Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    08. Svibanj 2019. 17:16

Grizli već te i testovi vole, sve je na tvojoj strani, neka budu pozitivni od prvog  🤞🤞

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    08. Svibanj 2019. 17:39

Marijaiva isla sad vidit da sto sam ja narucila tolike kad mi nece trebat. 😂😂😂 Kokos bahata sam danas! Dodje mi da odmah pocnem pisat po njima. Al evo ako bude i jedan od njih pozitivan ostatak saljem vama sa foruma kome budu trebali!
    Sunshine jeeej dobila sam prvu followericu jos malo i bit cu ko kardašijanke. Sala mala... Znas kako kazu zajedno smo jace!
    Luca osobno nisam dozivila da na kbc Ri sparaju jer uvijek dobijemo dovoljno lijekova nikad mi se nije dogodilo da ustezu. Mislim da je svima njima sa humane strane isto tako zelja da mi uspijemo. Bar sam kod ovih u Ri dobila takav dojam. Ljudi rade tamo doslovno 360 dana na godinu. Da super udobno mi je bilo u cekaonici od beta plus i ici u wc sa koznom foteljom i sigurna sam da bi mm uzivao tamo dat uzorak a ne u wc 1x2m, hladnom i nikakvom, al na kraju balade ako je to cijena koju "moramo" platiti za bebu potpisujem. Meni se recimo dogodilo da na pocetku naseg puta sam trazila misljenje na kbc i 4 privatne klinike. Profa na kbc kod koje sam dosla iskreno mi se pokazala kao najiskrenija od svih njih i shvatila je moje rijeci umorna sam od pokusavanja, slavljenja plusica i prolivanja suza i krvi 20 dana kasnije. Od privatnika sam dobila odgovore - prerano radite testove, losa sreca vas je snasla, pokusavajte spontano jos 6 mjeseci pa se javite ako ne uspije i jedan mail bez odgovora na upiti samo uz obavijest da se javim za konzultacije jer da mj bez toga ne mogu pomoc.
    Lilypie nisam bila u postupku u beta plus al sam bila na histero. Jako brzo odgovore i jako su drugi svi tamo imala sam osjecaj da sam u nekom salonu za uljepsavanje a ne u klinici iskreno. Jesu ti napisali kod kojeg dr si? 

Grizli
    08. Svibanj 2019. 17:40

E da Lilypie jedino sto me zasmetalo je da dr mi je krivo napisala prezime na nalazu. U potpunosti krivo. Imam 2 prezimena i ona je napisala samo jedno i to krivo skroz pa sam tek kad sam doma dosla to vidila i zvala da mi isprave i posalju nalaz na mail jer ne mogu dalje s nalazom na kojem pise krivo prezime mi. Kuzim da je to neka sitna greska al morali bi paziti na takve stvari. Krivo su me i oslovljavali cijelo vrijeme, al dobro vecina ljudi tako cita moje prezime pa sam navikla al kad je recimo na kbc rijeka sestra nova krivo mi procitala prezime embriologica, doktorica i druga sestra su odmah reagirale i ljutila se dr na nju da to vise nikad ne smije napraviti. Malo mi je bilo to bezveze da su tako reagirale al embriologica mi je objasnila da one moraju svako nase ime i prezime 2 puta provjeravati jer da ne mogu dopustiti pogresku si. 

08. Svibanj 2019. 17:41

Luca87

Grizli

Samo da se nadovezem kad si kod privatnika sve smo odusevljene sto nam se posvete al realno imaji mozda 30 puta manje ljudi pa i vise vremena + njima ide zarada od asih postupaka a u bolnicama nazalost dr rade za zbilja male place kad se vidi koliko posla moraju obaviti. Meni osobno uopce nije vazno dal taj doktor sjediti samnom i pricat 45 minuta ili ce na kbc-u pricat samno 5 minuta bitno mi je da dobim odgovore na pitanja koja imam i da osjetim da imaju ljudski odnos prema meni. Danas ova dr full mlada i iskreno ne znam dal bi joj vjerovala da nije bila tako draga, pazljiva i bas puna obzira. Dok smo cekali da embriologica potvrdi da je embrij izasao iz cjevcice na ekranu mi je pokazivala embrij i jos mu tepala. Dok drugi dr je uvijek na et hlada i obavi to ko da gumu na autu mjenja. Samim pristupom mi ladje onda potonu, a sad su mi samo narasle nade. Mislim da kad je sudje je sudjeno i da je samo pitanje tko ce pogoditi dobitnu nam kombinaciju.
    Sunshine inace citam bas da je magnezij odlican za implantacijsko razoblje tako da ga ja od danas pocinje piti na dnevnoj bazi.
    A mene ocito prati neka luda sreca ovih dana. Narucila prije svega par dana preko wish testove nove da imam za ovaj ciklus i danas mi vec dosao paket, postar mi ga ostavio ispred vrata ko da je znao da necu stic po njega u postu iducih dana + unutra u paketu mi bile i posidice za mokracu da ne moram pislit u plastivne case. A ja mislila da ce stic tek tamo negdje koji dan prije bete jer sam ih kasno narucila.

Meni osobno nije bitno da me iko mazi 😄, to će muž, treba mi doktor House 😉. Ali sam svjesna u kakvim nam je zdravstvo problemima ( i sama sam zdravstveni djelatnik druge specijalnosti), pa me čisto interesiralo dali je štednja u vidu stimulacija i opreme na najjače i na tim odjelima. Drago mi je čuti da niste osjetile neku razliku i da ona ne postoji. A da treba pravi trenutak pogoditi, naravno, bilo bi super da su nam doktori čarobnjaci s čarobnim štapićima, ali nisu…Uz njihovu pomoć, priroda i dalje čini po svome i bude onako kako ona odluči

APSOLUTNO nema nikakvog skrtarenja u bolnicama.. Nista vise nisam privatno kupilia nego sto sam u bolnici dobila... 

08. Svibanj 2019. 17:54

marijaiva

Luca87

Grizli

Samo da se nadovezem kad si kod privatnika sve smo odusevljene sto nam se posvete al realno imaji mozda 30 puta manje ljudi pa i vise vremena + njima ide zarada od asih postupaka a u bolnicama nazalost dr rade za zbilja male place kad se vidi koliko posla moraju obaviti. Meni osobno uopce nije vazno dal taj doktor sjediti samnom i pricat 45 minuta ili ce na kbc-u pricat samno 5 minuta bitno mi je da dobim odgovore na pitanja koja imam i da osjetim da imaju ljudski odnos prema meni. Danas ova dr full mlada i iskreno ne znam dal bi joj vjerovala da nije bila tako draga, pazljiva i bas puna obzira. Dok smo cekali da embriologica potvrdi da je embrij izasao iz cjevcice na ekranu mi je pokazivala embrij i jos mu tepala. Dok drugi dr je uvijek na et hlada i obavi to ko da gumu na autu mjenja. Samim pristupom mi ladje onda potonu, a sad su mi samo narasle nade. Mislim da kad je sudje je sudjeno i da je samo pitanje tko ce pogoditi dobitnu nam kombinaciju.
    Sunshine inace citam bas da je magnezij odlican za implantacijsko razoblje tako da ga ja od danas pocinje piti na dnevnoj bazi.
    A mene ocito prati neka luda sreca ovih dana. Narucila prije svega par dana preko wish testove nove da imam za ovaj ciklus i danas mi vec dosao paket, postar mi ga ostavio ispred vrata ko da je znao da necu stic po njega u postu iducih dana + unutra u paketu mi bile i posidice za mokracu da ne moram pislit u plastivne case. A ja mislila da ce stic tek tamo negdje koji dan prije bete jer sam ih kasno narucila.

Meni osobno nije bitno da me iko mazi 😄, to će muž, treba mi doktor House 😉. Ali sam svjesna u kakvim nam je zdravstvo problemima ( i sama sam zdravstveni djelatnik druge specijalnosti), pa me čisto interesiralo dali je štednja u vidu stimulacija i opreme na najjače i na tim odjelima. Drago mi je čuti da niste osjetile neku razliku i da ona ne postoji. A da treba pravi trenutak pogoditi, naravno, bilo bi super da su nam doktori čarobnjaci s čarobnim štapićima, ali nisu…Uz njihovu pomoć, priroda i dalje čini po svome i bude onako kako ona odluči

APSOLUTNO nema nikakvog skrtarenja u bolnicama.. Nista vise nisam privatno kupilia nego sto sam u bolnici dobila…

Bas sam Isla racunati kad sam privatno kupovala lijekove Potrosila sam oko 8000kn..i toliko sam i u bolnici dobivala, nista manje lijekova... I nista manje ultrazvuka tj. Folikulometrija...

• Blacky89
    08. Svibanj 2019. 20:16

Grizli držim 🤞 na najjače da se mrva uhvati 🤞🍀💓  vidiš da te ovaj ciklus bas prati sreća 👏🏼 Očekujem veeeeliki plus 😊
    Sunshine, jesi nahranila kućnog ljubimca? 😂😂😂

Lilypie
    08. Svibanj 2019. 20:44

Grizli

E da Lilypie jedino sto me zasmetalo je da dr mi je krivo napisala prezime na nalazu. U potpunosti krivo. Imam 2 prezimena i ona je napisala samo jedno i to krivo skroz pa sam tek kad sam doma dosla to vidila i zvala da mi isprave i posalju nalaz na mail jer ne mogu dalje s nalazom na kojem pise krivo prezime mi. Kuzim da je to neka sitna greska al morali bi paziti na takve stvari. Krivo su me i oslovljavali cijelo vrijeme, al dobro vecina ljudi tako cita moje prezime pa sam navikla al kad je recimo na kbc rijeka sestra nova krivo mi procitala prezime embriologica, doktorica i druga sestra su odmah reagirale i ljutila se dr na nju da to vise nikad ne smije napraviti. Malo mi je bilo to bezveze da su tako reagirale al embriologica mi je objasnila da one moraju svako nase ime i prezime 2 puta provjeravati jer da ne mogu dopustiti pogresku si.

Tražila sam da me naruce kod dr. Dmitrovic. Kod nje bi trebala biti. Javit ću sutra kakvi su prvi dojmovi 😊

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

sunshine25
    08. Svibanj 2019. 20:55

Blacky89

Grizli držim 🤞 na najjače da se mrva uhvati 🤞🍀💓 vidiš da te ovaj ciklus bas prati sreća 👏🏼 Očekujem veeeeliki plus 😊
    Sunshine, jesi nahranila kućnog ljubimca? 😂😂😂

Daa, i desert je dobio 😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Grizli
    08. Svibanj 2019. 21:24

Backy hvala! 🙏
    Lilypie javi svakako i sretno!
    Sunshine kod nas kazu da smrdljivac donosi novce u kucu gdje ostane preko noci! A bubamara da nosi srecu 🤔. Kako good samo da donese sreće! Ako otkrijes da je tajna u marinu javi nakrcam si ja kucu s njima. 

08. Svibanj 2019. 21:35

Grizli

Backy hvala! 🙏
    Lilypie javi svakako i sretno!
    Sunshine kod nas kazu da smrdljivac donosi novce u kucu gdje ostane preko noci! A bubamara da nosi srecu 🤔. Kako good samo da donese sreće! Ako otkrijes da je tajna u marinu javi nakrcam si ja kucu s njima.

Ma mos mislit.. Poslu cijelu godinu ih ganjala po terasi i kuci.. Osim smrada nikakve koristi 😂😂😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.