Cure koliko po vama ima logike uz estrofem uzimati i orgalutran sprice, jer moja doktorica kaže da je to neophodno kako nebi došlo do ovulacije, iz tog razloga oce biti sigurna i politika bolnice da je orgalutran neophodan??! Pokušala sam ga na sve načine izbjeći, ali ona kaže da ne dolazi u obzir!
Pitanje! Smije li se 11. dt naglo skinuti s progesterona ili ga treba uzimati do 14. dt? Negdje sam pročitala da bi ga trebalo uzimati, bez obzira na ishod, još neko vrijeme! Hm?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima 🙂 vidim da su neke stare cure još aktivne, neke me se možda sjećaju.
Svratih samo da vas pozdravim i ulijem nadu novima. Znači nakon 5 godina pokušavanja, hrpe nalaza i dijagnoza i neuspjeha IVF-a koji me slomio do dna… odma mjesec nakon nekim čudom sam i ja dočekala svoj dugo željeni plus, znači potpuno prirodno unatoč lošim dijagnozama. Sad brojim sitno do dana kad ću svoj paketić napokon zagrliti! 😍
Želim vam svima puno sreće da što prije doživite isto! 😘
Sjećamo, sjećamo.... uživajte i sretno!!!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nada88 iskreno ne shvacam zasto oboje. Povise vrijednosti estradiola od pocetka ciklusa sprijecavaju ovulaciju, orgalutran sprijecava preranu ovulaciju tako da ne razumim cemu orgalutran ako nema ovulacije. Jesi njih pitala cemu sve to? Jel imas inace kozda rane ovulacije?
Srećice divno, divno. Sigurno te sad vec smeta sve i vrijeme i trbuh i nestrpljiva si oko upoznavanja. Sretno!
Cure sta vi kazete jos nisam dobila ne boli a nibposlje vise nije bilo smedjkastog kad sam isla n wc ah taj strah ☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure sta vi kazete jos nisam dobila ne boli a nibposlje vise nije bilo smedjkastog kad sam isla n wc ah taj strah ☹
Koji danas dan?
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Kako ste se lipo raspricale danas... Imala sam 5 steanica za nadoknadit 😀. Ja sam za scaku inicijativu pomoci, sa i bez udruge. Sta god se dogovorite. Toliko mi se cini da vas sce znam iako nosam dugo na forumu da mislim da ni ne triba udruga.
Bela nazalost nedobivanje menstruacije u postupku nista ne znaci. Netko dobije pod terapijom netko ne. Ja ti drzim fige da ti test dobije crte i beta bude kako treba. Ovo s menstruacijom ti je toliko individualno i razlicito da ti nitko sad ne moze ni reci jel ti to nesto krenulo ili nije. Ja u prvom postupku nisam dobila dok nisam prestala terapiju pa nakon 3 dana. U drugom se ne sjecam, a u trecem mi je dosla i prije testa. Pricam o neuspjesim. Znaci nema tu pravila. Onda pak u uspjesnom sam imala jedan kao odljev krvi na 9dnt, to je kao da je iz mene izasla mala salica za kavu krvi i nakon toga nista, samo kos dva tri brisanja roskasto na papiru. Ja sam mislila da je menstruacija, ali nije bila. I aj sad ti u postupcima znaj sta znaci krv.
Bela nazalost nedobivanje menstruacije u postupku nista ne znaci. Netko dobije pod terapijom netko ne. Ja ti drzim fige da ti test dobije crte i beta bude kako treba. Ovo s menstruacijom ti je toliko individualno i razlicito da ti nitko sad ne moze ni reci jel ti to nesto krenulo ili nije. Ja u prvom postupku nisam dobila dok nisam prestala terapiju pa nakon 3 dana. U drugom se ne sjecam, a u trecem mi je dosla i prije testa. Pricam o neuspjesim. Znaci nema tu pravila. Onda pak u uspjesnom sam imala jedan kao odljev krvi na 9dnt, to je kao da je iz mene izasla mala salica za kavu krvi i nakon toga nista, samo kos dva tri brisanja roskasto na papiru. Ja sam mislila da je menstruacija, ali nije bila. I aj sad ti u postupcima znaj sta znaci krv.
Ja nikada pod terapijom nisam dobila dok nisam prestala sa svime, cca 5dana..ali nema pravila svaka žena je drugačija, i svaka stimulacija drugačije utječe a i kod prirodnih trudnoća ni jedna nije ista
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji