Grizli uzivaj sa svojim pingivnom i nadam se da je to kod tebe napokon to i da ces za 9 mj docekati jednu zdravu bebicu 💖
Sto se tice lezanja i mirovanja to je dvosjekli mac.. ja nekako to pokusavam regulirati… ali mislim da nema tu puno pravila.. ako ce se primit primit ce se, ako nece mozemo dubit na glavi ali nece…sad je kolegica bila 3 put i opet je mislila nista jer nije mogla nista mirovat imali su turbo posla i dizala i tesko i svasta.. i eno docekala je pozitivnu betu imalo srceko 💖
Ma ja sam ispocetka mirovala prva 3 transfera negdje, kasnije nista.. I isto mi je bilo... Primilo se kad nisam apsolutno nist odmarala s tim da sam i teret dizala iako to se kao ne smije, nit saginjat se bla bla.. I primilo se... U biti mislim da svatko treba raditi onako kako se osjeća da si ne bi nesto prebaci ao, ja Npr. Za sebe znam da cu opet nakon transfera se ponasat kao da nigdje bila nisam jer lezanje i mozganje sto smijem sto ne mi je sam za davali stres glavobolju i betu 0...
Ma ja odlezala na ledjima danas jer na trbuhu je malo falilo da zaspem. A sad bas da mi se tamo spava i ne. Sta se tice mirovanja e pa ja ovaj put imam bas full akciju do 15. 5. u principu tako da nece biti odmora ni izlezavanja. Ogranicila sam si posao samo na lagane stvari recino zapovjedanje, naredjivanje i koordiniranje ljudi na poslovima 😋 bit cu omiljena ovih dana. Jos imam i sesfrin rodjendan za odraditi jer sam vec rekla da cu doc a i glupo mi ne ici pa nisam invalid. Ako nam je sudje sudjeno nam je. Nadam se da je ovaj mali amrzlic gricko na mene pa da ce se uhvatiti.
Grizli, nisam se sjetila uopće magnezija 🙄 hvala!
Nikitta, ma joj strašno..jučer sam rekla mužu da se bojim da ću bebače istiskat, majkemi 😂
Ja sam ovaj put odlučila mirovati 3 dana i onda po starom. Zadnji put nisam uopće mirovala, usisavala, radila.. sad ću probati ovako pa ćemo vidjeti.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
nemate baš nikakvu dijagnozu, koje ste sve pretrage radili?
Mene pitas?
Pa… Laparaskopiju, histeroskopiju, stitnjacu, secer, kariogram, trombofiliju, imunološke pretrage, pa mislim sve sto se moze….
Marijaiva koliko si postupaka do sad imala? I ja sam bez dg i baš me to frustrira,, nešto očito je, ali današnja medicina nezna što
Sve preko HZZO sam ispucala, dakle 2 prirodna i 4 stimulirana.. I 1 privatno, imam jos 2 smrzlica..
Od tog sveg brdu transfera i 3 spontana
Sta tek da imamo dijagnozu🙄🙄🙄
Ja sam preskočila HZZO, išla sam odmah privatno. Jesi primjetila kakvu razliku između privatnog i HZZO-A, u smislu stimulacija, terapija...?
nemate baš nikakvu dijagnozu, koje ste sve pretrage radili?
Mene pitas?
Pa… Laparaskopiju, histeroskopiju, stitnjacu, secer, kariogram, trombofiliju, imunološke pretrage, pa mislim sve sto se moze….
Marijaiva koliko si postupaka do sad imala? I ja sam bez dg i baš me to frustrira,, nešto očito je, ali današnja medicina nezna što
Sve preko HZZO sam ispucala, dakle 2 prirodna i 4 stimulirana.. I 1 privatno, imam jos 2 smrzlica..
Od tog sveg brdu transfera i 3 spontana
Sta tek da imamo dijagnozu🙄🙄🙄
Ja sam preskočila HZZO, išla sam odmah privatno. Jesi primjetila kakvu razliku između privatnog i HZZO-A, u smislu stimulacija, terapija…?
Pa imala, sam drugačiju stimulaciju, no nije u rodila plodom.. Ja sam tri puta u bolnici ostala trudna privatno ne... Drugačiji je pristup nisi samo broj posvete ti se, no za te novce Zalosno bi bilo da je drugačije...
Samo da se nadovezem kad si kod privatnika sve smo odusevljene sto nam se posvete al realno imaji mozda 30 puta manje ljudi pa i vise vremena + njima ide zarada od asih postupaka a u bolnicama nazalost dr rade za zbilja male place kad se vidi koliko posla moraju obaviti. Meni osobno uopce nije vazno dal taj doktor sjediti samnom i pricat 45 minuta ili ce na kbc-u pricat samno 5 minuta bitno mi je da dobim odgovore na pitanja koja imam i da osjetim da imaju ljudski odnos prema meni. Danas ova dr full mlada i iskreno ne znam dal bi joj vjerovala da nije bila tako draga, pazljiva i bas puna obzira. Dok smo cekali da embriologica potvrdi da je embrij izasao iz cjevcice na ekranu mi je pokazivala embrij i jos mu tepala. Dok drugi dr je uvijek na et hlada i obavi to ko da gumu na autu mjenja. Samim pristupom mi ladje onda potonu, a sad su mi samo narasle nade. Mislim da kad je sudje je sudjeno i da je samo pitanje tko ce pogoditi dobitnu nam kombinaciju.
Sunshine inace citam bas da je magnezij odlican za implantacijsko razoblje tako da ga ja od danas pocinje piti na dnevnoj bazi.
A mene ocito prati neka luda sreca ovih dana. Narucila prije svega par dana preko wish testove nove da imam za ovaj ciklus i danas mi vec dosao paket, postar mi ga ostavio ispred vrata ko da je znao da necu stic po njega u postu iducih dana + unutra u paketu mi bile i posidice za mokracu da ne moram pislit u plastivne case. A ja mislila da ce stic tek tamo negdje koji dan prije bete jer sam ih kasno narucila.
Grizli, Sunshine i druge cure koje čekate betu, sretno od srca.
Ostalim curama koje ste u postupku, držim fige za dobre rezultate.
Ja danas poslala mail u Betu Plus, dobila termin za konzultacije sutra. Šokirala sam se brzinom
Ima li koja cura koja je kod njih da podijeli iskustva?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samo da se nadovezem kad si kod privatnika sve smo odusevljene sto nam se posvete al realno imaji mozda 30 puta manje ljudi pa i vise vremena + njima ide zarada od asih postupaka a u bolnicama nazalost dr rade za zbilja male place kad se vidi koliko posla moraju obaviti. Meni osobno uopce nije vazno dal taj doktor sjediti samnom i pricat 45 minuta ili ce na kbc-u pricat samno 5 minuta bitno mi je da dobim odgovore na pitanja koja imam i da osjetim da imaju ljudski odnos prema meni. Danas ova dr full mlada i iskreno ne znam dal bi joj vjerovala da nije bila tako draga, pazljiva i bas puna obzira. Dok smo cekali da embriologica potvrdi da je embrij izasao iz cjevcice na ekranu mi je pokazivala embrij i jos mu tepala. Dok drugi dr je uvijek na et hlada i obavi to ko da gumu na autu mjenja. Samim pristupom mi ladje onda potonu, a sad su mi samo narasle nade. Mislim da kad je sudje je sudjeno i da je samo pitanje tko ce pogoditi dobitnu nam kombinaciju.
Sunshine inace citam bas da je magnezij odlican za implantacijsko razoblje tako da ga ja od danas pocinje piti na dnevnoj bazi.
A mene ocito prati neka luda sreca ovih dana. Narucila prije svega par dana preko wish testove nove da imam za ovaj ciklus i danas mi vec dosao paket, postar mi ga ostavio ispred vrata ko da je znao da necu stic po njega u postu iducih dana + unutra u paketu mi bile i posidice za mokracu da ne moram pislit u plastivne case. A ja mislila da ce stic tek tamo negdje koji dan prije bete jer sam ih kasno narucila.
Tocno tako..jako si to dobro objasnila vezano za privatno / bolnice..
A hahaha eto sad mozes pisat kad ono.. Za 5 dana🤣🤣🤣🤣
Grizli, počinjem onda i ja, u svemu te pratim 😂 a nama uletio smrdljivi martin u stan, kažem mužu da ga izbaci - kaže nema šanse, on donosi sreću..tak da evo imamo novog kućnog ljubimca 😂
Lilypie, hvala ti 💚 to je stvarno brzo 😲 nemam iskustva, ali sam čula samo dobre stvari. Od moje doktorice kći je tamo pa mi je rekla da je prezadovoljna - ishod nažalost ne znam. Javi kako je bilo 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Meni osobno nije bitno da me iko mazi 😄, to će muž, treba mi doktor House 😉. Ali sam svjesna u kakvim nam je zdravstvo problemima ( i sama sam zdravstveni djelatnik druge specijalnosti), pa me čisto interesiralo dali je štednja u vidu stimulacija i opreme na najjače i na tim odjelima. Drago mi je čuti da niste osjetile neku razliku i da ona ne postoji. A da treba pravi trenutak pogoditi, naravno, bilo bi super da su nam doktori čarobnjaci s čarobnim štapićima, ali nisu...Uz njihovu pomoć, priroda i dalje čini po svome i bude onako kako ona odluči
Sortiraj odgovore
Najstariji