Soyseka cestitam! Mucnine ce te muciti neko vrijeme, ne ode to samo tako, ali izdrzi.
Wau jel to Klinefelter sindrom. Jesi fi neki dan pisala da ti muz to ima? Mislim da cak ne jer ta cura je napisala da imaju azospermiu.
Ja ti nemam savjete nazalost, ne kuzim se u to treba li PGD ili ne. Vidim sa u Americkim klinikama puno PGD rade da probaju smanjiti broj neuspjesnih transfera.
Da moj ima Klinef.sindrom.zato nas i salju da to uradimo...
Wau
Bok cure, nova sam na forumu ali pratim sve ☺️. Zanima me je li neka od vas isla na ICSI u Cito kod dr. Poljaka? Kakav vam je protokol dao? jer bi mi na jesen u postupak, a na ljeto bi skupljala sve pretrage. Zna li netko sto mi sve treba i gdje ste to vadili uglavnom da vec krenem lagano?
Hvala vam unaprijed.
Jesi li bila na konzultacijama?
Vezano za pretrage standardno svi traze manje vise isto, zene svi spolni hormoni, papa test brisevi, propuhivanje jajovod, marker na hiv hepatitisa sudu, muz spermiogram i isto markeri..
No to ti vec na konzultacijama kazu a ovisno o dijagnozi i nalazima se odredjuje protokol nije za svakog isti…
Sve smo to draga moja prosli.sto i jedan nalaz napravili.i sad ponovo cemo vaditi nalaze i kod doktora u Zg cemo otici po misljenje.prag nam je jedina solucija.al me ubija vise u pojam zasto ne dolazi do trudnoce zar je moguce da je neli pr do embrija.jer mi to nije jasno.sad pocinjem sumnajt da nije i do mene neki prob.a svi nalazi uredni do sada
Wau
Pozdraav curke 😁 grizli, kako si? I kod nas bubamara nosi sreću, a smrdljivko pare, ali trenutno se nadam da sve beštije nose sreću 😂😂
Mene je sinoć gadno štrecalo u trbuhu, oko jajnika, lijevog i desnog. Nije bilo punkcije, dr. rekla da je transfer prošao super pa mislim da nije od toga. Prijavljujem i bolne (.Y.) od jutros 😎
Ema, meni jutros isto teško bilo staviti utrić, nemam ti ništa pametno za reći jer nisam nikad pratila cerviks.
Soyseka, diiiivno 😍😍😍😍 čestitam 🥰
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bok cure, nova sam na forumu ali pratim sve ☺️. Zanima me je li neka od vas isla na ICSI u Cito kod dr. Poljaka? Kakav vam je protokol dao? jer bi mi na jesen u postupak, a na ljeto bi skupljala sve pretrage. Zna li netko sto mi sve treba i gdje ste to vadili uglavnom da vec krenem lagano?
Hvala vam unaprijed.
Sta nije dr rekao koje nalaze trebas?trebas papa test,hiv,sifilis,krvna grupa,hepatitis sve,spermogram muz,krvnu sliku obicnu kks,prohodnost jajovoda,brisove sve,hormone sve i stitnjaca....kako te pustio u postupak bez nalaza🙄
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
MakiSt sad vidim da si napisala da si bila na kozultacijama...nalazi svi dobri?
Lh 8.3
🤞🤗
Mislim da je PGD realna opcija u slučaju osoba koje stalno imaju spontane - a nemaju dijagnozu. Marijaiva ja na vašem mjestu ne bih išla više u postupke bez toga, svakako će se povećati broj postupaka na teret HZZO (barem obećavaju), pa bi ti to trebao biti definitivno korak, da ih tražiš PGD, morali bi ti odobrit. Koliko sam upratila, imate još dvije blastice i to je to? Naravno, najbolje bi bilo da ti se sad prime te bebice, odnosno posljednji mohikanci, i da zaboraviš na sve što te godinama morilo.
Kengu ja sam bila i privatno i u bolnici, mislim da si jako dobro i objektivno sve opisala. Sve ovisi o dijagnozi para. Moja je recimo isto kompleksna, ali za sad sam zadovoljna u Petrovoj, nikad ne čekam dugo, svi su ljubazni, ne štede na mojim lijekovima, imamo anesteziju, rade vikendom i blagdanima.. samo fali zera sreće. Tek sam ispucala 2 stimulirana, ali znam kad sve ispucam da bih išla u Podobnik, isključivo radi moje dijagnoze.
