ej, ma to je tooooo :) za devet mjeseci bebica u rukama :)
nemoj se opterećivati s tim, svaka bolnica, klinika ima drugu politiku, nakon transfera se leži nešto kratko, piškit možeš odmah garant, spavaš kak spavaš, možda imaju utjecaja te sitnice al ja si mislim ako će se primit, primit će se bez obzira na to, žene koje prirodno ostaju trudne vježbaju, skaču, plivaju, dižu teško jer ni ne znaju da su trudne dok ime menga ne zakasni i svejedno je sve ok...
i nemoj nepomično ležati hehe, meni je rečeno da se treba kretati, šetnje radi bolje cirkulacije :)
[/url
nemate baš nikakvu dijagnozu, koje ste sve pretrage radili?
Mene pitas?
Pa... Laparaskopiju, histeroskopiju, stitnjacu, secer, kariogram, trombofiliju, imunološke pretrage, pa mislim sve sto se moze....
Ma u Rijeci kao kazu 30-60 min da lezimo. Ja si fino odlezim jer najcesce mm ide obaviti sto ima od posla pa mi je draže tamo lezat ili bit u nekom polusjedecem polozaju nego sjediti na onim tvrdim i groznim klupama.
Meto a zasto si lezala na trbuhu? Mislim to ti oni rekli ili ti tako pahalo?
Samo za to mokrenje nakon et nisam nikad pitala ja uvijek bi prije nego odem ca nakin lezanja.
Bas me zanima ako se javi Kengurica kakva je praksa u privatnim ivf
Ja sam ti u privatnoj poliklinici
Odlično grizli 🤞 sad čekamo 🥰
Ja sam noćas spavala na trbuhu, ovaj put sam uključila i termofor na noge (mislim da je nikitta o tome pisala). Iskreno, najveći problem mi je velika nužda, imam zatvor od utrića, strah me tiskati 😂 grozno zvuči a takav je i osjećaj 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Rita dijagnoza niski amh i povisen fsh.nista drugo
Sve su poklinike dobre ovisio tebi koju ces izabrati.Podobnik isto dobar cula.
Grizli sigurno ce biti dobitan i uskoro ces nam javiti plusic,sretno🤞
U Petrovoj su cure lezale na trbuhu 30 min ili duze ako mozes izdrzati.Otisle piskit i otisle doma.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Pozdrav cure, stalno vas pratim i citam pa evo da se malo i javim! Danas mi je 11 dan od inseminacije,u subotu bi po pravilu trebala napravit test,al mislim da cu i prije,mislim da ni ovaj put nista,al eto! Od simptoma nemam apsolutno nista,stavljam utriće 3 puta na dan i pijem folnu...Vecina cura se žali na bolne grudi i druge simptome a kod.mene nistaa!!! Kao da sam imuna postala.😁😁😁 jedino što me unazad par dana strašno svrbi u rodnici,po forumima sam citala da od utrica se mogu gljivice dole navuci,samo.mi jos to treba. Svim ostalim curama u postupcima želim puuuno sreće!❤
Mene pitas?
Pa… Laparaskopiju, histeroskopiju, stitnjacu, secer, kariogram, trombofiliju, imunološke pretrage, pa mislim sve sto se moze….
Marijaiva koliko si postupaka do sad imala? I ja sam bez dg i baš me to frustrira,, nešto očito je, ali današnja medicina nezna što
Mene pitas?
Pa… Laparaskopiju, histeroskopiju, stitnjacu, secer, kariogram, trombofiliju, imunološke pretrage, pa mislim sve sto se moze….
Marijaiva koliko si postupaka do sad imala? I ja sam bez dg i baš me to frustrira,, nešto očito je, ali današnja medicina nezna što
Sve preko HZZO sam ispucala, dakle 2 prirodna i 4 stimulirana.. I 1 privatno, imam jos 2 smrzlica..
Od tog sveg brdu transfera i 3 spontana
Sta tek da imamo dijagnozu🙄🙄🙄
Grizli uzivaj sa svojim pingivnom i nadam se da je to kod tebe napokon to i da ces za 9 mj docekati jednu zdravu bebicu 💖
Sto se tice lezanja i mirovanja to je dvosjekli mac.. ja nekako to pokusavam regulirati... ali mislim da nema tu puno pravila.. ako ce se primit primit ce se, ako nece mozemo dubit na glavi ali nece...sad je kolegica bila 3 put i opet je mislila nista jer nije mogla nista mirovat imali su turbo posla i dizala i tesko i svasta.. i eno docekala je pozitivnu betu imalo srceko 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji