Cure sta vi kazete jos nisam dobila ne boli a nibposlje vise nije bilo smedjkastog kad sam isla n wc ah taj strah ☹
Koji danas dan?
Grizli Danas mi je 29 dan ciklusa a od transvera 13 dan sutra 14 kad trebam i dobit tako da vise neznam sta mislit ne boli nista pa eto akone procurim ujutro testic i beta Kongerica da tu si u pravu bitno se ne zamarat i drago mi da si nam kazala svoje iskustvoo da sve je svaki put drugacije hvala vam vure svima i mislit fu pozitivno i do jutra se nadat ,🙏 i molit🙂❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pitanje cure,da li je koja morala uzimat utrice poslje negativne punkcije,dok mi je prepisao 10 dana 2put po 2,pa mi to nekak previse i tlaka jbn,mogu li ja to skratit na bar 6 dana?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Pitanje cure,da li je koja morala uzimat utrice poslje negativne punkcije,dok mi je prepisao 10 dana 2put po 2,pa mi to nekak previse i tlaka jbn,mogu li ja to skratit na bar 6 dana?
Nije bilo punkcije ili nije dobro prošlo, pa ne vidim zašto da nastavis.. Ali sigurno ima cure koje znaju.. Ja to prvi puta čujem
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ne jer ces procurit prije vremena mora se ispostovat ciklus.jer cim stanes progesteron padne i dobijes
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Naravno cure, podrzavam i sudjelujem u bilo kakvoj organiziranoj pomoci
Karla cestitam na odlicnoj brojci!!! Zelim ti sto vise oplođenih js!!!!
Srećica predivno, zelim ti lagan porod, uzivaj u bebici!!
Ne jer ces procurit prije vremena mora se ispostovat ciklus.jer cim stanes progesteron padne i dobijes
Nisu nasli jajnu stanicu kuzis al svejedno mi je propisan pa to ne kuzim,nisam nikad imala takvu situaciju
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nisu nasli jajnu stanicu kuzis al svejedno mi je propisan pa to ne kuzim,nisam nikad imala takvu situaciju
U mom prvo postupku bilo je 14js al su bile nezrele. samo 4 su isle na icsi i biologica mi je javila da nezna sta ce bit,da misli ako i budu da idu na zamrzavanje.onda sam ja sam pitala dr dal da prestanem s utrogestanom i rekao mi je da nikako ne stajem jer cu dobit prije vremena
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nika - meni su zamrzli sve embrije, ali sam morala 10 dana uzimati utrogestane. Očito moraš i ti, nema skraćivanja. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nije bilo punkcije ili nije dobro prošlo, pa ne vidim zašto da nastavis.. Ali sigurno ima cure koje znaju.. Ja to prvi puta čujem
I ja sam nakon negativne aspiracije dobila duphaston. Razlog je taj da se ciklus unormali. Tako meni rekli. Ja pila 10 dana i 2 dana kasnije je dosla.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Karla odličan rezultat... držim fige da se sto vise js oplodi i da imas puuuno blastica 💓🤞🍀
Maja bas bi bilo zanimljivo naci se na kavi... nasa Ninna i ja se vidimo u bolnici al jos nismo uspjele popit kavu na miru. A vama splicankama/Dalmatinkama cu poslati poruku kroz jedno mjesec i pol kad budem tamo 😁 pa mozda upijemo dogovorit neku kavicu 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji