Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    06. Lipanj 2019. 08:59

Da li ste vadile AMH? Kakve su vam vrijednosti? Ja ovaj mjesec vadila i vrijednosti su niske,vrijednost je 0.937 a interval je 0.71-7.5.
    Sada čitam po netu da te vrijednosti mogu svaki ciklus biti različite,a ja ovaj mj imala jedan folikul,mozda je zato tako nisko.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    06. Lipanj 2019. 09:02

Čitam vas svaki dan.cure koje imate minus glavu gore,a plusičima sretno.
    Grizli nemoj nas napustiti,lijepu trudnoću ti želim.
    Komentirale ste skupljanje novčića za postupke,ja sam isto za takve stvari,trebamo si međusobno pomagati😘

Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• roza1308
    06. Lipanj 2019. 09:05

Vaki samo pozitivno... Cekamo FET puni optimizma a ako slucajno ne bude xemo nesto smislit. Puno nas je tu, necemo jedna drugu oatavit na cijedilu...
    Simba i meni je to nas bzvz, ja sam bila na 3 inseminacije i mogla sam ih jos 10 proc kad mi ne djeluju. Nadam se da xe se zakon prominit uskoro, ovo je bas malo postupaka sto daju.
    DorisOs, neznam ni sama sta bi ti rekla. Moguce je da je rano jer neznamo kakvi su embriji vraceni.. Grizli ce ti tu bolje pomic. 🤞🤞🤞 da se ujutro pojavi crtica

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 09:05

ruška

Da li ste vadile AMH? Kakve su vam vrijednosti? Ja ovaj mjesec vadila i vrijednosti su niske,vrijednost je 0.937 a interval je 0.71-7.5.
    Sada čitam po netu da te vrijednosti mogu svaki ciklus biti različite,a ja ovaj mj imala jedan folikul,mozda je zato tako nisko.

Ja sam ga vadila i meni je dobar, ali čitala sam neki dan neznam jel ovdje ili u grupi neplodnost iskustva i znam da je netko posao da to može varira ti ovisno o stresu i još dosta čimbenika.. Isto tako znam jednu curu koja ima jako nizak amh i trosila je čuda i čudesa i dobila 12js,na kraju 5 blastica, dvije vraćene i trudna je BLIZANCI 🤗

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 09:09

roza1308

Vaki samo pozitivno… Cekamo FET puni optimizma a ako slucajno ne bude xemo nesto smislit. Puno nas je tu, necemo jedna drugu oatavit na cijedilu…
    Simba i meni je to nas bzvz, ja sam bila na 3 inseminacije i mogla sam ih jos 10 proc kad mi ne djeluju. Nadam se da xe se zakon prominit uskoro, ovo je bas malo postupaka sto daju.
    DorisOs, neznam ni sama sta bi ti rekla. Moguce je da je rano jer neznamo kakvi su embriji vraceni.. Grizli ce ti tu bolje pomic. 🤞🤞🤞 da se ujutro pojavi crtica

Taman sam dobila otpusno pismo iz bolnice.. I stvarno sam očekivala kod muža bar malo bolje nakon svih terapija. Oligoasthenoteratozoospermija i ja da idem na inseminaciju?????

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Lipanj 2019. 09:10

Evo cekam red za betu vadit!
    Nego recite mi jel itko od vas pio Vrkutu dali smim posto pijem eutirox za stitnjacu a sad bi mibodma ovaj ciklus u priridni postupak tako smo se dogovorile ako ovo ne uspije jer dugo cekat do jeseni amh mi nizak!
    Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Grizli
    06. Lipanj 2019. 09:15

DorisOs zao mi je da je minus. Nadam se da ce te neki plusic kroz 2-3 dana ipak iznenaditi.
    Simba nazalost ko nije kandidat za inseminacije nema pravo nikakve "naknade" u obliku drugih postupaka. Mozda eventualno neki od privatnika koji ima dio postupaka preko hzzo bi pristao da on vodi to kao inseminaciju a da se nadoplati zapravo ostalo sto treba s time da to ne moze nikako kombinirat za zene koje nemaju jajnike naprimjer. Mi nismo bili kandidati za inseminacije i propale su nam. I zao mi je da barem onda to ne iskoriste za druge cure koje jesu kandidati al eto u pauzi su izmedju stimulacije. Jest da je njihova uspjesnost mala al postoji sansa.
    Ruska amh zna biti snizen nakon stimuliranog postupka i treba nekoliko mjeseci da se vrati u prvotnu vrijednost. To je normalno da on seta. Ti po ovom imas smanjenu plodnost al nije alarmantno ako su js kvalitetne. Bolje je cak dobiti manji broj js pa da su kvalitetne, jer bilo je tu situacija di su cure dobile uzasno puno js pa sve bile lose i ostale bez transfera prakticki. Tako da vazno je da ima js i da reagiras na stimulaciju. Meni je isto smanjena plodnost pa sam u zadnjoj stimulaciji dobila 8js od toga 3 blastice i meni je to izvrstan rezultat bio i eto zadnja 3.blastica bila najuspjesnija eto raste mi u trbuhu i vec pomalo zajebava 😁 (mucnine, nesanica isl) 

• ruška
    06. Lipanj 2019. 09:17

Simba

ruška

Ja sam ga vadila i meni je dobar, ali čitala sam neki dan neznam jel ovdje ili u grupi neplodnost iskustva i znam da je netko posao da to može varira ti ovisno o stresu i još dosta čimbenika.. Isto tako znam jednu curu koja ima jako nizak amh i trosila je čuda i čudesa i dobila 12js,na kraju 5 blastica, dvije vraćene i trudna je BLIZANCI 🤗

Da pročitala sam i ja da taj hormon moze varirati svaki ciklus.

Poliklinika Škvorc
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    06. Lipanj 2019. 09:22

Grizli

DorisOs zao mi je da je minus. Nadam se da ce te neki plusic kroz 2-3 dana ipak iznenaditi.
    Simba nazalost ko nije kandidat za inseminacije nema pravo nikakve "naknade" u obliku drugih postupaka. Mozda eventualno neki od privatnika koji ima dio postupaka preko hzzo bi pristao da on vodi to kao inseminaciju a da se nadoplati zapravo ostalo sto treba s time da to ne moze nikako kombinirat za zene koje nemaju jajnike naprimjer. Mi nismo bili kandidati za inseminacije i propale su nam. I zao mi je da barem onda to ne iskoriste za druge cure koje jesu kandidati al eto u pauzi su izmedju stimulacije. Jest da je njihova uspjesnost mala al postoji sansa.
    Ruska amh zna biti snizen nakon stimuliranog postupka i treba nekoliko mjeseci da se vrati u prvotnu vrijednost. To je normalno da on seta. Ti po ovom imas smanjenu plodnost al nije alarmantno ako su js kvalitetne. Bolje je cak dobiti manji broj js pa da su kvalitetne, jer bilo je tu situacija di su cure dobile uzasno puno js pa sve bile lose i ostale bez transfera prakticki. Tako da vazno je da ima js i da reagiras na stimulaciju. Meni je isto smanjena plodnost pa sam u zadnjoj stimulaciji dobila 8js od toga 3 blastice i meni je to izvrstan rezultat bio i eto zadnja 3.blastica bila najuspjesnija eto raste mi u trbuhu i vec pomalo zajebava 😁 (mucnine, nesanica isl)

Hvala grizli😘

Poliklinika Škvorc
    1.Beta 14dnt 1042

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 09:33

Grizli

Grizli kažeš da se mijenjamo... Hhahhaha.. Ja dam nekome 4inseminacije svoje pa ako uspije meni vrati ali 4 stimulirana...cure ja ovih dana mislim da sam poludila.. Doslovno u roku pola sata i plačem i smijem se.. A sutra kada se sjetim bete nije mi dobro..odmah me počne u zeludcu frkati..čak razmišljam da sam možda pogriješila sa bolnicom

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.