evo curee nistaa idemo daljee😢☹ a menga ce valjda probit upravo cekam za dogivir za u prirodni 🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
evo curee nistaa idemo daljee😢☹ a menga ce valjda probit upravo cekam za dogivir za u prirodni 🙏
Zao mi je no bolje i to nego kiretaza sto si i sama pisala da se bojis.
Sad kad prestanes s terapijom ces i procuriti i nemoj se cuditi ako ju ni ne dobijes jos par dana....
Sve je to od hormona...
Sretno u prirodnom.
To sam i ja čula da znaju raditi, ali neznam jel to kod nas praksa.. Cure jel možda znate da netko u početku ne reagira na utrogestan ali da tek kasniiiiije ima grčeve od njega??? Danas je 10dnt blastica znate za negativne testove na 5.i 7.dan.. Jucer me trbuh kao bolio, a danas imam ono turbo grčeve, imam osjećaj da će mi sve nešto ispasti pa stalno se držim dolje.. Pa kako sada odjednom reakcija na utrogestan a sve ove dane nistaaaaa
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Zao mi je no bolje i to nego kiretaza sto si i sama pisala da se bojis.
Sad kad prestanes s terapijom ces i procuriti i nemoj se cuditi ako ju ni ne dobijes jos par dana….
Sve je to od hormona…
Sretno u prirodnom.
Ja u neuspjesnom postupku tek dobila nakon 5dana..znas da mi je stvarno žao, i što god da kažem neće ništa to umanjiti što osjecas
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
To sam i ja čula da znaju raditi, ali neznam jel to kod nas praksa.. Cure jel možda znate da netko u početku ne reagira na utrogestan ali da tek kasniiiiije ima grčeve od njega??? Danas je 10dnt blastica znate za negativne testove na 5.i 7.dan.. Jucer me trbuh kao bolio, a danas imam ono turbo grčeve, imam osjećaj da će mi sve nešto ispasti pa stalno se držim dolje.. Pa kako sada odjednom reakcija na utrogestan a sve ove dane nistaaaaa
Meni su stalno grcevi od utrogestana. Pitat cu u pon mogu ga zamijenit s necim drugim... Nisi vise ponavljala test?
Zasto mislis da je to reakcija na utrogestan?
Jesi li ponavljala test ili
Stvarno mi je zao Belaaa. Nadam se da ce u prirodnom nesto bit 🙏🏻
Test više nisam ponavljala, jer sam to kao nekako prihvatila da je tako i da neću bzvz opet bacati novce na test..
Ali ja uopće ništa, kazem čak i cice se neki dan ispuhale i nisu bolne niti tamne.. Samo jučer me kao bolilo i to se smirilo popodne i od podne sada opet
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jedno pitanje...tko je vama davao uputnice za vas i vaseg muza za vadenje krvnih nalaza markera na prenosive bolesti,?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Soc. gin. ili dr opce prakse za obje?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji