Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • roza1308
    06. Lipanj 2019. 09:37

Simba

Grizli

DorisOs zao mi je da je minus. Nadam se da ce te neki plusic kroz 2-3 dana ipak iznenaditi.
    Simba nazalost ko nije kandidat za inseminacije nema pravo nikakve "naknade" u obliku drugih postupaka. Mozda eventualno neki od privatnika koji ima dio postupaka preko hzzo bi pristao da on vodi to kao inseminaciju a da se nadoplati zapravo ostalo sto treba s time da to ne moze nikako kombinirat za zene koje nemaju jajnike naprimjer. Mi nismo bili kandidati za inseminacije i propale su nam. I zao mi je da barem onda to ne iskoriste za druge cure koje jesu kandidati al eto u pauzi su izmedju stimulacije. Jest da je njihova uspjesnost mala al postoji sansa.
    Ruska amh zna biti snizen nakon stimuliranog postupka i treba nekoliko mjeseci da se vrati u prvotnu vrijednost. To je normalno da on seta. Ti po ovom imas smanjenu plodnost al nije alarmantno ako su js kvalitetne. Bolje je cak dobiti manji broj js pa da su kvalitetne, jer bilo je tu situacija di su cure dobile uzasno puno js pa sve bile lose i ostale bez transfera prakticki. Tako da vazno je da ima js i da reagiras na stimulaciju. Meni je isto smanjena plodnost pa sam u zadnjoj stimulaciji dobila 8js od toga 3 blastice i meni je to izvrstan rezultat bio i eto zadnja 3.blastica bila najuspjesnija eto raste mi u trbuhu i vec pomalo zajebava 😁 (mucnine, nesanica isl)

Grizli kažeš da se mijenjamo… Hhahhaha.. Ja dam nekome 4inseminacije svoje pa ako uspije meni vrati ali 4 stimulirana…cure ja ovih dana mislim da sam poludila.. Doslovno u roku pola sata i plačem i smijem se.. A sutra kada se sjetim bete nije mi dobro..odmah me počne u zeludcu frkati..čak razmišljam da sam možda pogriješila sa bolnicom

Ja ti dam tebi, Vaki i MarijaIva sve svoje posrupke 🤞❤🙏🏻

Vaki
    06. Lipanj 2019. 09:37

Roza - 💓
    DorisOs - ja sam isto na VV i ista stvar kod mene. 10.dt bi trebala već imati sjenu na testu. Probaj ponovo sutra u slučaju da je ipak bila kasnija implantacija. Sretno, znam kako ti je!
    Meni je recimo AMH optimalan pa opet šipak. Treba se tu više toga posložiti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• DorisOs
    06. Lipanj 2019. 09:42

Vaki drzim fige da i ti ujutro vidis plusic ❤

Vaki
    06. Lipanj 2019. 09:51

Doris - uh, draga! Izvadila sam ti ja i betu. Nema kod mene ničeg. Držim palčeve da je barem tebi uspjelo. 

🤞❤️🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Lipanj 2019. 09:59

Ja brate vise ne krvrarim nista u tragivima sta je bilo rozkasto jutros a sad smedje stalo krvavo  bas me zanima beta s obzirom da je test bija negativan , niti me boli ja inace imam bolne cikluse mozda dok ne probije , neznam sta bi mislila?????

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 10:03

Belaaa

Ja brate vise ne krvrarim nista u tragivima sta je bilo rozkasto jutros a sad smedje stalo krvavo bas me zanima beta s obzirom da je test bija negativan , niti me boli ja inace imam bolne cikluse mozda dok ne probije , neznam sta bi mislila?????

Kada je nalaz?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

06. Lipanj 2019. 10:04

Belaaa oprosti ako cu zvucat malo grubo no kad si u stimulaciji sve je normalno, i ne dobit mengu zbog terapije i procurit 7 dana prije..i da te boli i ne boli... Prosla sam puno toga i hormoni utjecu na svakog drugačije. 
    A ako ti je test bio negativan a radila si neki pouzdani, ja recimo imam 2 marke kojima 100 posto vjerujem ne znam koji si radila no eto meni testovi nikad ali nikad nisu krivo pokazali... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Lipanj 2019. 10:06

A bice oko podne , jedan ah bas me zanima jer stvarno mi nije nista jasno kazem malo rozkastog bilo sad na wc vise nema samo smedjkasto mrvicu i to je to  ne boli nista ali opet ne vjerujem ma pokaza bi test nije moguce da nije valja i da mi mozda u mokraci jos nemoze pokazat

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Vaki
    06. Lipanj 2019. 10:09

Roza - jesi li bila na ultrazvuku? Ne sjećam se da si pisala... 

🤞❤️🙏

• roza1308
    06. Lipanj 2019. 10:17

Vaki

Roza - jesi li bila na ultrazvuku? Ne sjećam se da si pisala…

U ponedjeljak je. Iako bas mislim da je to rano. 03.05 mi je bio prvi dan menstruacije, 19.05. aspiracija i 22.05. transfer. Bas mislim da se nece nista vidit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.