Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2019. 00:54

Grizli nemam rane ovulacije, sasvim normalne! Pitala sam je i ona kaže da jednostavno to tako mora da nebi slučajno  došlo do ovulacije, sto je po meni totalna glupost s obzirom da mi je zadnji put sa orgalutranom ubila progesteron totalno 4 dana prije transfera progesteron je bio 0,06 sto je ispod svake granice nisko, šta ti misliš ?!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Lipanj 2019. 07:51

Jutro cure Negativni testic☹ i lagano prokrvarila  nez boli i iceg svejedno idem vadit betu ali gotovo jee😢

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Grizli
    06. Lipanj 2019. 07:57

Ninna meni kad sam dosla na et a nije ga bilo rekli su mi da prekinem crinone i čekam mengu i onda se javim za novi ciklus. Tako da ocito i to svaki svoje fura.
    Nada mislis da je od toga progesteron nizak bio, a ne zato sto nisi imala ovulaciju. Mislim cim nema ovulacije progesterona nema tj nizak je ne raste. A sa jakom dozom se da nadoknaditi do transfera s time da na njemu si kod feta onda 5-6 dana.
    Belaa zao mi je. Pa st se sad ovo nanizalo sve minusi. 

• roza1308
    06. Lipanj 2019. 08:00

Belaa, bas mi je zao... Isplaci se dobro i glavu gore. Bit ce sigurno! 
    Blacky89, obavezno se javi!
    Vaki jel imas smrzlica, to sam skroz zaboravila

Vaki
    06. Lipanj 2019. 08:08

Roza - imam, na sreću. To nam je iz zadnjeg postupka pa me sad baš prpa. Zapravo imam još dvije slamčice, ali u drugoj su lošiji embriji pa sad sve nade polažem u ova dva embrija koja nas čekaju. Neka mi dragi Bog pomogne jer me već sad panika hvata. Dođe mi da se obratim Ministarstvu i pitam gdje su oni dodatni postupci koje su nam obećali... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    06. Lipanj 2019. 08:09

Belaaa - žao mi je, baš šteta! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    06. Lipanj 2019. 08:39

Nikitta

Karla89 wow, koliko stanica! Bravo, što činite s viškom? Pošto se samo 12 smije oploditi.

12 su stavili na oplodnju, a 5 zamrznuli..tj, rečeno nam je da će pogledat kako su kvalitetne i ako su ok onda će ih zamrznuti.. sve su mi to govorili kad sam izašla iz sale, a imala sam opću, taman sam se budila..možda sam nešto krivo i čula..
    Čekam sada poziv, pa ću vam javit kakvo je stanje 🤗🤞

Boa35
    06. Lipanj 2019. 08:42

Belaaa

Jutro cure Negativni testic☹ i lagano prokrvarila nez boli i iceg svejedno idem vadit betu ali gotovo jee😢

Bela žao mi je 😢😞

Simba 1989
    06. Lipanj 2019. 08:54

Vaki

Roza - imam, na sreću. To nam je iz zadnjeg postupka pa me sad baš prpa. Zapravo imam još dvije slamčice, ali u drugoj su lošiji embriji pa sad sve nade polažem u ova dva embrija koja nas čekaju. Neka mi dragi Bog pomogne jer me već sad panika hvata. Dođe mi da se obratim Ministarstvu i pitam gdje su oni dodatni postupci koje su nam obećali…

Realno zašto nam daju kao 4 inseminacije??? Pa što je sa situacijom gdje nismo kandidati za to.. Vjerujem da se tako osjećaš jer i mene panika lovi što ću kasnije.. Zar  se u neko skorije vrijeme bude mijenjao zakon?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• DorisOs
    06. Lipanj 2019. 08:57

Drage moje evo mene opet nakon dugih 6 mjeseci.
    Čestitam svima na plusićima i velikim betama. I žao mi je svih vas koje još niste dočekale svoj plusić... :(
    U 12.mj sam prvi put bila u postupku, dugi protokol dobili 5js svih 5 se oplodilo s jednom smo odmah išli na transfer terapija samo utrgosten 3x2 za folnu mi nitko ništa nije rekao, a 2+2 smo smrzli, sve 2 dan jer je punkcija bila 11.12. u utorak pa je peti dan padao na nedjelju a VV ne radi nedjeljom... ne znam zašto onda nisu čekali bar treći dan ali nema veze.. Prvi put sam bila u postupku i ništa nisam znala damo sam ih slušala i radila što kažu... Nakon tog transfera 13.12. prvi test osjetljivosti 25 pozitivan 24.12. odnosno 11dnt i svaki idući test deblja crta do bete 28.11. odnosno 15dnt koja je bila samo 22 i iduća beta 31.12. 18dnt 3... Nakon toga do sada nismo uspjeli na fet prvo depresija pa je cista na jajniku pa je miom pa stalno nesto... 2.5. sam bila na histeroskopiji napravljen endometralni scratching m došla 14.5. od 16.5. na estrofemu fet bio 27.5. 2 embrija 2 dan. Osim estrofema terapija ovaj put utrogestan ali 3x1 i folna (uzimam almageu) kao i prošli put imam sve moguće simpome, mučnina, žgaravica, vrtoglavica, bolne i natečene grudi u toj mjeri da mi se pojavilo par strija, pišanje svakih 5min, bockanja i zatezanja itd... Odlučila sam danas napraviti test osjetljivosti 10 jer sam mislila ako je prošli put test od 25 pokazao plus 11dnt ovaj put bi test od 10 trebao pokazati bar sjenu 10dnt ali nije pokazao apsolutno ništa i to me slomilo... Jel moguće da je beta još toliko mala da ju test ne može pokazati ili nam nije uspjelo? Nemojte mi davati lažnu nadu molim vas za iskren odgovor jer ni sama više ne znam što da mislim, a ipak nekako mislim da je gotovo... betu trebam vaditi tek 12.6. a do tada ću poluditi... Hvala i oprostite na dugoom postu... ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.