Belaaa oprosti ako cu zvucat malo grubo no kad si u stimulaciji sve je normalno, i ne dobit mengu zbog terapije i procurit 7 dana prije..i da te boli i ne boli… Prosla sam puno toga i hormoni utjecu na svakog drugačije.
A ako ti je test bio negativan a radila si neki pouzdani, ja recimo imam 2 marke kojima 100 posto vjerujem ne znam koji si radila no eto meni testovi nikad ali nikad nisu krivo pokazali…
Ma razumim temarijaivauvijek mora biti tracak nade nikad se nezna moramo biti optimisti jer prija mi je imala slucan slucaj test negativno pokaza beta bila pozitivna nskon dva dana radila test i pozitivan i opet betu tako da ima svega doktor joj je rekao da se malo kasno primilo i da treba vrema da se u urinu pokaze krv je najsigurnija isto je krvarila lagano 3 , 4 i bila trudna
Bella pomoli se.. Ja uvijek vjerujem u čuda i znam da je sve moguće, samo ne vjerujem da su čuda namijenjena meni..u to uvijek sumnjam.. Kako god bilo tu smo sve za tebe..
Hvala vam cure nemogu docrkat tu betu i nije mi jasno zasto mi stalo krvarenje sad da izvinite i na velikoj nuzdi bila i nista nema obicno meni nakon stolice bas krenr samo me strah da nedaj Boze opet budem morala na kakvo cicscenje to bi me ubilo☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
sta kazete na ovi mi prija preporucila
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa oprosti ako cu zvucat malo grubo no kad si u stimulaciji sve je normalno, i ne dobit mengu zbog terapije i procurit 7 dana prije..i da te boli i ne boli… Prosla sam puno toga i hormoni utjecu na svakog drugačije.
A ako ti je test bio negativan a radila si neki pouzdani, ja recimo imam 2 marke kojima 100 posto vjerujem ne znam koji si radila no eto meni testovi nikad ali nikad nisu krivo pokazali…
Ma razumim temarijaivauvijek mora biti tracak nade nikad se nezna moramo biti optimisti jer prija mi je imala slucan slucaj test negativno pokaza beta bila pozitivna nskon dva dana radila test i pozitivan i opet betu tako da ima svega doktor joj je rekao da se malo kasno primilo i da treba vrema da se u urinu pokaze krv je najsigurnija isto je krvarila lagano 3 , 4 i bila trudna
Sve i ja tebe razumijem i citala sam i ja za puno slucajeva test ne pokaze trudnocu.. No ja nr imam 2 marke testa koje ako mi nisu imale niti sjenu trudna nisam ni bila zato kazem ne znam koliko je taj tvoj pouzdan..
I hocu reci nema veze sto neke procure neke ne to je sve normalno, netko pod progesteronom ne moze procurit netko moze, netko tek kad ga prestane koristi procuri nakon par dana a eto ja sam sad Npr procurila 7 dana prije a nikad tako nisam...
Sretno uglavnom i dao Bog da je test neki nepouzdan
Belaaa - nisam za to do sad čula. Malo ću proučiti, ali čini se zgodno.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo mene sa punkcije - 9js 🥳 sutra cemo znati koliko ih se oplodilo 🤞🏼🤞🏼
Super MakiST, to je bas dobar rezultat. 🤞🤞🤞 do sutra
Nagutala sam se svih tih sumplemenata i nikakav pomak iskreno kad se sjetim koliko smo samo dali na onaj fertil UP, kapi kojekakve, femisan a, cajeva svega.. Muka mi kad krenem zbrajat bolje da, smo na odmor otisli.. Pa one glupe ginosytol vrecice vise od 300kn kutija a 2 kupili...
Joj oprostite danas sam bas negativna.. Puklo me
Eto da i ja pomognem necim ja sam taj nutri nano q10 enzim pila prije ovog postupka mozda mjesec dana i omg3 i novalac i bome odma bolja jajna stanica prisli put trostanicana sad kad sam to pula cetvorostanicna u pokusat cu i sa maticnom mljeci
Bella pomoli se.. Ja uvijek vjerujem u čuda i znam da je sve moguće, samo ne vjerujem da su čuda namijenjena meni..u to uvijek sumnjam.. Kako god bilo tu smo sve za tebe..
Hvala vam cure nemogu docrkat tu betu i nije mi jasno zasto mi stalo krvarenje sad da izvinite i na velikoj nuzdi bila i nista nema obicno meni nakon stolice bas krenr samo me strah da nedaj Boze opet budem morala na kakvo cicscenje to bi me ubilo☹
Ja se ne skidam odavde, stalno čekam hoćeš možda javiti betu
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Marijaiva jučer sam na nekom forumu našla da je cura nakon nekoliko neuspješnih Postupaka, napravila sve moguće testove i analize i sve je bilo u redu i tek nakon sto je prije postupka srušila imunitet, taj postupka je uspio! Jednostavno imunitet joj je bio prejak i plod je odbacivala, jer ga je tijelo prepoznavalo kao nešto negativno i mogu ti reci da meni to ima logike! Jako puno istraživanja sam čitala gdje je dokazano da veću uspješnost ima žena slabijeg imuniteta, al opet ni to ne mora biti pravilo
Marijaivajučer sam na nekom forumu našla da je cura nakon nekoliko neuspješnih Postupaka, napravila sve moguće testove i analize i sve je bilo u redu i tek nakon sto je prije postupka srušila imunitet, taj postupka je uspio! Jednostavno imunitet joj je bio prejak i plod je odbacivala, jer ga je tijelo prepoznavalo kao nešto negativno i mogu ti reci da meni to ima logike! Jako puno istraživanja sam čitala gdje je dokazano da veću uspješnost ima žena slabijeg imuniteta, al opet ni to ne mora biti pravilo
Pila, sam ja sad i Decortin i to 2 na dan za rusenje imuniteta.. I to ne samo sad nego mislim vec zadnjih 5 transfera, samo su mi sad dali 2 tablete...
Sortiraj odgovore
Najstariji