sam. Samo moram ici spavat jer cu zaspat za stolom. 

09. Svibanj 2019. 15:41

Wau

Kengurica

Kenguricehvala ti puno na tome.probat cemo i to.iako sam odlucila i do Zg otici u doktora po misljenje.jer iskreno dr u Pragu uvijek isto gov.a mene ni jedan nalaz nisu trazili osim papa i briseva.ostale nalaze sam sve na svoju ruku radila.sta sam vidila po netu i sta mi je moja dr dala.ja se ne predajem.a njih cu to upitati bas

Koji apsurd😂
    Ja s tolikim blastica a bi trebala u Prag na PGD a ti ovdje... Kod kojeg doktora bi Isla u Zagreb? 
    Ja sam promijenila 3 bolnice a ispregledali me toliki doktori i nist pametno mi nisu rekli... 

sunshine25
    09. Svibanj 2019. 15:50

Uh, i meni..a po noći nikako 🙄 ja radim od doma, tak da sam ja odmah na dan transfera radila 😂 
    Rekla sam sama sebi da neću pratiti simptome pa se opet razočarati, ali valjda je to jače od mene.. toliko mi je dosadno da sam si čak i potpis uredila 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    09. Svibanj 2019. 15:55

Wau koliko sam cula dr iz PFC, dr. Lazarovska trazi puno siru obradu cak i ortopan zubi. Radoncic isto, kazu, gleda bas siroku sliku, od antitijela stitnjace do neke imunologije, a i ima biologa eksperta za spermu. Ja bih mozda i u PFC poslala nalaze i kod nas na konzultacije. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.