Ideja za fond je super, ali znate kako to zna biti, nemas uvid u poteosnju pa jos nek netko optuzi voditelja fonda. Ne znam tko ce biti tako hrabar da to vodi, ali sto se uplate tice ja sam za. Samo dobro to treba osmisliti. Pa onda kako odluciti stvarno kome dati ako se prijavi vise zena pa nek se javi neka koja je beskrupulozna, a nas izmulja da bas ona treba... bas malo zajebano.
Grizli a kako je prerano FeT ako tako brzo procuri, ne bi li ako je rano menga jos malo kasnije dosla jer ispada da je od ‘ovulacije’ proslo samo 7 dana i jos je pod terapijom. Ja bih rekla prije da nesto s progesteronom nije kako treba, kako je tako brzo pao?
Vaki, MarijaIva, Maja555žao mi je za negativne testove i bete.. odtugujte, odplačite i idemo dalje, nema odustajanja!! 😘 Sve smo uz vas! 🤗
Ja jutros imala aspiraciju - 17js 😊😊 🤗
Sutra će nas zvati da nam kažu koliko ih se oplodilo i što i kako dalje..od terapije sam dobila standardno kod Škvorca što se dobije..decortin (2x1), aspirin (1x1), folacin (1x1) i utrogestane (3x2).
Piše mi u nalazu da je endometrij 9.4mm, njega nije ništa komentirao, jel to po vama ok za 12dc?
Na kraju mi sestra rekla da razmislimo o embrioglue, ima li koja od vas iskustva s tim i preporučate li uzeti?
I da..jedna bitna novost - kod Škvorca se više ne plaća anestezija 🙂
Ti si onda bila samnom u sobi jutros,ja sam bila ona izbedirana,prva na redu,tak da oprosti sto nisam niti a rekla jer nije mi bglo do nicega,jedva sam cekala da odem odande,samo ne znam jepi li ti ona zadnja ili druga na redu bila 🙄
Sa mnom su bile jutros dvije cure i pričale smo sve zajedno..možda si ti otišla prije nego sam ja došla..ja sam ušla tamo oko 8:20..
A da,ja sam u 8 izasla iz sobe tak nesto,onda smo se mimoisle
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Karla lijepa brojka. Zelim ti sto vise oplodjenih js. Malo bi bilo dobro da podebljas taj endometrij iako kazi da ke sve preko 7 ok, al idealno kao u vrijeme ovulacije 10-14mm ako se ne varam. Moram provjeriti. Al nisi dalkeo od toga pa stignes nadokanditi. Sta imas neku autoimunu bolest kad si dobila decortin 2x1? Za embrioglue sam ja cula na vise mjesta da je to bacanje novaca, no ako kod nekog ima barem placebo efekt ond vrijedi probati.
Hani lijepa inicijativa, al Zakonski jako zeznito je voditi Fond zo to prvo treba angazirat nekog odvjetnika jer stvar zna biti zajebana. Al d bilo kojoj treba odmah bi uskocila sa pomoci.
Kengurice mislim da kod nje je slucaj kao i kod zena u stimulaciji kad zbog umjetnih hormona krene lucenje progesterona u tijelu prerano onda i nastupi menga ranije. Zato sam i pitala dal su kad probali prirodni fet kako ti sinteticki hormoni ne bi utjecali na ciklus.
Nikita znaci jos se nisi sredila od stimulacije? 🤔 Mouda zbilja da trazis vadjenje progesterona 7 dana nakon ovulacije cisto za provjeru. Meni pregled 10.6. i dalje hodocastim nocu, al sam onda preko dana skomirana.
Pozdrav svima 🙂 vidim da su neke stare cure još aktivne, neke me se možda sjećaju.
Svratih samo da vas pozdravim i ulijem nadu novima. Znači nakon 5 godina pokušavanja, hrpe nalaza i dijagnoza i neuspjeha IVF-a koji me slomio do dna... odma mjesec nakon nekim čudom sam i ja dočekala svoj dugo željeni plus, znači potpuno prirodno unatoč lošim dijagnozama. Sad brojim sitno do dana kad ću svoj paketić napokon zagrliti! 😍
Želim vam svima puno sreće da što prije doživite isto! 😘
Evo sad kad sam isla piskiti nit ali nit tanka skroz smedjkastog blidog mislim da cu garant dobit i da necu ni docekat ujutro test ni betu ☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo sad kad sam isla piskiti nit ali nit tanka skroz smedjkastog blidog mislim da cu garant dobit i da necu ni docekat ujutro test ni betu ☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ideja za fond je super, ali znate kako to zna biti, nemas uvid u poteosnju pa jos nek netko optuzi voditelja fonda. Ne znam tko ce biti tako hrabar da to vodi, ali sto se uplate tice ja sam za. Samo dobro to treba osmisliti. Pa onda kako odluciti stvarno kome dati ako se prijavi vise zena pa nek se javi neka koja je beskrupulozna, a nas izmulja da bas ona treba… bas malo zajebano.
Grizlia kako je prerano FeT ako tako brzo procuri, ne bi li ako je rano menga jos malo kasnije dosla jer ispada da je od ‘ovulacije’ proslo samo 7 dana i jos je pod terapijom. Ja bih rekla prije da nesto s progesteronom nije kako treba, kako je tako brzo pao?
E bas to.. Nazalost netko moze smuljati da nema ili ni ne ici u postupak tj ici u bolnicu a pokupit pare ma joj svega ima.. I s tim fondovima isto znamo kako to funkcionira... Tko zna kud bi novci otisli🙄
Karla lijepa brojka. Zelim ti sto vise oplodjenih js. Malo bi bilo dobro da podebljas taj endometrij iako kazi da ke sve preko 7 ok, al idealno kao u vrijeme ovulacije 10-14mm ako se ne varam. Moram provjeriti. Al nisi dalkeo od toga pa stignes nadokanditi. Sta imas neku autoimunu bolest kad si dobila decortin 2x1? Za embrioglue sam ja cula na vise mjesta da je to bacanje novaca, no ako kod nekog ima barem placebo efekt ond vrijedi probati.
Hani lijepa inicijativa, al Zakonski jako zeznito je voditi Fond zo to prvo treba angazirat nekog odvjetnika jer stvar zna biti zajebana. Al d bilo kojoj treba odmah bi uskocila sa pomoci.
Kengurice mislim da kod nje je slucaj kao i kod zena u stimulaciji kad zbog umjetnih hormona krene lucenje progesterona u tijelu prerano onda i nastupi menga ranije. Zato sam i pitala dal su kad probali prirodni fet kako ti sinteticki hormoni ne bi utjecali na ciklus.
Nikita znaci jos se nisi sredila od stimulacije? 🤔 Mouda zbilja da trazis vadjenje progesterona 7 dana nakon ovulacije cisto za provjeru. Meni pregled 10.6. i dalje hodocastim nocu, al sam onda preko dana skomirana.
Grizli ne spavaš po noći?? Kako to??? Ja recimo nemogu duže od 6 spavati, nema šanse.. Inače ono natjeram se probuditi u pola 8,ali volim spavati... I zadnji puta mi se jako spavalo, vjerojatno jer bio utrogestan+duphaston... Ili jer se beta jako rano počela lučiti
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba ja vec imam veliku betu, progesteron uzimam kroz crinone gel. I prvi postipak mi se od njega spavalo nesnosno, a ovaj put od pocetka primjene odmah par dana nakon ovulacije a prije fet-a pocela sam imat problema sa spavanjem. Budim se u 5 najkasnije 6, a inace me budilica budila u 7.30 i jedva bi se dizala. Al zato nakon rucka oci mi klonu oduzme me umor al bas fizicki umor ne samo san.
Sortiraj odgovore
Najstariji