Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Lipanj 2019. 17:10

Grizli koji teblbibput bija koliko si trudna kskve si simptome imala nikako te pitat sve sad cu te pitat?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Lipanj 2019. 17:14

Meni i je transver bija tocno na 16 dan ciklusa na dan kad sam u normalnom ciklusu triba bit dan ovulacije , ja jos nocas i sutra i izdrza da ne procurim nadam se da necu , test kupljen i onda u Cetvrtak jutro sta Bog dragi da🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

sunshine25
    04. Lipanj 2019. 17:47

Grizli, meni su oba transfera bila 16dc. Ovulacija 11dc, prirodni ciklus. Inače su mi ciklusi oko 25-26 dana. Misliš da je to prerano? 
    Ubacujem se kao kretenko, nisam baš aktivna na forumu jer me baš dotukao ovaj zadnji neuspjeh. Ali bolje sam 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Terra
    04. Lipanj 2019. 17:59

Drage djevojke i žene... prvi put pišem na ikakvom formumu, ali čitam vas već neko vrijeme i samo sam vam htjela reći kako ste divna podrška jedne drugima i vjerojatno još hrpi žena koje samo čitaju, kao što sam i ja... Sve što sam prolazila a da sam tu pročitala da još neke tu prolaze - odmah mi je bilo lakše... 
    Divno je da dijelite ovdje i radost i tugu, jer smo vjerojatno sve pomalo usamljene u ovoj temi (u stvarnom životu)...
    Konkretno muž i ja pokušavamo 3 godine, i zapravo nam je najviše vremena potrošeno hodajući od doktora do doktora koji su svi ispočetka počinjali ispočetka sa folikulometrijama i bez uspjeha. Inače su nam obome svi nalazi super, meni je sad 37 godina i prošli smo dva polustimulirana ciklusa za inseminacije i sad jedan IVF. Sad sam u fazi čekanja bete (u petak vadim krv), ali krenuo mi je smeđkasti iscjedak na dan kad bi inače dobila mengu (što je fakat prekasno da bi bila implantacija) tako da se sad pokušavam psihički pripremiti za sljedeće korake. 
    S obzirom da smo ovo za sad išli privatno (ZG) htjela sam vidjeti s vama koje ste u ZG i preko HZZO-a gdje ste sve bile? Koliko kužim dosta vas je spominjalo Petrovu? Ja nekako ne bih tamo zbog nekih drugih priča koje sam čula, ali sam dobila dvije preporuke za Sv. Duh... da li znate što o tome kako je gore? 
    I da, vama koje već imate plusiće i betu u plusu svu sreću vam želim skroz do kraja, kako vi kažete: da bude dosadna trudnoća... :) 

• Jenn
    04. Lipanj 2019. 18:00

Marijaiva jebemu, bas mi je zao 😕😕😕 veselila sam se tvojim testovima, nadala sam se da ce ipak pokazati plus 😕
    Cure, jako su me rastuzile vase price, bas mi je zao sto sve to prolazite, procitala sam ih jos prije 3 sata i jednostavno ne znam sta komentirati, reci..iskreno se nadam da cete ubrzo docekati svoju srecu 😘

Sunce1508
    04. Lipanj 2019. 19:10

marijaiva

Sunce1508

marijaiva

marijaiva

Grizli

Marijaiva a jebemu i mengi. Al 15 dan transfer meni se cini kao puno prerano, jer implantacijski prozor pocinje od 18 dana najranije ako nisu ciklusi neki skroz kratki. Kutim ja da si ti imala blokiranu ovulaciju al mislim da su trebali glumiti ciklus i vratiti embrij najranije 18 dan ciklusa. Jesu ti uvijek tako rano pokusavali?
    Maja tako je uputnicu ti da gin i onda se narucujes na humanu

Da, vecinom 15 ili 16 dan…. Jer s estrofemom je drugačije tj nije bitan dan ciklusa samo debljina endometrija… Ma Sta ja znam u biti nisam doktor.. Tak je kak je.. Iskreno u ovih 11 transfera i corava kokos bi pogodila zrno🙄😂😂😂😂

I jos jedan ispravak.. Isla sam gledat papire.. Transfer mi bio 16 dc..jer sam mengu dobila kasnije popodne pa sam ja drugi dan rekla da mi prvi dan ciklusa… No sad je gotovo

Meni je dr rekao, ako dode do 20 h da taj dan racunam kao prvi dan ciklusa. Ovaj put sam isto koristila estrofem. Transfer je bio 19 dan trodnevnih embrija.

Da.. Meni je po tom bio 16 dan ciklusa transfer ..

Ja sam u travnju imala fet isto uz estrofem. Transfer bio 17 dan. A sad ovaj mj isto fet uz estrofem i transfer 19 dan. Dr.  na temelju debljine endometrija odredivao dan transfera. Ne znam zasto se ovaj mj sporije zadebljavao... Razlika u terapiji je sto sam ovaj mj primala injekcije decepetlyla i decortin. Ne znam utjecu li to na endometrij.

• Nika5555
    04. Lipanj 2019. 20:15
    Nije ni ovaj los 😋😋
    Nije ni ovaj los 😋😋

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Vaki
    04. Lipanj 2019. 21:22
    Meni je ovaj najukusniji. Košta 17 kn u KTC-u.
    Meni je ovaj najukusniji. Košta 17 kn u KTC-u.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    04. Lipanj 2019. 21:23

Sunshine - suosjećam! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lemon
    04. Lipanj 2019. 21:38

Ja imam Encian i Biottu, mislim da će mi se još malo pa zgaditi ali pošto stvarno pomaže pit ću koliko kod bude trebalo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.