Da jos 2 blastice...
Ne namjeravam nakon tog u postupke, a to s povecannem broja postupaka.. Obecali su pocetkom godine eto vec ide 6 mj ni govora o tome🤔
No iskreno umorna sam ja vise od sveg tako da sad kak bude nemam vise snage za nove simulacije...
Nikitta kod kojeg si dr u Petrovoj?
Lh 8.3
🤞🤗
Evo da javim kako je prošlo na konzultacijama kod dr. D.
Dakle, meni je doktorica fantastična!
Pregledala je svu dokumentaciju koju sam imala iz prethodnih postupaka. Muza je poslala urologu a ja bih trebala napraviti novi Papa test, vitamin D i TORCH.
Pitala me kakvo je objašnjenje u prijašnjoj klinici za tako malu fertilizaciju s obzirom na to da je kod mene sve ok.
Nemam objašnjenja, jer se svaki put nonšalantno prešlo preko nekog detaljnog objašnjenja.
Puna sam neke pozitive, bas mi je sjela pa kako god da se dalje bude odvijalo. Jasno mi je da nije sve ni u njihovim rukama ali od 20 stanica dobiti samo tri prosječna embrija, trebalo bi se i zapitati malo. Definitivno mi je rekla da će mi promijeniti stimulaciji, ići ćemo s dugim protokolom, bez orgalutrana koji sam do sad uzimala.
Ako ni ovaj put ne uspije s punom stimulacijom, htjela bi pokušati i s blagom pa da vidimo kako bi to išlo.
Najprije je htjela da napravim kariogram ali je odustala za sad pa vidjet ćemo. Planiramo u postupak u 6. mjesecu ako sve bude kako treba.
Šokirala se kad je vidjela koliko primjeraka briseva imam 😂
Sve u svemu, ona meni odgovara. Nije hladna kao Š. , može se s njom razgovarati i to mi pase 👍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo da javim kako je prošlo na konzultacijama kod dr. D.
Dakle, meni je doktorica fantastična!
Pregledala je svu dokumentaciju koju sam imala iz prethodnih postupaka. Muza je poslala urologu a ja bih trebala napraviti novi Papa test, vitamin D i TORCH.
Pitala me kakvo je objašnjenje u prijašnjoj klinici za tako malu fertilizaciju s obzirom na to da je kod mene sve ok.
Nemam objašnjenja, jer se svaki put nonšalantno prešlo preko nekog detaljnog objašnjenja.
Puna sam neke pozitive, bas mi je sjela pa kako god da se dalje bude odvijalo. Jasno mi je da nije sve ni u njihovim rukama ali od 20 stanica dobiti samo tri prosječna embrija, trebalo bi se i zapitati malo. Definitivno mi je rekla da će mi promijeniti stimulaciji, ići ćemo s dugim protokolom, bez orgalutrana koji sam do sad uzimala.
Ako ni ovaj put ne uspije s punom stimulacijom, htjela bi pokušati i s blagom pa da vidimo kako bi to išlo.
Najprije je htjela da napravim kariogram ali je odustala za sad pa vidjet ćemo. Planiramo u postupak u 6. mjesecu ako sve bude kako treba.
Šokirala se kad je vidjela koliko primjeraka briseva imam 😂
Sve u svemu, ona meni odgovara. Nije hladna kao Š. , može se s njom razgovarati i to mi pase 👍
Da u taj dugi protokol sam ja Isla privatno, pocela 21dc sa superfac sprejom u nos, pa sa mengom stimulacija... To mi bilo tak smijesno kazem ja muzu ajme Sta jos necu koristiti, te smrkaj te guraj te pikaj😂😂😂
Nikitta i da znas da smatram da je u Zg Petrova najkompletnija bolnica za MPO. Osim nedostatka vremena ne vidim mane. Ima vise doktora i svi su vise manje islusnjare, rade vikendom, imaju love jer su kbc Zagreb. Oni su zacetnici MPO. Steta da nemaju urologa inhouse za ove kao ja ;)
Wau, ajd pliz ponovi koliko si transfera imala i kakvih embrija?
Sortiraj odgovore
Najstariji