Citala sam da je nekima 10dan znala biti i po 20tak pa je sve ok.A ja sam svjesna da sam uranila full
Gledaj to pozitivno.. Znaš kako kažu kada ti život da samo limun ti napravi limunadu.. Nauči iz svega izvući nešto pozitivno.. Znam da čudno zvuči, ali je tako.. Uz božji pomoć sve je moguće
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Tina beta je bas niska za balsticu, al ko sta cure rade cuda su moguca. Bitno da se dupla. Jel radjen icsi mozda? Kod njega je sporiji pocetni porast bete.
Tina beta je bas niska za balsticu, al ko sta cure rade cuda su moguca. Bitno da se dupla. Jel radjen icsi mozda? Kod njega je sporiji pocetni porast bete.
Grizli vidim da zaista puno znaš 🤗 pa reci mi jel možda znaš zašto kada je icsi sporije raste hcg??? Ja tražila pa nisam našla.🙈. Hvala ti puno, puno
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Srecice sad sam prosla stimulirani privatno plus FET. Tako da definitivno bih opet u stimulirani. Hvala na info.
Nema na čemu! Sretno 😊
Nemam ni ja smrzlica.
E i buduci da sam sad isla privatno i nisan nikad koristila postupke priko HZZO-a, i zelim sad ih koristit, jeli uvjet da prvo moram proc odredjen broj ineseminacija i prirodnih ivf-a ili mogu odma na stimulirani Ivf?
Naravno da mozes odmah na stimulirani😊 Meni je tako bilo u Kbc-u Split. Njima je svejedno. Svaka od nas ima pravo besplatno ići na 4 stimulirana i 2 prirodna, ili ako zelis i ta 2 ici stimulirana mozes o svom trosku kupiti lijekove. Naravno da će ti doktor savjetovati sto ti je bolje i ako postoji mogućnost za prirodni bolje to nego primati puste injekcije. Ali svakako nije uvjet… Ja sam sa 29 godina, Amh 15, dijagnoza hidroslapinx i nemogućnost zaceca 6 mjeseci odmah isla u stimulirani 😊
Znači ovo nisam znala… Koristiš taj prirodni ali doktor ti napiše koju terapiju i možeš zapravo kao stimulirani??!!!! Znam da nije za svakoga isto ali od prilike koliko su injekcije????? Ono kao puna simulacija?
Da 😊 Tako je i meni reka doktor Mrsic u Kbc Split ako ne uspije u ova 4 puta. Nisam sigurna koja je cijena.. Ovisi o dozi i kolicini... Ali znam da mi je jedna zena rekla da ju je kostalo oko 6000kn...samo lijekovi... Puna stimulacija... Slično kao i privatno... Ja sam u Cita Gonal placala 500, a Cetrotide 300...moguće da je cijena nesto manja kad sama kupujes u ljekarni.. I ovisno koju injekciju u kojoj dozi...
Vaki, marija iva😖 , ne znam šta da kažem. Nadala sam se, stvarno
Vaki, u onim slamcicama ceka te tvoja druga beba, sigurno.
Marija iva..... Evo 5 min stojim i ne znam sto da napisem. Znam da te utjesit ne mogu. Ti si puna pozitive i....ti si borac do kraja, takav sam dojam stekla, nesto se mora dogodit, ovo nije kraj, jer kraj ce bit sretan, stvarno vjerujem u to😘
😣necu se igrat ovako, Vojko V, ne može!!!
Vaki, marija iva😖 , ne znam šta da kažem. Nadala sam se, stvarno
Vaki, u onim slamcicama ceka te tvoja druga beba, sigurno.
Marija iva….. Evo 5 min stojim i ne znam sto da napisem. Znam da te utjesit ne mogu. Ti si puna pozitive i….ti si borac do kraja, takav sam dojam stekla, nesto se mora dogodit, ovo nije kraj, jer kraj ce bit sretan, stvarno vjerujem u to😘
😣necu se igrat ovako, Vojko V, ne može!!!
😂😂😂
Evo borac upravo i mengu dobio🙄
Sreca u ne sreco da, sam znala da nist od ovog i da nije rano za test
Meto kako si ti?
Mislim da cu ic u dr.Mrsica i koristit postupke preko Hzzo. U cito mi doktor kaze da mi se stimulacija racuna u 2.mjesec i da vec sljedeci mogu u postupak. Meni je to prerano. Nisam spremna ni psihicki ni fizicki. Potrazit cu dr.Mrsica u kbc split pa se zapisati za jesen. Zelim lito odmorit.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Marijaiva pa kako tako rano. To mi je bas cudno. Ja sam na 9dnt imala krv, ali osmostanicnog, znaci to je kao tebi danas i rekli mi da je preprerano za mengu i napravila test samo je moj bio +. Ne kuzim kako tako rano, da ti nisu skroz fulali implantacijski prozor.
Grizli ja sam imala ICSI pa je beta 180 na 13dpo.
Marijaiva pa kako tako rano. To mi je bas cudno. Ja sam na 9dnt imala krv, ali osmostanicnog, znaci to je kao tebi danas i rekli mi da je preprerano za mengu i napravila test samo je moj bio +. Ne kuzim kako tako rano, da ti nisu skroz fulali implantacijski prozor.
Grizlija sam imala ICSI pa je beta 180 na 13dpo.
Ma nemam pojma... Fet je bio 15dan ciklusa tak mi je obicno i bio.. Endometrij 10mm trolinijski...
E estrofemom ne vadis hormone pa nist ni ne znas osim da ti vracaju po debljinu endometrija...
3 put sam tak zatrudnila nikad mengu tak rano dobila nisam..
Ocito mom tijelu dost svega salje mi signale🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji