Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2019. 10:37

Grizli hvala ti sto ne odustaješ od nas trudilica, tvoji savjeti su zlata vrijedni! Nista poslušat cu je jos ovaj put i uzimati orgalutran, nemam izbora! 

• ruška
    06. Lipanj 2019. 10:37

Vidim da dosta vas pije estrofem tablete,ja dobila terapiju od 1do 5dana ciklusa 6mg,3tablete od jednom.
    Što više hodam u bolnicu na mpo,svaki puta nešto drugo,da li od terapije ili neko njihovo mišljenje.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Vaki
    06. Lipanj 2019. 10:52

Roza - vidjet će se barem mrvica pa ćeš mirnije dočekati idući ultrazvuk. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• roza1308
    06. Lipanj 2019. 10:53

ruška

Vidim da dosta vas pije estrofem tablete,ja dobila terapiju od 1do 5dana ciklusa 6mg,3tablete od jednom.
    Što više hodam u bolnicu na mpo,svaki puta nešto drugo,da li od terapije ili neko njihovo mišljenje.

Ja sam estrofem pila 6 dana prije ciklusa i prestala na dan menstruacije. Nisam ni pitala zasto 🤔

• roza1308
    06. Lipanj 2019. 11:07

Vaki

Roza - vidjet će se barem mrvica pa ćeš mirnije dočekati idući ultrazvuk.

Hvala ti ❤❤❤

• Kengurica
    06. Lipanj 2019. 11:17

Grizli meni je doktor bas objasnjavao da se mi pcijentice varamo kad mislimo da stimulacija utjece na AMH. Kaze on, vi imate svaki ciklus neki broj AFC koji se pokrenu no usrec nisle doze fsh samo najjaci ‘pokupi’ taj fsh i raste, a ostali propadaju. Znaci kljucno, oni krenu i propadnu. U stimulaciji usred visoke doze fsh vise njih uspije nastaviti rasti. Znaci AMH luce ti antralci, a ne broj jajnih stanica koliko sam ja njega shvatila, a cini mi se i jednom citala pa zato amh ne pada bas samo tako. 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Lipanj 2019. 11:25

marijaiva

Belaaa oprosti ako cu zvucat malo grubo no kad si u stimulaciji sve je normalno, i ne dobit mengu zbog terapije i procurit 7 dana prije..i da te boli i ne boli… Prosla sam puno toga i hormoni utjecu na svakog drugačije.
    A ako ti je test bio negativan a radila si neki pouzdani, ja recimo imam 2 marke kojima 100 posto vjerujem ne znam koji si radila no eto meni testovi nikad ali nikad nisu krivo pokazali…

Ma razumim te marijaiva uvijek mora biti tracak nade nikad se nezna moramo biti optimisti jer prija mi je imala slucan slucaj test negativno pokaza beta bila pozitivna nskon dva dana radila test i pozitivan i opet betu tako da ima svega doktor joj je rekao da se malo kasno primilo i da treba vrema da se u urinu pokaze krv je najsigurnija isto je krvarila lagano 3 , 4 i bila trudna 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 11:52

Belaaa

marijaiva

Belaaa oprosti ako cu zvucat malo grubo no kad si u stimulaciji sve je normalno, i ne dobit mengu zbog terapije i procurit 7 dana prije..i da te boli i ne boli… Prosla sam puno toga i hormoni utjecu na svakog drugačije.
    A ako ti je test bio negativan a radila si neki pouzdani, ja recimo imam 2 marke kojima 100 posto vjerujem ne znam koji si radila no eto meni testovi nikad ali nikad nisu krivo pokazali…

Ma razumim temarijaivauvijek mora biti tracak nade nikad se nezna moramo biti optimisti jer prija mi je imala slucan slucaj test negativno pokaza beta bila pozitivna nskon dva dana radila test i pozitivan i opet betu tako da ima svega doktor joj je rekao da se malo kasno primilo i da treba vrema da se u urinu pokaze krv je najsigurnija isto je krvarila lagano 3 , 4 i bila trudna

Bella pomoli se.. Ja uvijek vjerujem u čuda i znam da je sve moguće, samo ne vjerujem da su čuda namijenjena meni..u to uvijek sumnjam.. Kako god bilo tu smo sve za tebe.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

En@
    06. Lipanj 2019. 11:52

MakiST

Evo mene sa punkcije - 9js 🥳 sutra cemo znati koliko ih se oplodilo 🤞🏼🤞🏼

🤞 odlicnoooooo

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 12:09

En@

MakiST

Evo mene sa punkcije - 9js 🥳 sutra cemo znati koliko ih se oplodilo 🤞🏼🤞🏼

🤞 odlicnoooooo

Bravooo samo hrabro i sretno 😊 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.