Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    04. Lipanj 2019. 11:14

Maja oprosti i za tebe mi je bas zao. Sad kad si vec bila na IVF mislim da nikakve inseminacije nitko nece forsirati.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Lipanj 2019. 11:23

Cure moje drage evo uspila sam procitati jedan dio i vjeruj te mi grozno je sto sve prolazimo i pogotovo sa neuspijesima neznam sta bi  vam rekla zivot me nije mazija mogla bi roman napisat sta sam prosla od bolesti i svega nemam slezenu operirana sa 9 godina sa 27 prva operacija kraljeznice sa 35  trudnoca prirodna  spntani  sa dva ipo mijeseca ,  pa druga operacija kraljeznice odma iza toga, u medju vremenu gubitak oca, pa treca operacija klarljznice sa 36 godina i onda gubitak majke i tako iza svega odemo u doktora daljne pretrage jer moj je ginic mislio ostala trudna prirodno pa bit ce opet kad ono paf amh uzas😢😢
    Sad mi je 37 neznam sta bi vam rekla ja sam umorna od bolnica od lijekova od igala vijeruj te mi 😢😢😢ali eto odlucili smo se na to pokusati i najveci dar i sreca bi nam to bilo dijete  , Bog mi je dao kriz nosim ga nekako ni sama neznam kako  mozda sada bude nekom lakse samo znam da sam od postova i vasi prica isto se rastuzila i da razumim vas sve ali moramo nekako nastaviti boriti see!!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

04. Lipanj 2019. 11:26

Vaki, Marijaiva jako mi je žao vjerovala sam u vasu sreću ovaj put! Držite se i odmorite se i polako prema idućem cilju nema odustajanja 😘😘

04. Lipanj 2019. 11:31

Bela draga tužno za pročitati , al ja vjerujem da Bog ipak ima plan i nagradu za sve nas, na kraju teškog puta! Samo treba biti uporan i vjerovati !

TinaZgb
    04. Lipanj 2019. 11:45

Nije mi vrag dao mira..8dnt,beta je 10...nisam se mogla strpiti do 10.6..da li je to prenisko za 8 dan..

Simba 1989
    04. Lipanj 2019. 11:50

TinaM91

Nije mi vrag dao mira..8dnt,beta je 10…nisam se mogla strpiti do 10.6..da li je to prenisko za 8 dan..

Radi se o blasticama ili? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

TinaZgb
    04. Lipanj 2019. 11:56

Simba

TinaM91

Nije mi vrag dao mira..8dnt,beta je 10…nisam se mogla strpiti do 10.6..da li je to prenisko za 8 dan..

Jedna blastica.

• Kengurica
    04. Lipanj 2019. 11:58

tina nazalost ne zvuci dobto. To je 13dpo intrebalanbi oko 50 biti beta. Ali cuda postoje i svakako moras ponavljati betu.

Simba 1989
    04. Lipanj 2019. 11:59

TinaM91

Simba

TinaM91

Jedna blastica.

Imaj nade i ne odustaj.. Moli se za nju.. Za sve vas ću se pomoliti.. Ja vjerujem da je Bog svemoguć i dat će ti najljepši blagoslov

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

TinaZgb
    04. Lipanj 2019. 12:34

Citala sam da je nekima 10dan znala biti i po 20tak pa je sve ok.A ja sam svjesna da sam uranila full

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.